NoDsl Σεπτέμβριος 6, 2012 #10141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Χεράδες ε; Ας γελάσω...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0WCttfSBVS8]3 year old driving a Mitsubishi Lancer Evo 6 with 320hp - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 6, 2012 #10142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Χεράδες ε; Ας γελάσω...fake, dude, fake. Δεν το πρόσεξα ο ίδιος αλλά το διάβασα στα σχόλια, @2.18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 6, 2012 #10143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 fake, dude, fake. Δεν το πρόσεξα ο ίδιος αλλά το διάβασα στα σχόλια, @2.18.Μόνο που πιάνει το τιμόνι αντί να το δαγκώνει φτάνει : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 6, 2012 #10144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 (edited) Έχει κανείς Citroen C4 απο δω μέσα; Τι λέει το αμαξάκι; Κατανάλωση, κόστος ανταλλακτικών, service κτλ... Γενικά από γαλλικά δεν ξέρω τίποτα. (όχι στην αντιπροσωπεία βέβαια...) Αξίζει να στάξω 3500 για να πάρω ένα 4πορτο 4ετίας+ με 55km?( δίνοντας το δικό μου Terios εννοείται). Ο λόγος δυστυχώς είναι ότι βενζίνη, ΤΕΛΟΣ. Πάμε για αέριο. Αλλά στο terios αν μπει, αχρηστεύεται ο χόρος αποσκευών. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 6, 2012 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 6, 2012 #10145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 fake, dude, fake. Δεν το πρόσεξα ο ίδιος αλλά το διάβασα στα σχόλια, @2.18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 7, 2012 #10146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gT2abFEFHqg]Low Jet Pass on Civilian Road - YouTube[/ame]HOLY CRAAAP :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 7, 2012 #10147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 ρε τον καφτη :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 7, 2012 #10148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 HOLY CRAAAP :flag: LiveLeak.com - Not your average double overtake maneuver...wow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 7, 2012 #10149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Έχει κανείς Citroen C4 απο δω μέσα;Τι λέει το αμαξάκι; Κατανάλωση, κόστος ανταλλακτικών, service κτλ... Γενικά από γαλλικά δεν ξέρω τίποτα. (όχι στην αντιπροσωπεία βέβαια...) Αξίζει να στάξω 3500 για να πάρω ένα 4πορτο 4ετίας+ με 55km?( δίνοντας το δικό μου Terios εννοείται). Ο λόγος δυστυχώς είναι ότι βενζίνη, ΤΕΛΟΣ. Πάμε για αέριο. Αλλά στο terios αν μπει, αχρηστεύεται ο χόρος αποσκευών. Εχει ο πατερας μου του 08 μοντελο αλλα το sedan. απο καταναλωση γυρω στο 8αρι.ειναι το 1,6 και ειναι και αρκετα βαρυ το sedan .ανταλλακτικα και service δεν ξερω να σου πω... καλο αμαξακι.δεν εχει κανα θεμα μεχρι τωρα εκτος απο κατι χαζα.τριζουν πορτες και χαλασε ο διακοπτης του πορτ παγκαζ(ειναι ηλεκτρικος) και καμια φοραει κολλαει και οταν ξεκλειδωνεις το αυτκινητο ανοιγει και το πορτ παγκαζ. κατα τα αλλα καλο.και αθορυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 7, 2012 #10150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Μετά από 3 διαφορετικά μανόμετρα και άλλα 10 βενζινάδικα που έδειχναν όλα διαφορετικά μεταξύ τους, αποφάσισα και γω να τσιμπήσω το ηλεκτρονικό της Michelin που πήρε και ο magicman. michelin - programmble digital tyre pressure gauge(12279) | eBayΠροχθές μου ήρθε και μπορώ να πώ ότι φαίνεται πολύ στιβαρό σε σχέση με κάτι άλλα κινέζικα που έχουν κάτι φίλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 7, 2012 #10151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Δεν κανεις κανενα συγκριτικο με τα κινεζικα των φιλων??