racer Φεβρουάριος 21, 2014 #13761 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 MTT-136 (My track technology) - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 21, 2014 #13762 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 (edited) αν βάλεις κανά τουρκικο των 500-600 ευρω επομενο ειναι να την παθεις. Οχι έχει να κάνει με θερμοκρασίες λειτουργίας όπου με το αέριο ανεβάζει πολύ υψηλότερες πολλά μαστόρια μάλιστα συνιστούν και κάποια χιλιόμετρα ταχύτητας ως όριο ανεπίσημα - επίσημα (120-130νομίζω) Τα οποία ελάχιστοι τηρούν στην πράξη . Οπότε στην τελική τζογάρεις και παίζεις με τις ανοχές του μοτέρ . Λογικά οσο πιο χαμηλόστροφο και αδύναμο το μοτέρ τοσο μικρότερες πιθανότητες να πάρεις κάτι στο χέρι . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2014 από Athens2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 21, 2014 #13763 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Τέτοιοι κινητήρες δεν θα μπουν στις απλές εκδόσεις, αλλά στις ζμπορ diesel εκδόσεις. Nickzzz, μιας και σε βλέπω με στροφείο στο avatar, έχεις RX-8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 21, 2014 #13764 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 στου πατερα μου το accent που εβαλε υγραεριο μολις περναγε τις 3000 στροφες το γυρναγε σε βενζινη για να κραταει χαμηλα την θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 21, 2014 #13765 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Nickzzz, μιας και σε βλέπω με στροφείο στο avatar, έχεις RX-8? Όχι δεν το επιτρεπουν οι συνθήκες. :sorry: ------ Το υγραέριο επειδή είναι αέριο πρώτον δεν μειώνει την θερμοκρασία στον θάλαμο και έχει διαφορετικές ταχύτητες καύσης σε σχέση με την βενζίνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 22, 2014 #13766 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 Μια βοήθεια!!Θέλω να βάλω μπάρα θόλων στο BMW (και πολύ άργησα).Έχω στο μυαλό μου για αλουμινένια, μη ρυθμιζόμενη, 2 σημείων. Επίσης σκεφτόμουν καλύτερα για 2 μπράτσα αντί για ένα.Ξέρετε καταστήματα που μπορώ να πάω να βρω;Επίσης θέλω να αλλάξω ένα λαστιχένιο σωλήνα νερού που πάει στο ψυγείο με έναν σιλικόνης. Πού θα βρω;Άλλαξα μπουζί σήμερα, μετά από 3,5 χρόνια. Πραγματικά πέρασαν τα χρόνια πολύ γρήγορα. Δεν είχαν ορατή φθορά αλλά έπρεπε να τα είχα αλλάξει νωρίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 22, 2014 #13767 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 Μην βαζεις. Λογω σχεδιασμου οι θολοι στις BMWδαρες εχουν μια κλιση προς τα πισω.Βαλε οτι 10/10 που κυκλοφορανε εκει (μεταξυ των αλλων και η δικια μου) εχουν κουτσουρα αναρτησεις εχουμε και δρομους σουηδιας οπωτε δεν θελει πολυ να πεσεις σε κανενα κρατηρα και να τραβηξουν και οι 2 θολοι μετα. Ναι μεν σφιγγει και εχεις καλυτερη αισθηση αλλα ειπαμε εχουμε κατι δρομους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 22, 2014 #13768 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 Θα διαφωνήσω με 1-2 σημεία, αλλά φεύγω για τοκοπήτηπίτα και δεν προλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 22, 2014 #13769 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 Επίσης Σχετικά με τις κόπιες, είμαι ο μόνος που τα καινούρια φορντ τα βλέπει να έχουν κοπιάρει πολύ σε μάσκα και πίσω φώτα τις Άστον Μάρτιν; Ντάξει, η μάσκα είναι χειρότερη κόπια απ'ότι να το είχα αναλάβει εγώ, αλλά τα πίσω φώτα του μοντέο μοιάζουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 26, 2014 #13770 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Ο Barényi σώζει (vid) - 4Drivers.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 26, 2014 #13771 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Δες το πως δύο άνδρες κλέβουν μια BMW μέσα σε 1 λεπτό - AutoBlog.grbmw και πρασινα horses....Eχμ..bmw εχω και εγω γμτεν το δωσα το ποπελ :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 26, 2014 #13772 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 τι να πουν και οσοι εχουν smart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 26, 2014 #13773 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Έβαλα σήμερα μπάρα θόλων στο αυτοκίνητο και ήταν καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 26, 2014 #13774 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Έβαλα σήμερα μπάρα θόλων στο αυτοκίνητο και ήταν καλό. Φωτογραφίες από την πίτα δεν έχεις βάλει ακόμα και δεν είναι καθόλου καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 26, 2014 #13775 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 ΟΚ, πάω τώρα να το κάνω. Αν και ήθελα να κοιμηθώ νωρίς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 27, 2014 #13776 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Σχετικά με τις κόπιες, είμαι ο μόνος που τα καινούρια φορντ τα βλέπει να έχουν κοπιάρει πολύ σε μάσκα και πίσω φώτα τις Άστον Μάρτιν; Ντάξει, η μάσκα είναι χειρότερη κόπια απ'ότι να το είχα αναλάβει εγώ, αλλά τα πίσω φώτα του μοντέο μοιάζουν πολύ.Συμφωνώ!Η κατάσταση με μια νέα σχεδίαση ξεκίνησε με το Ford Mondeo που παρουσιάστηκε πριν απο λίγα χρόνια , με ένα εμπνευσμένο σχέδιο, μοντέρνο και ευχάριστο εσωτερικό.Απ'το facelift όμως , ξεκίνησε η κόπια παντού, όπου έκανε το Mondeo έτσι, προχώρησε με το facelift του Fiesta (που χάλασε λίγο σαν σχέδιο) και τώρα και στο Focus.Στο Focus διόρθωσε λίγο τα πράγματα, καθόσον το προηγούμενο σχέδιο , ως universalcar, ήταν απογοητευτικό για τα δικά μας οπτικά βιώματα.Αποκορύφωμα : Ford EcoMax , μακράν το ασχημότερο μικρό.ιν όδερ νιουζ:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=a3CBoNugB1c]2014 MV Agusta Brutale Dragster 800 First Ride - MotoUSA - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 6, 2014 #13777 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DGwawx4zaMg]Alfa 4C v Porsche Cayman S - /CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Wjo0o-M35GQ]Audi S3 vs BMW M135i | evo TRACK BATTLE - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 6, 2014 #13778 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 All (?) new Audi TT: The all-new Audi TT is here - BBC Top Gear "Leading the charge is the TTS. It gets a 2.0-litre 310bhp engine, and with the S-tronic transmission option, you're looking at 0-62 in 4.7 sec." Μόνο σε μένα δεν αρέσει η αίσθηση των ηλεκτρονικών οργάνων? Δείχνει HiTech and all, αλλά η βελόνα είναι αλλιώς...Μπορεί κ να γέρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 6, 2014 #13779 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Όμορφο αλλα δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία όλα θα είναι πάντα τα που***κια των Boxster / Cayman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2014 #13780 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Όμορφο αλλα δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία όλα θα είναι πάντα τα που***κια των Boxster / Cayman.[MENTION=4655]racer[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts