spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5801 Σεπτέμβριος 15, 2011 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Εκτος του οτι απλα κανεις λαθος, στο χα πει να πας για dsg? [MENTION=16603]aris20[/MENTION] Ρε αδερφε, ειμαστε μια ηλικια και πραγματικα απορω με ολα αυτα που εχεις γραψει...
aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5802 Σεπτέμβριος 15, 2011 @Tsakonas Εκτος του οτι απλα κανεις λαθος, στο χα πει να πας για dsg? @aris20 Ρε αδερφε, ειμαστε μια ηλικια και πραγματικα απορω με ολα αυτα που εχεις γραψει... Ακριβώς, το 6-τάχυτο DSG κιβώτιο έχει αρνητικό που μπορεί να βγάλει, είναι ένα μικρό τρίξιμο που κάνει το κιβώτιο όταν το ζορίζεις στις χαμηλές ταχύτητες.. Γιατί απορείς με όλα αυτά που έχω γράψει..?
hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2011 #5803 Σεπτέμβριος 15, 2011 Γιατί απορείς με όλα αυτά που έχω γράψει..?είναι να μην απορεί κανείς; ο ορισμός της ανωριμότητας είναι αυτά που έχεις γράψει (και δεν μιλάω φυσικά για αυτά που έχεις γράψει περί κιβωτίων κλπ)Και μην νομίζεις ότι είμαι κανας μπάρμπας..Αντε 1-2 χρόνια να σε περνάω.
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5804 Σεπτέμβριος 15, 2011 Μεσες-ακρες γιατι οδηγωντας 4 χρονια παρανομα, ανωριμα και πληρως ανευθυνα σε καθε επιπεδο, ο προβληματισμος σου τωρα ειναι να παρεις scirocco γιατι "πατάει πιο καλά από όλα τα αυτοκίνητα". Αν και κατι μου λεει οτι δεν θα με καταλαβεις...
Tsakonas Σεπτέμβριος 15, 2011 #5805 Σεπτέμβριος 15, 2011 Σκατά κιβώτιο..?Γιατί είναι σκατά..? Να έχουμε και 2-3 πραγματικά επιχειρηματα... Σκέτο ΣΚ@ΤΑ δεν λέει και τίποτα... βαριεμαι να αναλυσω το θεμα του κιβωτιου,ελιωσα ολο το πρωι σε αναλυσεις στο δικαστηριο . Για να πω τα θετικα,σε επιταχυνση - στριψιμο σε εθνικη με ρυθμους πριονισματος, στεκεται αξιοπρεπεστατα διπλα σε 645ci και καιει ελαχιστα για αυτα που κανει... Ακριβώς, το 6-τάχυτο DSG κιβώτιο έχει αρνητικό που μπορεί να βγάλει, είναι ένα μικρό τρίξιμο που κάνει το κιβώτιο όταν το ζορίζεις στις χαμηλές ταχύτητες.. λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα
aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5806 Σεπτέμβριος 15, 2011 είναι να μην απορεί κανείς; ο ορισμός της ανωριμότητας είναι αυτά που έχεις γράψει (και δεν μιλάω φυσικά για αυτά που έχεις γράψει περί κιβωτίων κλπ)Και μην νομίζεις ότι είμαι κανας μπάρμπας..Αντε 1-2 χρόνια να σε περνάω.Oπως το πάρει κανεις... Εγώ άλλα πράγματα βλέπω ανώριμα.. Αλλά ίσως να έχεις δίκιο, ίσως είμαι ανώριμος που μου αρέσει καμιά φορά να πατάω το γκάζι η επειδή το ρισκάρω χωρίς δίπλωμα..Δεν έχεις και άδικο...
hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2011 #5807 Σεπτέμβριος 15, 2011 Για αυτό υπάρχουν τα όρια ταχύτητας στην Ελλάδα, για να τα σπάς με νέα ρεκόρ.. Όταν ήμουν 16χρονών έπαιρνα κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινητου της μάνας μου και έφευγα μετά τις 2, και γυρνούσα στις 6 πριν ξυπνήσει... Ακόμα δεν πήρε χαμπάρι.. Απλά παραξενεύτηκε όταν το χειρόφρενο άρχισε να μην πιάνει καλά... (από drift)... Πολλές φορές πήγα να τρακάρω, αλλά την γλύτωσα τουλάχιστον 10-15φορές για κλάσματα δευτερολέπτου... Η γνώμη μου είναι ότι στο τιμόνι αν πας να κάνεις καμια χαζομάρα, να έχεις τα μάτια σου 14.. Και καλύτερα τις ώρες που είναι μετά τις 1... (έχει λιγότερη κίνηση).. Η αποφυγή πάντα είναι η λύση... Αλλά τι σας λέω και εγώ.. Αντε να πάρω το δίπλωμα τώρα γιατί θέλω να κατέβω Αθήνα για βόλτα ... Να οδηγήσω με την ησυχία μου επιτέλους... κοινώς, εγώ θα κάνω την Ξ^$#%$1514#%$ μου, εσείς απλά κόφτε το λαιμό σας. Φοβερός τρόπος σκέψης για ένα νέο άνθρωπο μόλις 20 ετών
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5808 Σεπτέμβριος 15, 2011 λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα Γιατι οπως με ξερεις, αυτη ειναι η καθιερωμενη εξαγωγη συμπερασματων μου. Αν ξαναπαραπονεθεις γραπτα παντως, θα τιμωρηθεις με το κιβωτιο του [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]
Hydra Σεπτέμβριος 15, 2011 #5809 Σεπτέμβριος 15, 2011 λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα Λιγα με αυτο το mag !!!
vic Σεπτέμβριος 15, 2011 #5810 Σεπτέμβριος 15, 2011 Από αυτά που γράφεις είσαι η προσωποποίηση της οδηγικής ανευθυνότητας. Επίσης το ότι τα έκανες στα 16 (που όπως λες δεν ήξερες να οδηγείς) και δεν τα κάνεις τώρα, δεν είναι υπέρ σου. Και άπειρος και επικίνδυνος ήσουν όταν τα έκανες. Διπλό το κακό. :nono:ΥΓ. Καλύτερα να την πληρώσουν οι λίγοι που οδηγούν στη μία, παρά οι πολλοί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σοφό απόφθεγμα.
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5811 Σεπτέμβριος 15, 2011 Μεσες-ακρες γιατι οδηγωντας 4 χρονια παρανομα, ανωριμα και πληρως ανευθυνα σε καθε επιπεδο, ο προβληματισμος σου τωρα ειναι να παρεις scirocco γιατι "πατάει πιο καλά από όλα τα αυτοκίνητα". Αν και κατι μου λεει οτι δεν θα με καταλαβεις...Σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι αρκετά καλό..?Οντως, περασε και δεν ακουμπησε...
NoDsl Σεπτέμβριος 15, 2011 #5812 Σεπτέμβριος 15, 2011 Μην το παρεις,εχει ΣΚ@ΤΑ κιβωτιοΜην πεις για το πουκαμισο...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #5814 Σεπτέμβριος 15, 2011 ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... Όταν ακόμα δεν ήξερα να οδηγάω σωστά ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΚαι τώρα ποιος σου είπε οτι ξέρεις να οδηγάς σωστά??
aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5815 Σεπτέμβριος 15, 2011 Και τώρα ποιος σου είπε οτι ξέρεις να οδηγάς σωστά??Μετά απο λίγα χρόνια αποκτάς εμπειρία..Έχω πάει πολλούς φίλους/φιλες σπίτι τους και μου έχουν πεί ότι οδηγάω αρκετά καλά.. Δεν μου σβήνει ποτέ, και επίσης τηρώ πάντα τις προτεραιότητες.. Μη σκάτε τόσο κάποιοι... Εγώ τις εμπειρίες μου σας έλεγα..
Constandinos Σεπτέμβριος 15, 2011 #5816 Σεπτέμβριος 15, 2011 σορρυ φίλε, αλλα αν δεν πήξει το μυαλό σου,π@παρια αποκτάς....αυτή ειναι η ταπεινή μου άποψη.
LevelOne Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #5817 Σεπτέμβριος 15, 2011 Δεν νομίζω κανείς να έχει πρόβλημα με τις εμπειρίες σου. Με τον τρόπο σκέψης σου υπάρχει ενα θέμα, και με το πόσο ελαφρά τη καρδία λαμβάνεις υπ'οψην σου την οδική ασφάλεια...Γνωρίζεις οτι αν -λεμε αν- κανεις κάποια ζημιά, άθελά σου ή απλά συμμετέχεις σε κάποιο ατύχημα, ο πρώτος που θα την πληρώσει ειναι ο πατέρας σου/κάτοχος του οχήματος;Το γεγονός οτι πολύ εύκολα μπορείς να φυλακιστείς οδηγώντας ανασφάλιστος/ανευ διπλώματος το γνωρίζεις προφανώς. Το οτι θα πρέπει να δουλεύεις ολη την υπόλοιπη ζωή σου για να ξεχρεώσεις τα νοσήλεια σε περίπτωση που χτυπήσεις άνθρωπο το ξέρεις; Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...Δεν ειναι μαγκιά αυτό που κάνεις, ειναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Ειναι σαν να λές ολους εμας τους υπολοιπους που περιμέναμε ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ να πάμε 18 για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε νόμιμα, ηλίθιους. Μαζί και τους πατεράδες μας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.