AN7 OverClocker Νοέμβριος 24, 2011 #6421 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Ναι AN7.MsII*(καλά αφού έμαθα ότι ξέρεις Σταύρο-κοτσιδάκια,ολοκληρώθηκα!:dance3:) Reverant ε? Χαχαχαχα. Με το Σταύρο έχουμε κάνει πολλά.... Ακόμα και τράμπα μοτερ σε Alfa 33 στο πεζοδρόμιο ..... απ τον Σταύρο γνώρισα τον Νίκο . Εχθές έμαθα ότι και συ ξέρεις τον vds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schumi Νοέμβριος 24, 2011 #6422 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Από τον Νίκο έμαθα ρε συ ότι ξέρεις τον Σταύρο.Οχι από τον Reverant.Xaxaxa....Για πες...Ο Βαγγέλης στο είπε?@Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 24, 2011 #6423 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Από τον Νίκο έμαθα ρε συ ότι ξέρεις τον Σταύρο.Οχι από τον Reverant.Xaxaxa....Για πες...Ο Βαγγέλης στο είπε? @Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ??? Reverant εννοώ αν θα πάρεις τον MS ρε? Ο βαγγέλης μου είπε ότι ρωτούσες αν ξέρει κανέναν ΑΝ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Νοέμβριος 24, 2011 #6424 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Λεπόν Η πινακίδα όπως είναι τώρα. Μπήκε με βίδες + παξιμάδια στην πίσω μεριά του προφυλακτήρα και λίγο σφυροκόπημα για να πάρει την φόρμα. Πιστεύω είναι καλύτερα από ότι στο κέντρο πριν...όταν την βαρεθώ την ξαναλλάζω δεν υπάρχει θέμα Ο εγκέφαλος όπως ήταν πριν (ψιλοχίμα) μέσα στο ντουλαπάκι (βέλκρο από κάτω και μονωτική από πάνω). Ο χώρος που ήταν ο μαμά εγκέφαλος στα πόδια του συνοδηγού και εκεί που έβαλα τώρα τον άφτερμαρκετ. Τον άφησα πάνω στο μονωτικό που φαίνεται στο πάτωμα και με λίγο σπογγώδες υλικό (που χρησιμοποιούν σε ηχομονώσεις) στην πάνω μεριά, εκεί που καπακώνει, από πάνω από τον εγκέφαλο, η λαμαρίνα που πατάνε τα πόδια του συνοδηγού. Το heat shield τελειωμένο. Για το οποίο πραγματικά έφτυσα αίμα, γιατί στην πίσω μεριά (εκεί που φαίνεται ο κίτρινος μετρητής του λαδιού) έπρεπε να βγεί ένας από τους σωλήνες που μεταφέρει νερό στο εσωτερικό για θέρμανση και αφού κουμπώσει το heat shield να ξαναμπεί...που εκεί δεν χωράει ούτε νανό-καστάνια. Εκεί στο ίδιο μέρος παρατήρησα ότι είχε ξηλωθεί μία γείωση του μοτέρ, την οποία την είδα ΑΦΟΥ είχα βάλει το heat shield. Έτσι έφαγα double pwnage αλλά πλέον έχω εμπειρία και ως χειρούργος. Μία γενική με το heat shield. Ξαναέβαλα και τον ιμάντα του τιμονιού-a/c γιατι είχε καβαλήσει ένα δόντι αφού δεν το είχα σφίξει αρκετά τις προάλλες. Επίσης σε μια πρώτη δοκιμή, κάτω από το δοχείο του υγρού φρένων (δεξία από το heat shield στις φώτος) το μέταλλο το έπιανες χαλαρά με το χέρι...πριν χωρίς το heat shield λαμπάδιαζαν τα πάντα εκεί γύρω, σημαντική διαφορά. Αυτά, the end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 24, 2011 #6425 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Θέλει λίγο καθάρισμα το μοτέρ ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Νοέμβριος 24, 2011 #6426 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Μόνο το μοτέρ...που να δείς και το υπόλοιπο μέσα-έξω. Το έχω παραμελήσει τώρα τελευταία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schumi Νοέμβριος 24, 2011 #6427 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Reverant εννοώ αν θα πάρεις τον MS ρε?Ο βαγγέλης μου είπε ότι ρωτούσες αν ξέρει κανέναν ΑΝ7 Xaxa...Ναι ρε Rev.Ρώτησα τον Βαγγέλη πριν κανά μήνα περίπου.Μικρός που είναι ο κόσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 24, 2011 #6428 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pqN7muvITgo][HD] 1000 WHP Audi R8 Underground Racing Acceleration 20-180 mp/h - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 24, 2011 #6429 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Ναι AN7.MsII*(καλά αφού έμαθα ότι ξέρεις Σταύρο-κοτσιδάκια,ολοκληρώθηκα!:dance3:) @Shadow Keeper α,νόμιζα ότι είχες EMB.Ok!Αντε καλό στριμωγμα... Reverant ε?Χαχαχαχα. Με το Σταύρο έχουμε κάνει πολλά.... Ακόμα και τράμπα μοτερ σε Alfa 33 στο πεζοδρόμιο ..... απ τον Σταύρο γνώρισα τον Νίκο . Εχθές έμαθα ότι και συ ξέρεις τον vds Από τον Νίκο έμαθα ρε συ ότι ξέρεις τον Σταύρο.Οχι από τον Reverant.Xaxaxa....Για πες...Ο Βαγγέλης στο είπε? @Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ??? HELLO ρε παιδες, ειμαι και γω εδω, ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schumi Νοέμβριος 24, 2011 #6430 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 @Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ??? HELLO ρε παιδες, ειμαι και γω εδω, ffs Που είσαι ρε τρελεεεεέ???Πότε θα τα ξαναπούμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 24, 2011 #6431 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Συντομα φανταζομαι, με το καινουριο μου, ελπιζω, αποκτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Νοέμβριος 24, 2011 #6432 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Μόλις τελείωσα και τις μόντες στο σπίτι...επισκέυασα πιατοθήκη και έπλυνα πιάτα:hehe: [MENTION=21648]Schumi[/MENTION] όχι μαν, δεν θυμάμαι να έβγαζα φώτος μαζί με κάποιο μκ1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2011 #6433 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Από τί υλικό έκανες τη heat shield; Ακούω γνώμες και μετά θα πω κι εγώ τη δικιά μου. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Νοέμβριος 24, 2011 #6434 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Ανοξείδωτο ατσάλι είναι. Ήταν στο κίτ της φλάϊν μιάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 24, 2011 #6435 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 HELLO ρε παιδες, ειμαι και γω εδω, ffs Ποιος είσαι συ? FUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 24, 2011 #6436 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 O Σάκης ο Γκοντζίλας είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 24, 2011 #6437 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 24, 2011 #6438 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Πείτε ρε για το βιντεάκι με τη μαμά που έβαλα. Οι δικές σας πώς αντιδρούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 24, 2011 #6439 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Πείτε ρε για το βιντεάκι με τη μαμά που έβαλα. Οι δικές σας πώς αντιδρούν; Η δικιά μου δεν λέει τπτ το ιδιαίτερο. Μόνο μια φορά στα Ζαγόρια μου είπε να κόψω γιατί θα ξεράσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Νοέμβριος 24, 2011 #6440 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 εμενα η μανα μου κανει σαν τους φλινστοουνς... παταει γερα το πατωμα για να φρεναρει xD.... (το κακο που κανει ειναι οτι με τρομαζει πχ για στοπ, αυτοκινητα, φαναρια.. τα οποια τα εχω ηδη δει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts