Dant3 Σεπτέμβριος 12, 2013 #13141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Ξαφνικα πηρα χαμπαρι οτι μου εγινε σωβρακο η αλυσιδα...και ξεκινα να ψαχνεις τωρα αλυσιδες και γραναζια...το πισω γραναζι μονο με πανεντα.γραναζι απο gsxr 600 και πρεπει να αυξησω 1χιλιοστο τη διαμετρο του.και μου λεει αυτος στο συνεργειο 15-25Ε παιρνουν αυτοι :hang3:και 40 Ε και τα εργατικα για τα αλυσιδογραναζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 13, 2013 #13142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Ο τύπος με το κόκκινο MX-5 θέλει σκότωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 13, 2013 #13143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Ξέρουμε κανένα ψαγμένο μάστορα VW Group στη Θεσ/κη ρε παίδες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 13, 2013 #13144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Οι Άγγλοι, άμα συμβεί κάτι αναπάντεχο, λένε ένα "κοκκοράκι" και τελείωσαν. Ο Ελληναράς, θα είχε κατεβάσει μισή μητρόπολη, το σπίτι και όλο το σόι του άλλου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 13, 2013 #13145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Ξέρουμε κανένα ψαγμένο μάστορα VW Group στη Θεσ/κη ρε παίδες??Για τι πράγμα τον θέλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 13, 2013 #13146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Για τι πράγμα τον θέλεις;Προβληματική καύση μάλλον στο S5, είναι περίεργο μοτέρ και το έχω πάει ήδη σε 2 Αθηναίους που έλυσαν εν μέρι το πρόβλημα.Έχω αλλάξει αισθητίρες αλλά υποψιάζομαι καταλύτες πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 13, 2013 #13147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 τι διάολο, το έχουν χάσει οι γερμανοί τα τελευταία χρόνια ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Σεπτέμβριος 13, 2013 #13148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Βάλε και τις ελληνικές ποιοτικές βενζίνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Σεπτέμβριος 13, 2013 #13149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Οχι ολα στις βενζινες παιδια.... Ενταξει δεν εχουμε τις καλυτερες αλλα ουτε τις χειροτερες της Ευρωπης... Απλα ο γερμανος δεν θελει απροβληματιστα αμαξια απο την ημερα αγορας... Θελει να αγορασεις και τα βελτιωτικα του - aftermarket για να το πετυχεις. Απαραδεκτο κατα την γνωμη μου αλλα προσοδοφορο στην εταιρια. Στιβαρα αυτοκινητα με πατημα στο δρομο ενα καρο τεχνολογια αλλα.... Toyota corolla 2006 145.000xlm καιει αυστηρα 95- χαχαχα για λαδι ουτε αστειο και ζημιες μονο μια... Ενα σκασμενο λαστιχο..χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 13, 2013 #13150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Προβληματική καύση μάλλον στο S5, είναι περίεργο μοτέρ και το έχω πάει ήδη σε 2 Αθηναίους που έλυσαν εν μέρι το πρόβλημα.Έχω αλλάξει αισθητίρες αλλά υποψιάζομαι καταλύτες πλέον...Έχεις πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 13, 2013 #13151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Οχι ολα στις βενζινες παιδια.... Ενταξει δεν εχουμε τις καλυτερες αλλα ουτε τις χειροτερες της Ευρωπης... Απλα ο γερμανος δεν θελει απροβληματιστα αμαξια απο την ημερα αγορας... Θελει να αγορασεις και τα βελτιωτικα του - aftermarket για να το πετυχεις. Απαραδεκτο κατα την γνωμη μου αλλα προσοδοφορο στην εταιρια. Στιβαρα αυτοκινητα με πατημα στο δρομο ενα καρο τεχνολογια αλλα.... Toyota corolla 2006 145.000xlm καιει αυστηρα 95- χαχαχα για λαδι ουτε αστειο και ζημιες μονο μια... Ενα σκασμενο λαστιχο..χαχαχαΚαλά, όταν θα πάρεις την τρόμπα/αντλία στο χέρι , θα δώσεις κάνα 250άρι για μεταχειρό ή κάνα 500άριγια καινούργια , τότε θα τα ξαναπούμε.Εν τω μεταξύ, για να μην είναι σύντομα, βάζε που και που καμιά αξιόπιστη 100άρα (για καθαρισμό περισσότερο), αγόρασε και ένα "καθαριστικό" για που και που...ΥΓ το αν οι γερμανοί του VW έχουν ποιότητα ή όχι κάτω απο το καπώ για αρκετά χιλιόμετρα είναι επίσης μια μεγάλη-μεγάλη ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 13, 2013 #13152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 τα καυσιμα μας πιστευω ειναι τα χειροτερα στην ευρωπη...