Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Ήμουν σήμερα στον μηχανικό. Του είπα να βάλουμε ένα φίλτρο βενζίνης στο bravo 99 μοντέλο και μου λέει πως δε γίνεται γιατί η βενζίνη πάει με 3μιση μπαρ ή κάτι τέτοιο και θα το πετάξει αμέσως το φίλτρο. Ότι έχει η βενζίνη σκουπίδι πάει λέει στο μπεκ και δε γίνεται τίποτα. Είναι αλήθεια ή παραμύθια;

παει το αμπελι....:fist:

Φθηνά την γλίτωσαν οι θεατές στο λοφακι, θα μπορούσε να τους είχε πάρει μαζί της η ρόδα!

Ήμουν σήμερα στον μηχανικό. Του είπα να βάλουμε ένα φίλτρο βενζίνης στο bravo 99 μοντέλο και μου λέει πως δε γίνεται γιατί η βενζίνη πάει με 3μιση μπαρ ή κάτι τέτοιο και θα το πετάξει αμέσως το φίλτρο. Ότι έχει η βενζίνη σκουπίδι πάει λέει στο μπεκ και δε γίνεται τίποτα. Είναι αλήθεια ή παραμύθια;

το bravo δεν έχει φίλτρο βενζίνης?

ούτε καν in-tank?

Μια χαρά φίλτρο έχει απο την μάνα του. Απλά το αλλάζεις μια στο τόσο και τέλος, δεν καταλαβαίνω τι λέει ο μηχανικός, πρακτικά όλα τα κάρα έχουν φιλτράκι βενζίνης...άλλωστε σε όλα τα κάρα είναι υπο πίεση το καύσιμο ώστε να ψεκάζεται.

Μια χαρά φίλτρο έχει απο την μάνα του. Απλά το αλλάζεις μια στο τόσο και τέλος, δεν καταλαβαίνω τι λέει ο μηχανικός, πρακτικά όλα τα κάρα έχουν φιλτράκι βενζίνης...άλλωστε σε όλα τα κάρα είναι υπο πίεση το καύσιμο ώστε να ψεκάζεται.

πχ.opel astra h σίγουρα δεν έχει το κλασικό φίλτρο κάτω στο αμάξι...είναι μαζί με την αντλία και είναι (και καλά) εφ όρου ζωής....κοινώς θέλουμε να βουλώνει που και που ανλία για να μην πεθάνουνε τα συνεργεία

μήπως αυτό ισχύει και στο bravo?(δεν νομίζω να βάζουν τα φίλτρα παρέα με την αντλία είναι νέα μόδα)

Ενα μικρο με ποδηλατο εσκασε πανω στο φαναρι του c4 και εσπασε το εξωτερικο πλαστικο(εχει 2,ενα εξωτερικο και το εσωτερικο που καλυπτει λαμπες κατοπτρο κτλ)

ειναι μικρο σχετικα το σπασιμο και δεν λεει τωρα να παρω καινουργιο φαναρι(120Ε)

γινεται καπως να λιωσουμε πλαστικο η το οτιδηποτε εκει ωστε να κλειστει?πιο πολυ γιατι μπαζει και νερο μεσα και κανει λιμνη μεσα στο φαναρι...

Δεν θα πρεπει καπως απο μεσα να την στερεωσω για να μην μπει σε ολο το φαναρι?δεν ξερω,δεν εχω δουλεψει με σιλικονη απλα ρωταω απο περιεργεια...

οταν λεω οτι ειναι μικρο δεν εννοω τρυπα.ειναι γυρω στα 4Χ4 εκ.

Αν του βάλεις σιλικόνη;

Αμα την βαλει πανω στην σελα του ποδηλατου του μικρου θα λυσει το προβλημα μια και καλη...

Εχει αλλοιώς αυτο εδω που το χρησιμοποιούν??

Χμμ... Ρυθμιζόμενο τιμόνι, ηλιοροφή, πλήρως παραμετροποιήσιμα πίσω καθίσματα...

Με όλα αυτά που προσφέρει, θα πρέπει... να το σκεφθώ!

πχ.opel astra h σίγουρα δεν έχει το κλασικό φίλτρο κάτω στο αμάξι...είναι μαζί με την αντλία και είναι (και καλά) εφ όρου ζωής....κοινώς θέλουμε να βουλώνει που και που ανλία για να μην πεθάνουνε τα συνεργεία

μήπως αυτό ισχύει και στο bravo?(δεν νομίζω να βάζουν τα φίλτρα παρέα με την αντλία είναι νέα μόδα)

και σε μένα έτσι είναι και πολύ σύντομα θα το καταργήσω γιατί κάθε φορά που το καθαρίζω βγάζει την μπίχλα του αιώνα..

Εχει αλλοιώς αυτο εδω που το χρησιμοποιούν??

Με έσωσες φίλε μου από τις σκάρτες βενζίνες. Θα το πάρω και θα το πάω να μου το βάλουν. Σε ευχαριστώ!

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Πές μου πως θα κινηθείς νομικά στον φίλο σου που σε κράζει. Το έχεις δέι πως έχει γίνει χαμός σε όλα τα forum ε? Πιστέυω πως άνετα βρίσκεις άλλους 5-6 που θα έρθουν όλοι μαζί σου στα δικαστήρια (εάν προλάβει να γίνει γιατί μάλλον μέχρι να γίνει κάποιος θα τον έχει σκοτώσει στο ξύλο τον τύπο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.