(τι αποκλιση εχουν μεταξυ τους στα αμαξια σας.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 8, 2012 #10152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Διαβαζα το ποστ ενος τυπου "μπλα μπλα golf tsi 1.4 , μπλα μπλα, το βελτιωσα, κ μια μερα εκει που πηγαινα με 250+ εσπασε,τι πραγματα ειναι αυτα κλπ"... Ψευτικα τα φτιαχνουν πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2012 #10153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Ψεύτικα τα φτιάχνουν ρε...Από Βόλο μέχρι Τέμπη με "έπαιζε" ένα Corvette Z06 με το Leon 1.8T... 240+ όλη τη διαδρομή και το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ... (βελτιωμένο από μαμά 180 άλογα, στα 240 περίπου).Τελικά τον πέρασα (σταμάτησε για βενζίνη...χοχοχο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 8, 2012 #10154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Ψεύτικα τα φτιάχνουν ρε...Από Βόλο μέχρι Τέμπη με "έπαιζε" ένα Corvette Z06 με το Leon 1.8T... 240+ όλη τη διαδρομή και το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ... (βελτιωμένο από μαμά 180 άλογα, στα 240 περίπου).Τελικά τον πέρασα (σταμάτησε για βενζίνη...χοχοχο).4κινητο εχεις ; Στις στροφες πως τα πηγαινε η αμερικανα; Ειναι μια παρκαρισμενη μονιμως εδω κατω και κανει τις 911 να φαινονται σκαραβαιοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 8, 2012 #10155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Διαβαζα το ποστ ενος τυπου "μπλα μπλα golf tsi 1.4 , μπλα μπλα, το βελτιωσα, κ μια μερα εκει που πηγαινα με 250+ εσπασε,τι πραγματα ειναι αυτα κλπ"... Ψευτικα τα φτιαχνουν πια... Δυστυχως φιλε Τσακ δεν φταινε μονο οι πελατες αλλα και ο καθε κ@ραγκιοζης που την εχει δει βελτιωτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2012 #10156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 4κινητο εχεις ; Στις στροφες πως τα πηγαινε η αμερικανα; Ειναι μια παρκαρισμενη μονιμως εδω κατω και κανει τις 911 να φαινονται σκαραβαιοι....Μπροστοκίνητο... είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 8, 2012 #10157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 (edited) Μετά από 3 διαφορετικά μανόμετρα και άλλα 10 βενζινάδικα που έδειχναν όλα διαφορετικά μεταξύ τους, αποφάσισα και γω να τσιμπήσω το ηλεκτρονικό της Michelin που πήρε και ο magicman. michelin - programmble digital tyre pressure gauge(12279) | eBayΠροχθές μου ήρθε και μπορώ να πώ ότι φαίνεται πολύ στιβαρό σε σχέση με κάτι άλλα κινέζικα που έχουν κάτι φίλοι.χθες παω σε βενζιναδικο με ενα starlet, της μανας της κοπελας μου να δουμε την πιεση. παιρνω και το εργαλειο μαζι. βγαινει και ο βενζινας. και ειδαμε το εκλεβε +2 το δικο του. το προηγουμενο που ειχε εκλεβε +8.μου λεει να ξερω και ποσο κλεβει! επισης λεει, χαλανε τα μανομετρα, επειδη τα πετανε κατω φευγοντας.εχω δει και γω και αλλα τετοια. αλλα αξιζει τα λεφτα του το συγκεκριμενοη εταρια που τα φτιαχνει λεγετai Accutire. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2012 από MaGiCMaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 8, 2012 #10158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mfLnLwFcSBc]Car Trailer Fail - Car Accident in Poland. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 9, 2012 #10159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Σύντομη βόλτα με 335.. (αυτή με τα 2 σαλιγκάρια). :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2012 #10160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Σύντομη βόλτα με 335.. (αυτή με τα 2 σαλιγκάρια). :inlove: Tι μοντελο? (E?) Ζηλευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts