Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Φιλαρακι με Scirocco 1.4 εχει προβλημα με την τρομπα νερου μόλις στα 22Κ KM.

Εχετε ακουσει τπτ?Γιατι του ειπαν στην αντιπροσωπία οτι "έτυχε" να χαλάσει.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
ΜΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΛΕΜΕ.

ΜΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ. Το λέει ο μπάμπης ο σουγιάς, ο νίκος ο πεταλούδας και ο άκης ο βρωμιάρης.

Μήπως τελικά είναι αυτό που λέμε RTFM??????

Χρόνια πολλά :fun:

Το ACR που βάζεις, είναι βέβαια με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, πολλή δουλειά αεροδυναμικά, μειωμένο βάρος

short shifter, semi slick λάστιχα.Είναι ακόμα βέβαια street legal.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι το απλό δεν στρίβει,καθόσον η τελευταία γενικά έχει

δώσει διαπιστευτήρια.

Still, a μπιτς to handle καθόσον no electronic aids, με τόσο φαρδιά λάστιχα και πιο απόλυτο

στήσιμο , δεν πιστεύω οτι συγχωρεί εύκολα (ο στόχος για την 5η γενιά του 2012).

H οδήγηση του σε βροχή θα πρέπει να είναι μια καλή ιστορία να λες στα εγγόνια σου αργότερα,

μέρες σαν και τούτες...

Kι ένα βίδεο απο τον Herr Tim :

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6LGLNXpSkgw]Viper vs z06 Dmotor DMAX --English Subtitles - YouTube[/ame]

καλά Χριστούγεννα σε όλους :):fun:

@santa

Φανταστικέ Αγιε

αν το παρακάτω χωράει στο έλκηθρο...plz πέρνα μια βόλτα και απο εμένα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vE_WqdKbTvY]BBC: Porsche Carrera GT Car Review- Top Gear - YouTube[/ame]

Ρωτάω λίγο εδώ.. Ξέρει κάποιος τι διαφορά έχει το Α βαγόνι στο Intercity σε σχέση με τα Β;

Μάλλον το Α εννοείς, γιατί είναι πιο ακριβό :p. Ρωτάω γιατί στο Α έχει μείνει μόνο μια θέση για να κλείσω, ενώ στα Β έχω αρκετές για να διαλέξω. Πάντως το site του ΟΣΕ πραγματικά είναι ΓΤΠ. Δε δίνει πληροφορίες για τίποτα.. ούτε καν το τραίνο δεν έχει φωτό, να δω ποιο είναι.

Τελικά θα σας πω εγώ τη διαφορά.. Έκλεισα Α θέση :p

Νομίζω η Α θέση ειναι αυτή που δεν είσαι μαζί με γίδια/αγελάδες και λοιπά ζαρζαβατικά :p

A+B ειναι "δωματιακια" απλα το Α ειναι πιο ακριβο και δεν πανε οι "παρανομοι" και λιγοτερο "καθαροι", ενω στο Β ολο και καποιον θα πετυχεις..

Απο ΟΛΑ τα φτιαγμενα subaru WRX που κυκλοφορουν ετυχε να ανοιξει μπροστα μου,χθες στην εθνικη,ενα που επαθε χοντρη και βρωμεροτατη ζημια.Δεν ξερω τι ζημια,απλα αρχισε να βγαζει ξαφνικα ασπρους καπνους και η μουρη του ροκκου εχει γεμισει βρωμερους λεκεδες.Επρεπε να το υποψιαστω πως δεν ειναι δυνατον ναχει ομιχλη μονο σε μια λωριδα...

Άσπρος καπνός = ψυκτικό σε μορφή ατμού:p

αν είναι τυχερός του έφυγε κανάς σωλήνας/ένωση στο ψυγείο...αν το δείς απο εξάτμιση όμως...game over:p

Απο ΟΛΑ τα φτιαγμενα subaru WRX που κυκλοφορουν ετυχε να ανοιξει μπροστα μου,χθες στην εθνικη,ενα που επαθε χοντρη και βρωμεροτατη ζημια.Δεν ξερω τι ζημια,απλα αρχισε να βγαζει ξαφνικα ασπρους καπνους και η μουρη του ροκκου εχει γεμισει βρωμερους λεκεδες.Επρεπε να το υποψιαστω πως δεν ειναι δυνατον ναχει ομιχλη μονο σε μια λωριδα...

σπασμένο μεν, μπροστά δε....

χιούμορ...

σπασμένο μεν, μπροστά δε....

χιούμορ...

Δικιο εχεις.Μονο που εγω παταγα την 5η μου κ αυτος τσακισε το μοτερ του :)

Παιδια ψαχνω ενα διτροχο αυτοματο στα ~250 κυβικα τυπου beverly κλπ

Αν παρει κατι το ματι/αυτι σας ριξτε ενα ΠΜ

:T:

ΜΗΝ παρεις beverly ομως.τυπου beverly αποδεκτο :p

αν και γιατι σκουτερ?απειρως μεγαλυτερο κοστος συντηρησης...

Στο βαζω ( :o ) πιο πολύ ( :o ) λόγω της έκπτωσης, αλλιώς δεν ξέρω τι ποιότητας είναι...

99€ για ένα κουπόνι για να αποκτήσετε 1.000€ έκπτωση για την αγορά ενός ολοκαίνουριου Scooter LIFAN ELITE 250cc για ατελείωτα χιλιόμετρα και οικονομία, με 2ετή εγγύηση της εισαγωγικής εταιρείας E&S Motors A.E., θυγατρικής της Subaru Motors Hellas ABE

θα προτιμουσα κατι λιγοτερο φαντεζι και λιγο πιο κλασσικο ισως

πχ τον παραδοσιακο στρογγυλοφαναρο γλαρο

σε φουλ μαυρο ματ, χωρις ιχνος νικελ

δισκους μπρος πισω,

ενδεχομενως και με αλλο μπροστινο με κλασσικο καλυμμα ομως

125αρι μοτερακι

5αρι τριδισκο συμπλεξατο κιβωτιο απο CB

φυσικα 12βολτο

και κατα τ'αλλα μαμα στο ματι...

[/ρετροκαγκουριλα mode off]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.