Hydra Μάρτιος 16, 2010 #1821 Μάρτιος 16, 2010 Tι να πω...οτι και να πει κανεις λιγο θα ναι.Μολις ειδα ομως το τελευταιο βιντεο.Και μετα λεμε γιατι γεμισε ο κοσμος απο τετοιους.Αμα το παιδι το μαθαινεις απο 5 χρονων να οδηγαει,περιμενε να το βρεις σε κανα χαντακι στα 17 του και δεν υπερβαλω.
johnsonb Μάρτιος 16, 2010 #1822 Μάρτιος 16, 2010 Τα video τα συγκεκριμένα είναι καταπληκτικά αλλά αν ήταν οδήγηση σε ταινιά κυνηγητού,γιατί όταν βλέπεις τον άλλον να έχει παιδί μέσα και να πετάγεται μπροστά σε νταλίκες για να κάνει προσπέραση σε φορτηγό,τα μισά χιλιόμετρα να τα κάνει στο αντίθετο ρεύμα,άστο καλύτερα τον καταλάβαμε. Και εμένα σε τέτοια ηλικία με έχει αφήσει ο πατέρας μου να πάρω το τιμόνι,αλλά στην μέση του πουθενά και με 20χμ για πλάκα,όχι πάνω στον δρόμο να έκανε ένα λάθος ο μικρός να έπεφταν πάνω σε καμιά κολώνα. Ή να αλλάξει μυαλό ή θα συμφωνήσω με τον φράγμα και ας είναι και πατέρας,γιατί αν υπάρχει αυτός κινδυνεύει και το παιδί του χωρίς να φταίει.:bad: Όσο για την ζώνη (ας πω και εδώ την ψυχασθενική μου γνώμη),για μένα από την στιγμή που δεν είναι παιδί ή δεν έχει να αφήσει παιδιά πίσω,όποιος θέλει ας την βάλει,αν δεν θέλει είναι επιλογή του,επιλογή που όταν την κάνει αποδέχεται ότι με το παραμικρό φρενάρισμα ή τρακάρισμα μπορεί να σπάσει τον λαιμό του στην οροφή,ή να βγει απ'το παρμπρίζ. Προσωπικά εντός πόλης για μετακίνηση 10 λεπτών και ειδικά καλοκαίρι,αδυνατώ να γυρνάω σπίτι να δοκιμάζω μέχρι και πυροσβεστήρες για να σβήσω το σύγκαμα που έχω φάει,επειδή ήμουν σφηνωμένος σε ένα κάθισμα με 40-43c θερμοκρασία καμπίνας (air conditions sucks). Βέβαια όταν μπαίνω σε SUV ή Van ή Minivan (97%) φοράω,γιατί σε περίπτωση που τρακάρουμε θέλω να λέω ότι μόνο γρατζουνιές έφαγα επειδή ήμουν σε μεγάλου όγκου και βάρους οχήματος.
PetrosD Μάρτιος 16, 2010 #1823 Μάρτιος 16, 2010 Προσωπικά εντός πόλης για μετακίνηση 10 λεπτών και ειδικά καλοκαίρι,αδυνατώ να γυρνάω σπίτι να δοκιμάζω μέχρι και πυροσβεστήρες για να σβήσω το σύγκαμα που έχω φάει,επειδή ήμουν σφηνωμένος σε ένα κάθισμα με 40-43c θερμοκρασία καμπίνας (air conditions sucks).Έλα τώρα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν ενοχλεί και τόσο η ζώνη. Καλύτερα να πάρεις ένα μαξιλαράκι για τη ζώνη και να τη φοράς.
Dolly Μάρτιος 16, 2010 #1824 Μάρτιος 16, 2010 Γενικά το να μην φοράς ζώνη, με τους κίνδυνους του ΤΙ μπορεί να πάθεις και σε απλά τρακαρίσματα, και δεδομένου πως στατιστικά το 85% των ατυχημάτων συμβαίνουν στην πόλη και στο «πετάγομαι στο περίπτερο και έρχομαι» και το 15% μόλις στην εθνική (που εκεί πάνε μερικοί και βάζουν ζώνη ενώ στην πόλη ΔΕΝ), είναι απλά ηλίθιο. Και ειδικά στην εθνική (που τα χμ είναι πολλά) πρέπει να φοράνε ΚΑΙ οι πίσω γιατί απλά θα σκοτώσουν τους μπροστινούς σε περίπτωση ατυχήματος.