περαν τις νοθειας, οποιον ακουσα που πηγε ευρωπη, πχ ιταλια ολοι μου ειπαν οτι λες και οδηγουσαν αλλο οχημα, ειτε αυτο ηταν αμαξι, ειτε μηχανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Σεπτέμβριος 13, 2013 Author #13153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Όταν το αμάξι δούλευε κανονικά και σήκωνε 2bar μπορούσα να διακρίνω διαφορά ανάμεσα στις 100αρες. Οχι σαν γκάζι οτι πήγαινε καλύτερα, κλαϊν διαφορά βλέπεις οταν σηκώνεις 2bar, αυτα είναι χαζομάρες. Απλά εβλεπα το advance να πέφτει κατακόρυφα. Με τις δέ 95αρες ζήτημα να μπορούσα να δουλέψω σε wastegate pressure (~1.2bar).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 13, 2013 #13154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 (edited) την καλυτερη 100 την εχω βαλει στα σκοπια. αισθητη διαφορα, σε σχεση με εδω στο yaris μου, ηταν ποιο νευρικο και πιο ησυχο.επισης η διαφορα στην τιμη ηταν 2-3 λεπτα του ευρω. σε εμα για να εχει 20+ λεπτα μαλλον εχει μαγικο ζωμο μεσα.. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2013 από MaGiCMaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 13, 2013 #13155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Στο φως ήρθε μια μοτοσικλέτα θησαυρός του 2ου παγκοσμίου πολέμου που είχε θαφτεί στο δάσος! | Biker Spirit magazine Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Σεπτέμβριος 13, 2013 #13156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2013 Καλά, όταν θα πάρεις την τρόμπα/αντλία στο χέρι , θα δώσεις κάνα 250άρι για μεταχειρό ή κάνα 500άριγια καινούργια , τότε θα τα ξαναπούμε.Εν τω μεταξύ, για να μην είναι σύντομα, βάζε που και που καμιά αξιόπιστη 100άρα (για καθαρισμό περισσότερο), αγόρασε και ένα "καθαριστικό" για που και που...ΥΓ το αν οι γερμανοί του VW έχουν ποιότητα ή όχι κάτω απο το καπώ για αρκετά χιλιόμετρα είναι επίσης μια μεγάλη-μεγάλη ιστορία.Οταν την παρω στο χερι.... Μετα απο καποια χλμ τα αναλωσιμα μου εχουν βγαλει τα €€€€ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 14, 2013 #13157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 Οταν την παρω στο χερι.... Μετα απο καποια χλμ τα αναλωσιμα μου εχουν βγαλει τα €€€€ τους. Ειλικρινά χαίρομαι που έχεις κάνει ορθή οικονομική διαχείριση και ανάλυση αντοχής υλικών, τέτοια ωστε να μπορείς και τα πληρώνεις και ανά πάσα στιγμή μάλιστα, πράγματα που πιθανότατα να μην τα βγάλει ποτέ με μια πιο προσεκτική συντήρηση. Σπάνιο δείγμα χρονοπρογραμματισμού σε συνάρτηση με εξαιρετική οικονομική άνεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Σεπτέμβριος 14, 2013 #13158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 Οταν την παρω στο χερι.... Μετα απο καποια χλμ τα αναλωσιμα μου εχουν βγαλει τα €€€€ τους. Θεωρείς την μηχανική αντλία υψηλής πίεσης, αναλώσιμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 14, 2013 #13159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 στην 3η ειμαι εγω , γιατι οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Σεπτέμβριος 15, 2013 #13160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Ειλικρινά χαίρομαι που έχεις κάνει ορθή οικονομική διαχείριση και ανάλυση αντοχής υλικών, τέτοια ωστε να μπορείς και τα πληρώνεις και ανά πάσα στιγμή μάλιστα, πράγματα που πιθανότατα να μην τα βγάλει ποτέ με μια πιο προσεκτική συντήρηση. Σπάνιο δείγμα χρονοπρογραμματισμού σε συνάρτηση με εξαιρετική οικονομική άνεση Καλα δεν ειμαι ο οικονομολογος ο σουπερ απλα οταν ειχα την ευχερεια να παρω αυτοκινητο στα ιδια χρηματα ΔΕΝ διαλεξα Golf ΤSI 140 ΔΕΝ διαλεξα Seat-Skoda με πολλαπλα αλογα αλλα διαλεξα συντηριτικα Toyota ισως γιατι μια Ε101 του πατερα μου εχει ακομα μετα απο 340.000χλμ το ιδιο μοτερ...(Δεν συζητω ποσο τριζει και κοπαναει βεβαια...χαχαχαχα). Μαλλον μου βγηκε σε καλο... ΥΓ. Αν μου χαλασει στα 200.000 ναι την θεωρω αναλωσιμο περιφερειακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts