Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

EPIC FAIL IMHO

Υπαρχει ηδη η σειρα 5, η 5 GT και η 7.

Υπαρχει η E Class, η CLS και η S.

Υπαρχει το Α7 και το Α8.

Υπαρχει και η Panamera

Υπαρχουν και απειρα γρηγορα SUV

Ποσοι ειναι τελος παντων αυτοι οι γρηγοροι οικογενειαρχες που εχουν 100+ Κ για να τρεχουν με τα παιδια στο πισω καθισμα?

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Το αστείο είναι πως πρέπει να έχουν ένα μοντέλο σε ΚΑΘΕ χωριστό niche market και έτσι βγάζουν μοντέλα πιο γρήγορα απο όσο Τσάκωνας καμακώνει μπιτσες.

367 χλμ με το yaris η μεση καταναλωση επεσε στο 6.4 με νορμαλ οδηγηση. αλλα και επιταχυνσεις. ταχυτητες μεχρι 120..

πρωτο γεμισμα, 21 λιτρα 100σταρα bp , το αμαξι εκανε αρκετο θορυβο. μου εκανε εντυπωση..

εβαλα 95αρα ΕΤΕΚΑ και ειναι αθορυβο.. διαφορα δεν ειδα καμια...

με την ΕΤΕΚΑ ο μεσος ορος ειναι μικροτερος

μαλλον νοθευμενη θα ηταν.. δεν εξηγειται αλλιως..

Εξαιρετικο!

Βεβαια σε αυτα τα λεφτα υπαρχει το 911 991 και καπου εκει τελειωνει η συζητηση (...αν εισαι <60 ετων)

Επρεπε ομως. Αυτα που χει πανω ειναι τοσο βουλωμενα, κακορυθμισμενα και πολυκαιρισμενα που καταπιαν μισο λιτρο βενζινη για να το παω απο τη μια μερια του δρομου στην αλλη :p

Μόλις πέρασα carbon (όχι αυτοκόλλητο) στις λεπτομέρειες του avensis. Ακούω απόψεις. :D Μένουν λίγες λεπτομέρειες ακόμα, αλλά απ' τον επόμενο χρόνο αυτά.

Click here

Επίσης μόλις παρήγγειλα τα Continental ContiWinterContact™ TS 830, καθότι εδώ bg το' χει στρώσει για τα καλά, και επίκειται και ταξιδάκι Ρουμανία.

Είναι parts φτιαγμένα από carbon;

Είναι τα ίδια parts από μαμά, απλά κάνουν επεξεργασία και τα μετατρέπουν σε carbon. Κάποιου είδους επίστρωση είναι δηλαδή, αλλά είναι σχεδόν the real deal. :p

Tο καινουριο αποκτημα!

th_DSC_5180.jpg

Και για τους πιο ρομαντικους...

th_DSC_5175.jpg th_DSC_5201.jpg

Πω-Πωωωωω.... τι μου θύμησες τώρα... ήμουν δεν ήμουν 18 όταν είχα ένα τέτοιο για λίγο καιρό... Ήταν μαύρο πεντακάθαρο παρ' όλα τα χρόνια του και το κυκλοφορούσα χωρίς φίλτρο αέρα... ο ήχος από τα 2 διπλά Webber με τρέλαινε... το λάτρεψα αυτό το αυτοκίνητο.... :clap:

Καλά ταξίδια να έχεις φίλε μου...:clap:

Είναι τα ίδια parts από μαμά, απλά κάνουν επεξεργασία και τα μετατρέπουν σε carbon. Κάποιου είδους επίστρωση είναι δηλαδή, αλλά είναι σχεδόν the real deal. :p

Δεν κατάλαβα ακριβώς. Περισσότερες πληροφορίες-λινκ για ανάγνωση;

Εικάζω αυτοκόλλητο carbon και από πάνω βερνίκι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.