Jump to content

Πρόταση αγοράς για ADSL2+ Router (over PSTN).

spdrosin1416003315

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω νέο Router για το δίκτυο που έχω στο σπίτι (Internet για 1 PC & 2 Laptops). H γραμμή που έχω είναι 24άρα (17-18 Mbps συγκεκριμένα), οπότε ψάχνω 1 ADSL2+ Router. Θέλω να βρω το καλύτερο δυνατό για surfάρισμα, online gaming (Counter-Strike) και P2P (torrent βασικά). Να έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά/δυνατότητες (ενσωματωμένο firewall, QoS υποστήριξη, δυνατότητα προστασίας DoS, υποστήριξη PPPoE, UPnP δυνατότητα, Port forwarding, οπωσδήποτε δωρεάν Firmware upgrade, κλπ). VoIP, κλπ δε με ενδιαφέρουν. Λειτουργικό σύστημα έχω Windows (Vista) και Linux (Ubuntu). Αναφέρω τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιώ, κυρίως για το Ubuntu, αν και λογικά όλα "παίζουν" με Linux από τη στιγμή που η σύνδεση με το PC γίνεται μέσω Ethernet. Σωστά; Οι επιλογές βλέπω (στο e-shop.gr) πως είναι πάρα πολλές, οπότε θα ήθελα κάποιες προτάσεις. Αν είναι ασύρματο δε με ενοχλεί αρκεί να είναι αποσπώμενη η κεραία του. Μέχρι 65e δίνω.

εγω θα προτεινα κλασσικα speedtouch 585, το βαζεις και το ξεχνας. Και ενα linksys μου ειχε αφησει θετικες εντυπωσεις αλλα το 585 μου κατσε καλυτερα.

Καλο θα ηταν να πας και μια βολτα απο adslgr μιας και ειναι πιο εξειδικευμενο σ αυτον τον τομεα ιμο :)

εγω θα προτεινα κλασσικα speedtouch 585, το βαζεις και το ξεχνας. Και ενα linksys μου ειχε αφησει θετικες εντυπωσεις αλλα το 585 μου κατσε καλυτερα.

Καλο θα ηταν να πας και μια βολτα απο adslgr μιας και ειναι πιο εξειδικευμενο σ αυτον τον τομεα ιμο :)

Μάλιστα. Θα έχω στο μυαλό μου την πρότασή σου.

Υ.Γ.: Το έχω το θέμα και στο adslgr. :banging:

Εγω προτείνω linksys. Είχα το wag354G 2.5 χρόνια και το έδωσα στον ξάδερφο μου και πήρα το WAG160n. Είναι σκυλιά και έχουν πολύ έυχρηστο menu. Βρίσκεις πανέυκολα και ρυθμίζεις dns, Qos κλπ

Το wag160n έχει ένα θεματάκι με τις ασύρματες Ν συσκεύες άλλα πιστεύω θα λυθεί με firm upgrade μελλοντικά.

Το 585 δεν το συνιστώ γιατί το menu του είναι παιδικό. Είναι μεν πολύ σταθερό αλλά απο ευχρηστία πάσχει.

Εγω προτείνω linksys. Είχα το wag354G 2.5 χρόνια και το έδωσα στον ξάδερφο μου και πήρα το WAG160n. Είναι σκυλιά και έχουν πολύ έυχρηστο menu. Βρίσκεις πανέυκολα και ρυθμίζεις dns, Qos κλπ

Το wag160n έχει ένα θεματάκι με τις ασύρματες Ν συσκεύες άλλα πιστεύω θα λυθεί με firm upgrade μελλοντικά.

Το 585 δεν το συνιστώ γιατί το menu του είναι παιδικό. Είναι μεν πολύ σταθερό αλλά απο ευχρηστία πάσχει.

Βασικά όλοι Linksys μου προτείνουν (και σε άλλα forums εννοώ), αλλά δεν ξέρω ποιο. Είναι αρκετά μοντέλα. Δείτε εδώ.

Βασικά όλοι Linksys μου προτείνουν (και σε άλλα forums εννοώ), αλλά δεν ξέρω ποιο. Είναι αρκετά μοντέλα. Δείτε εδώ.

Δεν έχει και πολλά θα πρέπει να κοιτάς να είναι και modem και router για να κάνει αυτα που θες. Στο παραπάνω link τα περισσότερα δεν είναι. Βασικά Linksys δεν έχει κανένα αξιόλογο το e-shop αυτην την εποχη

Για την ακρίβεια έχεις 3 επιλογες

Wag160N To καινούργιο μοντέλο(το εχω και όπως είπα έχει ένα θεματάκι με τις ασύρματες Ν συσκευές) Απο το ε-shop to αγόρασα αλλά τώρα δεν το έχει

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wag160n

Wag200g To παλιότερο πολύ καλό

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wag200&cat_id=

Wag354g Καλο αλλα αρκετα παλίοτερο(Το είχα και αυτο)

http://www.skroutz.gr/c/125/network_routers.html?keyphrase=wag354g

Δεν έχει και πολλά θα πρέπει να κοιτάς να είναι και modem και router για να κάνει αυτα που θες. Στο παραπάνω link τα περισσότερα δεν είναι. Βασικά Linksys δεν έχει κανένα αξιόλογο το e-shop αυτην την εποχη

Για την ακρίβεια έχεις 3 επιλογες

Wag160N To καινούργιο μοντέλο(το εχω και όπως είπα έχει ένα θεματάκι με τις ασύρματες Ν συσκευές) Απο το ε-shop to αγόρασα αλλά τώρα δεν το έχει

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wag160n

Wag200g To παλιότερο πολύ καλό

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wag200&cat_id=

Wag354g Καλο αλλα αρκετα παλίοτερο(Το είχα και αυτο)

http://www.skroutz.gr/c/125/network_routers.html?keyphrase=wag354g

Ναι ξέρω. Είχα μπερδευτεί λίγο, αλλά κατάλαβα τώρα τι ακριβώς ψάχνω. Ε θα πάω για το WAG160N τότε. Θα περιμένω. Λογικά θα το ξαναφέρει άμεσα. :look:

linksys wag200g για μενα το απολυτο fail:bye:

παρα πολλα προβληματα.

εγω θα προτεινα κατι σε usr 9108A

Είσαι ο μόνος που το λέει. Και σε άλλα forums, αυτό προτείνουν πολλοί. Το είχες και σου έβγαλε προβλήματα; :whistle2:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Λοιπόν μετά από 2 μήνες αποφάσισα να επανέλθω στο προπροηγούμενο router μου (Siemens CL-110). Κι αυτό διότι από το Linksys που πήρα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Ναι μεν συγχρόνιζε υψηλότερα απ' όλα τ' άλλα που έχω δοκιμάσει (4-5), αλλά με πάρα πολλές αποσυνδέσεις που καταντούσε εκνευριστικό ιδίως όταν έπαιζα online CS. Έτσι μοιράζω προς το παρόν πάλι το δίκτυο στο σπίτι μέσω του Siemens CL-110 κι ενός switch μέχρι να πάρω πίσω το D-Link DSL-2640B μου. Μπορεί να συγχρονίζει 1 Mbps χαμηλότερα, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερό. Τί να πω;

Πάντως το usr9108 ή 9107 (χωρίς ασύρματο) είναι καλή επιλογή και κοντά στα λεφτά που έδινες αν το σκέφτεσαι να αλλάξεις.

Thanx, αλλά με τίποτα. Και που πήρα αυτό το router λόγω συγκοιριών έκατσε τελείως. Έχω 2 επιλογές, όπως προανέφερα, για να κάνω καλά και σωστά τη δουλειά μου. :turn:

Λοιπόν μετά από 2 μήνες αποφάσισα να επανέλθω στο προπροηγούμενο router μου (Siemens CL-110). Κι αυτό διότι από το Linksys που πήρα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Ναι μεν συγχρόνιζε υψηλότερα απ' όλα τ' άλλα που έχω δοκιμάσει (4-5), αλλά με πάρα πολλές αποσυνδέσεις που καταντούσε εκνευριστικό ιδίως όταν έπαιζα online CS. Έτσι μοιράζω προς το παρόν πάλι το δίκτυο στο σπίτι μέσω του Siemens CL-110 κι ενός switch μέχρι να πάρω πίσω το D-Link DSL-2640B μου. Μπορεί να συγχρονίζει 1 Mbps χαμηλότερα, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερό. Τί να πω;

οταν στα λεγα...:dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.