Jump to content

Windows 7 Compatible

Xzibit

Recommended Posts

Έχω την μητρική Gigabyte P35C-DS3R και δεν με πειράζει αν δεν είναι συμβατή με τα Windows 7 απλώς σας δίνω ένα link από το site της Gigabyte που δεν αναφέρει το chipset που έχω και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αν ισχύει σίγουρα ότι δεν είναι συμβατή.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_090522_windows7/tech_090522_windows7_models.htm

το οτι δεν πέρασε το WHQL δε σημαίνει οτι δεν θα δουλέψει.....απλά ήταν στο όριο παλαιότητας και δεν την έβαλαν στη λίστα με τις συμβατές........αν τα βάλεις όμως μια χαρά θα δουλέψει;)

Για να πάρουν WHQL οι εταιρίες πληρώνουν $$$ στη M$, οπότε για οικονομία δεν βάζουν τα παλιότερα μοντέλα όπως πολύ σωστά είπε και ο greekfragma. Μια χαρά θα δουλεύει η μητρική σου. Tα Seven δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά από τα Vista. Σκέψου το σαν ένα μεγάλο service pack.

Το WHQL έχει σημασία κυρίως σε συσκευές multimedia.

Δηλαδή για κάρτες γραφικών, ήχου, video, κάμερες κτλ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να επιλέγουμε με βάση το ανώτατο επίπεδο WHQL, ιδίως στα 64bit Seven και Vista.

Τελικά τα Windows 7 θα περιμένω να αγοράσω.

Και τα Vista Home Premium 64bit SP1 EN DSP προσπαθώ να τα πουλήσω τώρα και φυσικά φθηνότερα από όσο τα πήρα.

Πάνε 108.90 ευρώ χαμένα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας σχετικά με την συμβατότητα της μητρικής μου με τα 7.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.