Tsakonas Μάρτιος 16, 2010 #1825 Μάρτιος 16, 2010 ασχετο αλλα ειναι χλιδα να εχεις μπιατς που να μην μπορει να φορεσει ζωνη (πυζουλινια)
Dolly Μάρτιος 16, 2010 #1826 Μάρτιος 16, 2010 Ναι, και έχει 4 πόδια και την λένε Lila Pause…Και εγώ κατά καιρούς είχα κάτι biatches με κάτι τζάγκς ΝΑ, αλλά εδώ μιλάμε για το Ποτέμκιν για να μην μπορεί να βάλει. Είναι πολύ σκληρό, μιλάμε για σουτιέν από αντίσκηνο ή μουσαμά οικοδομής δηλαδή, Quadraple DDDD + και έτς.
johnsonb Μάρτιος 16, 2010 #1829 Μάρτιος 16, 2010 Έλα τώρα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν ενοχλεί και τόσο η ζώνη. Καλύτερα να πάρεις ένα μαξιλαράκι για τη ζώνη και να τη φοράς.Ή απλά αποδέχομαι τον όρο... Και τις κλήσεις.
nickstamat Μάρτιος 16, 2010 #1831 Μάρτιος 16, 2010 johnsonb, εδώ λέει ότι είσαι 16, άρα δίπλωμα δεν έχεις.Πώς έχεις τόσο πλήρη άποψη για τη ζώνη ασφαλείας?
PetrosD Μάρτιος 16, 2010 #1832 Μάρτιος 16, 2010 Γιατί, το avatar του είδατε τι λέει;"My SUV can squash your City Car without even slowing down".
Κοπρίτης Μάρτιος 16, 2010 #1834 Μάρτιος 16, 2010 Ή απλά αποδέχομαι τον όρο... Και τις κλήσεις. αυτα ελεγε κι ενα φιλαρακι κι οταν του εκατσε το τρακο με μολις 30χλμ/ωρα, διπλα στο σπιτι του κιολας κι αφησε τα 4 μπροστινα δοντια στο τιμονι αλλαξε αποψη τωρα φορα ζωνη και στη χ3στρα
spresv Μάρτιος 16, 2010 #1835 Μάρτιος 16, 2010 John, πραγματικα με αυτα που διαβαζω για την ιδεα σου περι αυτοκινησης κατα καιρους, ειλικρινα ευχομαι να μην βγαλεις ΠΟΤΕ διπλωμα. Για τη δικη μας ασφαλεια περισσοτερο, μιας και η δικη σου δεν νοιαζει ουτε καν εσενα, σιγα μην νοιαξει εμενα.Παντως, προσωπικη μου εμπειρια, εχω τρακαρει μεχρι στιγμης 2 φορες, μια εφταιγα, μια οχι, τη μια στα 100m απο το σπιτι (και αν) μου κ την αλλη στα 400m απο κει που εφυγα. Και τις 2 με 30km/h max. Και τις 2 φορες μου φυγαν τα γυαλια απ το κεφαλι. Εαν εσυ (ή οποιοσδηποτε, υποθετικα) νομιζει οτι αφ ενος προλαβαινει να αντιδρασει, και αφετερου μπορει να κρατηθει ειναι απλα αφελης. Για να μην πω τιποτα πιο προσβλητικο.
KoMM Μάρτιος 16, 2010 #1836 Μάρτιος 16, 2010 νταξει αμα εχεις δικεφαλο/τρικεφαλο κ εισαι μπουρι δε χρειαζεται η ζωνη. κρατας αντισταση στο τιμονι χαλαρα. υ.γ. μιας και δεν ειχαμε ακουσει ακομα αυτο το κλασσικο μαργαριταρι ειπα να το πω εγω
LevelOne Μάρτιος 16, 2010 Author #1839 Μάρτιος 16, 2010 η ζώνη είναι για τους κουλούς ΚΟΥΛΕ ΒΑΤΑΝΕΝ! Edit: Ειδικά ο Βατάνεν και ολη η συνομοταξία του πρέπει να είναι υπερβολικά κουλοί.. Φοράνε ζώνες 4ων σημείων... Φαντάσου κουλαμάρα...
daemon13 Μάρτιος 16, 2010 #1840 Μάρτιος 16, 2010 η ζώνη είναι για τους κουλούςεχμ ειρωνικά το είπα,όπως και ο από πάνω μου,αλλά έπρεπε να βάλω και κανα smile
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.