GriGaS Δεκέμβριος 10, 2011 #6701 Δεκέμβριος 10, 2011 Το νέo Yaris είναι! Μεγειές, καλοτάξιδο και πάνω από όλα απροβλημάτιστο!!!! Και εγώ πριν 3 μέρες συμπλήρωσα τα 20.000 στο δικό μου 2010 Dynamic 1.33!!!!
magicman Δεκέμβριος 10, 2011 #6702 Δεκέμβριος 10, 2011 το touch ειναι πολυ καλο, στο χωριο 15χλμ απο το κιλκις, μου εβγαζε, απο το βενζιναδικο και τον πολιτιστικο συλλογο, μεχρι και το μινι μαρκετ. και οσο κινησε, προχωραει και ο χαρτης! και η καμερα βολευει πολυ επισης. edit. αν και κουνημενη γιατι ειναι απο το κινητο. 195/50/16 bridgestone ecopia p125 καπως ετσι. το ξερει κανεις το λαστιχο? Uploaded with ImageShack.us
nickstamat Δεκέμβριος 10, 2011 #6703 Δεκέμβριος 10, 2011 Πολύ όμορφο! Καλοτάξιδο! 195/50/16 bridgestone ecopia p125 καπως ετσι. το ξερει κανεις το λαστιχο? Το Εcopia είναι ένα low rolling resistance λάστιχο, όπως όλα αυτά που βγαίνουν και υπόσχονται οικονομία. Όταν φθαρούν, εγώ θα έβαζα Τ1R, γιατί θεωρώ ότι δεν κερδίζεις και πολλά με eco λάστιχα, ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις και το κράτημα/ασφάλεια που σου δίνει ένα high-performance λάστιχο.
SirDiman Δεκέμβριος 10, 2011 #6705 Δεκέμβριος 10, 2011 Μα μεσα στην πολη βλεπεις καγκουρες να κανουν κοντρες ;p(δεν αναφερομαι στον [MENTION=2160]nickstamat[/MENTION], πλακιτσα κανω)
Tsakonas Δεκέμβριος 10, 2011 #6706 Δεκέμβριος 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us φρεσκο! καινουργιλα, δεν συγκρινεται με τπτ!!! μεγεια!καλο-μπιτσωτο!!! απο περιεργεια,τι χρωμα γραφει στην αδεια?Η ασφαλεια σου χρεωνει το επασφαλιστρο του κοκκινου???
nickstamat Δεκέμβριος 10, 2011 #6707 Δεκέμβριος 10, 2011 High performance λαστιχο σε αμαξι πολης?? Δεν είπα να βάλει σεμι. Σε πολλά στενάκια είναι τόσο άθλια η άσφαλτος που έχει τύχει να πάω με 30km/h και να πασχίζει το καημένο το ABS να σταματήσει το αμάξι για να μην τρακάρω αυτόν που πετάγεται από το στοπ. Επίσης, το ότι είναι αμάξι πόλης δεν σημαίνει ότι θα περιοριστεί στην πόλη. Μπορεί να πάει ταξίδι. Δεν μιλάμε για κόντρες. Δεν περνάει από το μυαλό κανενός η ασφάλεια όταν συζητάμε για ελαστικά? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή τα ελαστικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα καθορίσουν το πώς θα συμπεριφερθεί το αμάξι σε μία ανάγκη, να βάλει κάτι καλό όταν έρθει η ώρα να αλλάξει, χωρίς να φάει τη μαρκετινιστικη μπαρούφα του "οικολογικού ελαστικού".
wesker Δεκέμβριος 10, 2011 #6708 Δεκέμβριος 10, 2011 μεγεια!καλο-μπιτσωτο!!!απο περιεργεια,τι χρωμα γραφει στην αδεια?Η ασφαλεια σου χρεωνει το επασφαλιστρο του κοκκινου???Στο Fiesta της μανας μου πάντως και στο Ibiza της αδερφης μου που ειναι κόκκινα δεν μας έχουν επασφάλιστρο για το χρώμα....
ΝTG Δεκέμβριος 10, 2011 #6709 Δεκέμβριος 10, 2011 Δεν είπα να βάλει σεμι. Σε πολλά στενάκια είναι τόσο άθλια η άσφαλτος που έχει τύχει να πάω με 30km/h και να πασχίζει το καημένο το ABS να σταματήσει το αμάξι για να μην τρακάρω αυτόν που πετάγεται από το στοπ. Επίσης, το ότι είναι αμάξι πόλης δεν σημαίνει ότι θα περιοριστεί στην πόλη. Μπορεί να πάει ταξίδι. Δεν μιλάμε για κόντρες. Δεν περνάει από το μυαλό κανενός η ασφάλεια όταν συζητάμε για ελαστικά? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή τα ελαστικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα καθορίσουν το πώς θα συμπεριφερθεί το αμάξι σε μία ανάγκη, να βάλει κάτι καλό όταν έρθει η ώρα να αλλάξει, χωρίς να φάει τη μαρκετινιστικη μπαρούφα του "οικολογικού ελαστικού". ...οδηγαω περισσοτερο καιρο (λογω ηλικιας) ..ειχαμε στην εταιρια 3-4 αμαξια βαλε και τα δικα μου μερικα ακομα..(οικογενειας) ..εχω κανει χιλιομετρα με λιωμενα-καινουρια-"high perofrmance"-νορμαλ. Το μονο που πρεπει να αποφευγεται ειναι τα λιωμενα . Μεχρι και απλα λαστιχακια vredestein -βροχολαστιχα και καλα- καινουρια αποδιδουν καλυτερα απο αλλο high performance που εχει κλεισει χρονο.(michelin...κατι...δεν θυμαμαι..)..φορεμενα σε μικρα αμαξια πολης. Και μη νομισεις οτι με eco tire πας με παγοπεδιλα στο παγο.Μια χαρα ειναι και αυτα αν δεν εχεις ορεξη να ζορισεις αμαξι και καταστασεις σε καθε στενακι. ΠΕρι καταναλωσης ...περιμενε να ξαναβρω(ελπιζω) ενα αρθρακι..(αυριο)
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 10, 2011 #6710 Δεκέμβριος 10, 2011 Μεχρι και απλα λαστιχακια vredestein -βροχολαστιχα και καλα- καινουρια αποδιδουν καλυτερα απο αλλο high performance που εχει κλεισει χρονο.(michelin...κατι...δεν θυμαμαι..)..φορεμενα σε μικρα αμαξια πολης.Στην αρχή όλα τα λάστιχα κρατάνε καλά μέχρι να φαγωθεί το πρώτο στρώμα. Το θέμα είναι μετά τι διάρκεια έχουν.Δεν υπάρχει σύγκριση ενός eco friendly ελαστικού με ένα "καλό" λάστιχο, απλά εκεί που θα υπερτερήσει το eco friendly ή το λάστιχο πόλης είναι ότι για τον μέσο οδηγό θα είναι καλύτερα επειδή θα ζεσταθούν πιο γρήγορα αλλά η χρήση τους είναι αυστηρά εντός πόλης.
magicman Δεκέμβριος 10, 2011 #6711 Δεκέμβριος 10, 2011 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION], η toyota το ονομαζει κοκκινο μεταλλικο-μπορντω. Στον ηλιο γυαλιζει σαν περλα ομως.η αδεια γραφει, ερυθρο, δεν εχω πληρωσει τιποτα απολυτως εξτρα για χρωμα κτλ.παντως μια συγκριση. το ιδιο αμαξι, με τα ιδια δεδομενα, Αθηνα θελει γυρω στα 40 -45 ευρα παραπανω απο Κιλκις.γιατι επασφαλιστρο για το χρωμα? ---------------------------------------------------Για τα λαστιχα, θελω να δω στο βρεμενο πως ειναι...σαν ποιοτητα κυλισης, παντως το αμαξι, ειναι αρκετα καλο.θα ελεγα πολυ καλυτερο απο φιεστα και corsa.το φιεστα επισης φοραει κατι απαραδεκτα hankook...γνωμη μου παντα...καταναλωση ειμαι στο 7.4 μεχρι στιγμης, φανταζομαι θα πεσει, γυρω στο 6.5 πιστευω.
GriGaS Δεκέμβριος 11, 2011 #6712 Δεκέμβριος 11, 2011 χθές πήγα - ηρθα αθήνα με ταχύτητες έως 130 χμλ/ώρα, λίγο κίνηση κέντρο, λιγο μπες βγες σε εμπορικά, μέση κατανάλωση 5.8... τελικά είμαι ο μόνος που όταν βγαίνει εθνική καίει παραπάνω...εντός άργους και περιαστικά 5.2εμένα μετά τις 15.000 χλμ παρατήρησα μείωση στην κατανάλωση της τάξης του 0.4-0.5 λτ/100
sotiris Δεκέμβριος 11, 2011 #6713 Δεκέμβριος 11, 2011 Πάντως το #1 είναι η συχνή αλλαγή.Εγώ έχω τα Exalto PE2 στο punto (αμάξι πόλης), είναι 2 χρόνια πάνω και έχουν γράψει 30.000. Ενδιάμεσα για 6 μήνες είχα βάλει χειμερινά για 5000 km.Σκέφτομαι τώρα να τα ξανααλλάξω με χειμερινά.Τα χειμερινά είχαν πολύ καλύτερο κράτημα σε όλες τις καταστάσεις απλά στις στροφές ήταν πολύ ασαφή και προφανώς φθείρονταν περισσότερο (υπερ-μαλακή γόμα).magic πανέμορφο το yaris. diesel?
NoDsl Δεκέμβριος 11, 2011 #6714 Δεκέμβριος 11, 2011 Έχει κάνει κανείς με 1.33 yaris από Πειραιά μέχρι γηροκομείο με μηδενισμένο trip και φουλ κίνηση να μας πει κατανάλωση; Από περιέργεια δηλαδή. Αν δεν είχε αυτο το άθλιο εσωτερικό αυτό το αμάξι και την τόσο γούβα προύφ ανάρτηση, που είναι σα να οδηγάς με *α*ότα, θα ήταν η πρώτη επιλογή μου οταν ηταν να πάρω. Αλλά το κοντέρ στη μέση... No Offence στους κατόχους.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 11, 2011 #6715 Δεκέμβριος 11, 2011 Έχει κάνει κανείς με 1.33 yaris από Πειραιά μέχρι γηροκομείο με μηδενισμένο trip και φουλ κίνηση να μας πει κατανάλωση; Από περιέργεια δηλαδή.Αν δεν είχε αυτο το άθλιο εσωτερικό αυτό το αμάξι και την τόσο γούβα προύφ ανάρτηση, που είναι σα να οδηγάς με *α*ότα, θα ήταν η πρώτη επιλογή μου οταν ηταν να πάρω. Αλλά το κοντέρ στη μέση... No Offence στους κατόχους. Αν σου πω ότι το 1.3 yaris που είχα, Νίκαια - Λαύριο τηρώντας το όριο της Αττικής οδού έκαιγε ποιο πολύ από το 1.6 που έχω τώρα!!
