racer Ιούλιος 4, 2009 #501 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 750km?Με νεκρά πήγαινες, και το ξεκίναγες με σπρώξιμο? :P Δεν είναι κάτι το περίεργο, και το πιο βαρύ, μεγάλο, 1800άρι και τετρακίνητο Α6 κάνει άνετα 700+χλμ με 70άρι ρεζερβουάρ. Τι διπλωμα θέλει για ενοικίαση? Ή είναι "δώστο να φύγω" ? Στην Καλαμάτα ζητάνε ταυτότητα (να είσαι όμως πάνω από 18) ή κάποιο δίπλωμα οδήγησης. Στη Σαντορίνη το πήρα με τον τρόπο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 5, 2009 #502 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Στην Καλαμάτα ζητάνε ταυτότητα (να είσαι όμως πάνω από 18) ή κάποιο δίπλωμα οδήγησης. Στη Σαντορίνη το πήρα με τον τρόπο που λες Μηχανής ή αυτοκινήτου?:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2009 #503 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 λεωφοριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 5, 2009 #504 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Μηχανής ή αυτοκινήτου?:to_pick_ones_nose:Σε έναν χθες το έδωσε με δίπλωμα μηχανής (για 50άρι, 17χρονος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 5, 2009 #505 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Σε έναν χθες το έδωσε με δίπλωμα μηχανής (για 50άρι, 17χρονος) Μια χαρούλα τότε,απο άποψη ευκολίας. Απο άποψη ασφάλειας,δεν πολυεγκρίνω αλλά περι ορέξεως κολοκυθοpie. @Gomar, λεωφορείου θέλει στις "μπανάνες" ρε συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 5, 2009 #506 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 εγω δεν θελω κανενα διπλωμα.μου το δινει ετσι γιατι ειμαι γνωστος στην πιατσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 5, 2009 #507 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 μου ειπανε οτι η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη εχει 3 veyron:crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούλιος 5, 2009 #508 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 (edited) μου ειπανε οτι η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη εχει 3 veyron:crazy:Κατά τη γνώμη μου μεγάλα μουσια. Στο σύνολο θα παραχθούν 300 και η Δασκαλάκη έχει 3 ?...ΝΟΤ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 5, 2009 από JohnG85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 5, 2009 #509 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 μου το ειπε εγκυρη πηγη παντως τωρα αν ειχε αλλη bugatti δε ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 5, 2009 #510 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Αυτές οι έγγυρες πηγές θα μας φάνε εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2009 #511 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Αυτές οι έγγυρες πηγές θα μας φάνε εδώ Μου θύμισες τον απ-atiman :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 5, 2009 #512 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 μου ειπανε οτι η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη εχει 3 veyron:crazy: Την τράκαρε την 4η?:shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 5, 2009 #513 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Έπεσε για ύπνο ο πατέρας, βουτάει τα κλειδιά του αυτοκίνητου ο 16 - 17 χρόνων γιος και χωρίς ζώνη το κοπανάει σε δέντρο. Στην εντατική χαροπαλεύει.Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και του δώσανε φάρμακο να προστατέψουν τον εγκέφαλο.Τα τερατώδη μικρόβια όμως της εντατικής, την πέσανε στα πνευμονία του και τα τσακίσανε.Του βάλανε αναπνευστήρα και τον δέσανε στον ταλαντωτή, ένα μηχάνημα που ανεβοκατεβάζει το σώμα εκτίνοντας τον θώρακα για να δημιουργεί χώρο όπου σπρώχνει αέρα ο αναπνευστήρας.Επειδή ήταν παχύσαρκος το μηχάνημα δούλευε 100% και κάηκε. Δεύτερο μηχάνημα καίγεται και αυτό. Φταίει που το δουλεύεται 100% λένε οι μάγκες που το πουλήσανε.Ξεκινήσαμε με μηχανήματα που υπερκάλυπταν τις προδιαγραφές, συνεχίσαμε με μηχανήματα εξισωμένα, και τώρα βλέπω ότι θεωρείται φυσικό να υπολείπονται των προδιαγραφών.Με τούτα και με κείνα έγραψε τέλος εχθές το βράδυ ο μικρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 5, 2009 #514 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Την τράκαρε την 4η?:shutup: ακυρο 1 εχει και τα αλλα 2 ειναι αλλα supercars:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Ιούλιος 5, 2009 #515 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Επειδή ήταν παχύσαρκος το μηχάνημα δούλευε 100% και κάηκε. Δεύτερο μηχάνημα καίγεται και αυτό. Φταίει που το δουλεύεται 100% λένε οι μάγκες που το πουλήσανε.Ξεκινήσαμε με μηχανήματα που υπερκάλυπταν τις προδιαγραφές, συνεχίσαμε με μηχανήματα εξισωμένα, και τώρα βλέπω ότι θεωρείται φυσικό να υπολείπονται των προδιαγραφών.Με τούτα και με κείνα έγραψε τέλος εχθές το βράδυ ο μικρός.Δηλαδή άμα είσαι παραπάνω κιλά από το κανονικό είναι να εύχεσαι να μην σου συμβεί τίποτα...Ελλάδα FTW.Κρίμα 17 χρόνον παλικάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 5, 2009 #516 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Απο κοντα παντως δεν λεει και πολλα,ουτε για 200Κ δεν την εκαναhttp://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/P1704090001.jpgΑπο την αλλη,αυτη εδω ηταν πολυ πιο επιβλητικη και κυριολεκτικα τεραστια σε μεγεθος http://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/P1704090000.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 5, 2009 #517 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Απο κοντα παντως δεν λεει και πολλα,ουτε για 200Κ δεν την εκαναhttp://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/P1704090001.jpg αφου το ξερεις, στα σωθικα ειναι το ψωμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 5, 2009 #518 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 ΙΜΟ στην αναλογια κιλων/ιππο ειναι το ψωμι και στην προκειμενη περιπτωση εχουν χασει το νοημα,με αυτα τα υπερ-σουπερ-ντουπερ cars των 2+ τοννων...Οσο περισσοτερα αλογα βαζεις χρειαζεσαι και περισσοτερα κιλα εξοπλισμο/βοηθηματα για να πηγαινει στο δρομο,κι επειδη βγηκε πολυ βαρυ βαζεις και επιπλεον αλογα....φαυλος κυκλοςΑν ειχα 1+Μ για ροδες αυτη την περιοδο,θα επαιρνα ενα Atom για να παιζω και με τα ρεστα μια Maybach να κανω και τη φιγουρα μου(γιατι γι'αυτο το λογο παιρνεις IMHO μια Veyron) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 5, 2009 #519 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 +1 για το Atom! Δες και το Noble M12 και M15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 5, 2009 Author #520 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 ΙΜΟ στην αναλογια κιλων/ιππο ειναι το ψωμι και στην προκειμενη περιπτωση εχουν χασει το νοημα,με αυτα τα υπερ-σουπερ-ντουπερ cars των 2+ τοννων...Οσο περισσοτερα αλογα βαζεις χρειαζεσαι και περισσοτερα κιλα εξοπλισμο/βοηθηματα για να πηγαινει στο δρομο,κι επειδη βγηκε πολυ βαρυ βαζεις και επιπλεον αλογα....φαυλος κυκλοςΑν ειχα 1+Μ για ροδες αυτη την περιοδο,θα επαιρνα ενα Atom για να παιζω και με τα ρεστα μια Maybach να κανω και τη φιγουρα μου(γιατι γι'αυτο το λογο παιρνεις IMHO μια Veyron)Υπάρχει κάτι που τα κάνει όλα (εντάξει, δεν στρίβει και σαν Atom) και στοιχίζει ενα κλάσμα απο την Veyron. Ταυτόχρονα ειναι πιο όμορφο και ο ήχος του ειναι ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟΣ. I give you, the 2009 Aston Martin DBS... http://media.merchantcircle.com/28084260/aston_full.jpeg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts