Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

αν απειλησω τον μαστορα και με χρεωσει λιγοτερο,θα γραψει στα @@ του το αυτοκινητο και πιθανως αποκτησω ενα ελαττωμα που δεν θα ξερω καν να το εντοπισω.Ειναι ομως πιο διασκεδαστικο το να απειλησω εναν κάποιον που δεν μπορει να με ξεγελασει πουθενα γιατι ενα συμβολαιο ξερω να το διαβασω και να αρχισει τις κωλοτουμπες σε χρονο dt ...

Τι να σου πω, κουμάντο στο πορτοφόλι σου δεν κάνω, αλλά εμένα θα με είχε βιδώσει αν την μία με χρέωνε 70 και την άλλη 40 επειδή πήγα αλλιώς ντυμένος. Εκτός αν της πρώτη φορά σου έκανε περισσότερη δουλειά στο αμάξι απ ότι την τελευταία που πήγες αλλά όπως και να το κάνεις 70€ για μια ευθυγράμμιση είναι πολλά.

Και αν κατάλαβα καλά το λόγο που έσβησες το ποστ του ζάχου, ο ευθυγραμμισάς πρέπει να είναι ο Κρίκης.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Απορω τι προσπαθεις να πετυχεις.

Αν ειναι αυτος,μολις με σταμπαρε και μου προκαλεις προβλημα

Αν δεν ειναι αυτος ,τσαμπα τον ξεφτιλισες.

Δεν ξερω,κανε ο,τι νομιζεις.Καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για τη διακριτικοτητα και το τακτ.

Απορω τι προσπαθεις να πετυχεις.

Αν ειναι αυτος,μολις με σταμπαρε και μου προκαλεις προβλημα

Αν δεν ειναι αυτος ,τσαμπα τον ξεφτιλισες.

Δεν ξερω,κανε ο,τι νομιζεις.Καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για τη διακριτικοτητα και το τακτ.

Να προσπαθώ να πετύχω τι? Δεν καταλαβαίνω που το πας.

Αν είχες τακτ κτλπ που επικαλείσαι, ας μην το ανέφερες καθόλου το σκηνικό, να το κράταγες για την πάρτι σου και να το έλεγες μόνο σε φίλους σου.

Είναι γεγονός αυτό που συνέβη ή όχι? Εσύ ο ίδιος ανέφερες το σκηνικό και εσύ ο ίδιος μπορεί και να καρφώθηκες για το ποιος είναι.

Πως κατάφερα να τον ξεφτιλίσω? Επειδή είπα την άποψή μου δημόσια? Παρέχει υπηρεσίες στο κοινό και έχει το δικαίωμα κάποιος να τον κρίνει για τις υπηρεσίες του και την συμπεριφορά του στους πελάτες ή όχι?

Βέβαια, η ιστορία που μας είπες, όπως προανέφερα και στο προηγούμενο ποστ, μπορεί να έχει κενά, όπως το, άλλη δουλειά να σου έκανε την μία μέρα και λιγότερο απαιτητική την άλλη.

Η όλη σου αντίδραση πραγματικά μου προκαλεί απορία πάντως.

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Μου αρέσει η ιδέα για boxer κινητήρα, σε ελαφριά αμάξια λέει, γιατί έχει ελαφρώς μικρότερο βάρος και λόγω σχήματος μπορεί να μπεί χαμηλά προς το έδαφος και έτσι χαμηλώνει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου.

Γιατι το λες αυτο?

Ούτε τέρατα αξιοπιστίας είναι ούτε εύκολα/αντοχής βελτιώσιμα έχουν αποδειχτεί.

Μπορούσε η Toyota να βάλει δικό της μοτέρ, αφού και το ''know how'' έχει, και αξιοπιστία.

Ούτε τέρατα αξιοπιστίας είναι ούτε εύκολα/αντοχής βελτιώσιμα έχουν αποδειχτεί.

Μπορούσε η Toyota να βάλει δικό της μοτέρ, αφού και το ''know how'' έχει, και αξιοπιστία.

Τεσπα εγω εχω διαφορετικη γνωμη οσο αφορα την αξιοπιστια, απο προσωπικη εμπειρια,απο φιλους και απο τα παιδια του club..:)

Οχι πως τα αυτοκινητα της Toyota δεν ειναι αξιοπιστα...ισα ισα..

Τωρα για το συγκεκριμενο Toyota δεν το εχω ψαξει δεν ξερω τι παιζει..:T:

Το πάρκινγκ στις μέρες μας είναι μεγάλο βάσανο. Πολλές φορές μέσα στην “απελπισία” μας αφήνουμε το αυτοκίνητο όπου βρούμε. Κυριολεκτικά!

Δεν σκεφτόμαστε όμως ότι ίσως να εμποδίζουμε την κυκλοφορία. Πόσες φορές δεν σας έχουν κλείσει και δεν μπορείτε να βγείτε; Πόσες φορές σας έχει τύχει να είστε στο λεωφορείο και να σταματάει γιατί δεν μπορεί να περάσει από δρόμο που είναι διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα;

Σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι της πλατείας Εξαρχείων βρήκαν μία πρωτότυπη και άμεση λύση για να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο που έκλεινε το δρόμο!

Βέβαια δεν ξέρουμε πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του οχήματος όταν το είδε σε αυτή την θέση, σίγουρα όμως οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι που κατάφεραν να “ξεκολλήσουν” από το σημείο!

post-1109-1416075652,0961_thumb.jpg

πηγή newsit

Αν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου θεωρώ ότι πολύ καλά του έκαναν... :magic:

Πολύ καλά του έκαναν.

Καταπληκτικά.

Το αποτέλεσμα είναι με όλα αυτά τα κόλπα και την ελεγχόμενη στάθμευση να μην παίρνει κανείς το αμάξι στο κέντρο.

Εγώ δεν το παίρνω π.χ. (έστω, έπαιρνα)

Ποιος χάνει?

Ο μαγαζάτορας του κέντρου, γιατί θα πάω στο mall ή κάπου αλλού που έχει άπλα και σεβασμό στο αμάξι μου και στην περιουσία μου.

(γιατί όπως είναι η συγκεκριμένη γειτονιά, ούτως ή άλλως τζογος είναι το παρκάρισμα εκεί, μπορεί να το βρεις καμμένο).

Μα πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι; Συνήθως φράζει η Αραχώβης και το καταλαβαίνω όποτε κάποιος παρκάρει εκεί και κλείνει το δρόμο.

Το πάρκινγκ στις μέρες μας είναι μεγάλο βάσανο. Πολλές φορές μέσα στην “απελπισία” μας αφήνουμε το αυτοκίνητο όπου βρούμε. Κυριολεκτικά!

Δεν σκεφτόμαστε όμως ότι ίσως να εμποδίζουμε την κυκλοφορία. Πόσες φορές δεν σας έχουν κλείσει και δεν μπορείτε να βγείτε; Πόσες φορές σας έχει τύχει να είστε στο λεωφορείο και να σταματάει γιατί δεν μπορεί να περάσει από δρόμο που είναι διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα;

Σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι της πλατείας Εξαρχείων βρήκαν μία πρωτότυπη και άμεση λύση για να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο που έκλεινε το δρόμο!

Βέβαια δεν ξέρουμε πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του οχήματος όταν το είδε σε αυτή την θέση, σίγουρα όμως οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι που κατάφεραν να “ξεκολλήσουν” από το σημείο!

[ATTACH]46975[/ATTACH]

πηγή newsit

Αν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου θεωρώ ότι πολύ καλά του έκαναν... :magic:

σεβαστή η γνώμη σου αλλά για πες μου, έχεις δικό σου αυτοκίνητο ; πώς θα σου φαινόταν αν σου έκαναν εσένα κάτι τετοιο;

Γιατί το να κάνεις μια ζημιά στη περιουσία του άλλου ειναι πολύ εύκολο. Την περίπτωση να καλέσουν αστυνομία/γερανό δεν την σκέφτηκαν τα γατόνια ε;

Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογώ τον/την οδηγό, απλά καλό είναι να υπάρχει και λίγη λογική.

αμάξι λίγο πολύ όλοι έχουμε είχαμε.....

και όλοι τα προσέχουμε και άμα συμβεί κάτι στο αμάξι για τους περισσότερους είναι σαν να μας ''σκότωσαν'' τη μάνα

αλλά δε μπορείς να μην περιμένεις την τιμωρία όταν είσαι μονίμως εριστικός και θρασύς στο τρόπο που κινείσαι με αυτό.

και για να γίνω πιο συγκεκριμένος.....επειδή στο δρόμο που έγινε το περιστατικό δούλευα χρόνια.......δε μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές είχε κολλήσει το λεωφορείο για πάνω απο μισή ώρα μέχρι να βρεθεί ο υπαίτιος ή μέχρι να έρθει ο γερανος.....

και το πρόβλημα στο συγκεκριμενο δρόμο είναι οτι αποτελεί τη μοναδική κάθοδο για την Πατησίων για άλλους 2 αντίθετα παράλληλους και άλλα 4κάθετα στενά.σταματώντας λοιπόν η κίνηση στη Στουρνάρη μπλοκάρουν όλοι οι γύρω δρόμοι. Ζαίμη, Σόλωνος κλπ.

πλέον οι μάντρες τις αστυνομίας δεν έχουν άλλο χώρο......και εφόσον δεν ήρθε στο μισάωρο ο γερανός ή ο ασυνείδητος και προκλητικός οδηγός έπρεπε να δωθεί λύση.

να είστε σίγουροι οτι θα δούμε πολλά παρόμοια περιστατικά.

η χώρα διαλύεται και ο κόσμος θα αναλάβει δράση για να αποδίδει δικαιοσύνη και λύση στα προβλήματα που του σκίζουν την καθημερινότητα.

δεν είναι δυνατόν δηλαδή να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 50εργαζόμενοι που μετακινούνται με λεωφορείο αν αργήσουν να πάνε στο γραφείο τους εξαιτίας του λεγάμενου.

πλέον διακυβεύεται η επιβίωση του καθένα μας. θα κάτσουμε να σκεφτούμε ώρα αν θα παραδειγματίσουμε κάποιον θρασύ που μας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη ζωή?

στην άκρη λοιπόν......θα παραμερίσουμε αυτόν, το αμάξι του και όποιο πρόβλημα δημιουργεί για το γενικό καλό.

και να είστε σίγουροι οτι επειδή η είδηση είναι πραγματικά μοναδική και θα διαδωθεί αρκετά μέσω του ίντερνετ ας περάσει όποιος θέλει καμιά βόλτα από Στουρνάρη από αύριο να δούμε αν θα τολμήσει κανείς να διπλοπαρκάρει.

με ένα σμπάρο.....πολλά τρυγόνια.:)

σεβαστή η γνώμη σου αλλά για πες μου, έχεις δικό σου αυτοκίνητο ; πώς θα σου φαινόταν αν σου έκαναν εσένα κάτι τετοιο;

Γιατί το να κάνεις μια ζημιά στη περιουσία του άλλου ειναι πολύ εύκολο. Την περίπτωση να καλέσουν αστυνομία/γερανό δεν την σκέφτηκαν τα γατόνια ε;

Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογώ τον/την οδηγό, απλά καλό είναι να υπάρχει και λίγη λογική.

Άμα ήμουν τόσο γαϊδούρι και σταμάταγα εκεί, καλά να μου κάνουν. Ρε μπουρλότο λέμε ρε.

καλά ντάξει...ο μόνος λόγο που τα λέτε τώρα όλα αυτα έτσι ωραία είναι γιατί 100 ξυλιές σε ξένο απαυτό δεν πονάνε καθόλου :)

haya δεν έχεις δίκιο. Έχω βρεθεί σε φάση στο ίδιο σημείο με 2πλοπαρκαρισμένο και δε χωρούσε το λεωφορείο. Επί 20 λεπτά κόρναρε και ο κόσμος είχε αγανακτήσει. Για σκέψου να ήσουν μέσα στο λεωφορείο (πχ να πας στη σχολή σου να γράψεις μάθημα). Δε θα σου γύριζε το μάτι;

βρε Πέτρο ναι, έχεις δίκιο. νομίζεις ότι εμενα δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό; ή νομίζεις ότι έκανα το βούδα και ήμουν ήρεμος; Αλλά να του κάνεις τέτοια ζημιά ; Πάμε καλά ;

καλά ντάξει...ο μόνος λόγο που τα λέτε τώρα όλα αυτα έτσι ωραία είναι γιατί 100 ξυλιές σε ξένο απαυτό δεν πονάνε καθόλου :)

αν είχα λίγο τσίπα πανω μου μετά τις ξυλιές θα έλεγα και ευχαριστώ.

αλλά μάλλον δε τις ''έφαγε'' όταν έπρεπε για να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.