GriGaS Δεκέμβριος 11, 2011 #6716 Δεκέμβριος 11, 2011 Το νέο Yaris έχει το κοντέρ κανονικά πίσω από το τιμόνι. Αλλά μεταξύ μας, προτιμώ τα 4 ντουλαπάκια συν τους άπειρους άλλους μικροχώρους του προηγούμενου (που έχω εγώ). Συν ότι στο παλιό τα πίσω καθίσματα πηγαίνουν μπρος πίσω ώστε να διαλέγεις ανάμεσα σε σταυροπόδι πίσω ή μεγάλο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) χώρο αποσκευών. Ααα και το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για όσους έχουν αυτοκίνητο με τέλη κυκλοφορίας βάσει κυβικών. 135 ευρώ σήμα!!!Όσον αφορά την κατανάλωση σε φουλ κίνηση, χαλαρά θα είναι πάνω από 7 (κρίνοντας από τις μετρήσεις του [MENTION=2160]nickstamat[/MENTION]) αλλά σκέψου ότι θα έχεις μεγάλη βοήθεια από το start stop.
nickstamat Δεκέμβριος 11, 2011 #6717 Δεκέμβριος 11, 2011 Όπως λέει και ο [MENTION=1002]GriGas[/MENTION], εύκολα ξεφεύγει η κατανάλωσή μου μέσα στην πόλη. Το νέο εσωτερικό είναι πολύ πιο όμορφο. Αλλά είναι και υποκειμενικό. Ας πούμε ο GriGas, προτιμά τα συρόμενα πίσω καθίσματα και θα τον ενοχλούσε που το καινούριο έχει κάπως λιγότερες θήκες, ενώ εγώ θα προτιμούσα το καινούριο με κάθε τίμημα, μόνο και μόνο λόγω εξωτερικής εμφάνισης Βέβαια τώρα που έρχεται το GT86, σιγά μην ονειρεύομαι το καινούριο Yaris
NoDsl Δεκέμβριος 11, 2011 #6718 Δεκέμβριος 11, 2011 Αν σου πω ότι το 1.3 yaris που είχα, Νίκαια - Λαύριο τηρώντας το όριο της Αττικής οδού έκαιγε ποιο πολύ από το 1.6 που έχω τώρα!!Άλλο το 1.3 άλλο το 1.33. Καμία σχέση τα μοτέρ τους.Ρώτησα γιατί τα δικά μας τελικά "καίνε αέρα" για τα κυβικά και τα άλογά τους. Το χειρότερο που έχω δεί με το δικό μου απο νίκαια-γηροκομείο με 1 ώρα μέσα στην Αλεξάνδρας σταμάτα ξεκίνα, είναι περίπου 100κ πιο βαρύ απο το δικό σου, ηταν 13-13.8 λίτρα με κλιματισμό καλοκαίρι. Αλλά έκανα 2μιση ώρες να φτάσω γηροκομείο για μια απόσταση 14χλμ. Υπο νορμάλ συνθήκες το 8άρι το έχεις εντός Αθήνας ενώ εθνική μπορείς να πέσεις και κάτω απο 6 αν κρατηθείς γύρω στα 110.Το πιστευεις οτι το swift που έχουν οι δικοί μου(4x4 βέβαια) καίει τα 2πλά! omfg & 3 lol
sotiris Δεκέμβριος 11, 2011 #6719 Δεκέμβριος 11, 2011 Βέβαια τώρα που έρχεται το GT86, σιγά μην ονειρεύομαι το καινούριο Yaris Εγώ ονειρεύομαι αυτό: 2000 MASERATI 3200 FH 2DR AUTO ONLY 3 OWNERS Δεν πά' να καίει τον άμπακο...
Tsakonas Δεκέμβριος 11, 2011 #6720 Δεκέμβριος 11, 2011 μουταχε πρηξει ο πωλητης οταν επαιρνα τον ροκκο για τον αισθητηρα βροχης,και καλα αμα βρεχει ενεργοποιουνται αυτοματα οι υαλοκαθαριστηρες.Στην αρχη δουλευε καπως επιλεκτικα.Τωρα τελευταια με καρεκλοποδαρα καμμια αντιδραση,ενω χτες που περναγα εξω απο τη λιβαδεια με χαρα θεου και επεσε πανω στο αυτοκινητο μια (1) σταλα απο αυτοματο ποτισμα χωραφιου ενεργοποιηθηκαν οι υαλοκαθαριστηρες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.