Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

χαχα..έκανα καμιά 25άρα χιλιόμετρα σήμερα αθήνα με το γκάζι στο πάτωμα με το mx5...τώρα έβλεπα το log στον εγκέφαλο....24,2L/100km :sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Μιλάμε για μισό  το χιλιόμετρο..

αρχιζω και θαυμαζω πολυ το μοτερ του ροκκου...

εκανα χθες αθηνα - χαλκιδα και πισω.Σβελτα.

Για να δω πανω απο 11λιτρα/100χλιμ πρεπει να σκοτωθω.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Αφου ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ρε μλκ, πως να δεις παραπανω καταναλωση?!?!?!?!?!?! Θες να δεις πως γραφει 16-17 για πλακα? <insert trollface here>

έχεις δίκιο spresv:p με το golf gt 1.4 στα 200 άλογα έγραφα 17L/100km με αντίστοιχη οδήγηση:nothing:

Μόλις βάλω τον wideband θα χώσω κανα 17-18 AFR στις χαμηλές και τότε θα γράφω κάτω από 7L/100km εκτός πόλης (ήδη καίω λίγο λιγότερο από 8L/100km, όσο ο στοκ σένσορας ρυθμίζει στο 14,7 AFR με λίγο γκαζάκι)

Υ.Γ Τώρα αρχίζω να πειραματίζομαι με το anti-lag και σύντομα θα πετάγονται φλογίδια και σκασίματα στο φανάρι:)

Τί έσωσε ο άνθρωπος!:clap:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9jSYiU-JdRw&feature=player_embedded]YouTube - ‪POV Rally Champion Mark Higgins Near Crash at 150 mph @ 2011 Isle of Man TT‬‏[/ame]

Παίδες γενικότερα και Γιάγκο ειδικότερα... Ξέρετε κανένα φτηνό μικρό τετράχρονο εξωλέμβιο μοτεράκι γύρω στα 4 άλογα;

τελικα το αποφασισα, punto evo 1.4 σε ασπρο του παγου, με extra esp.

μου δινουν δωρο συναγερμο και αισθητηρες ή xenon.

τα xenon απο οτι ειδα ειναι after market, και τα περνανε αυτοι...

λεω να επιλεξω μονο xenon. και οχι συναγερμο. με την λογικη να μην λυσουν ολο το αμαξι για να περασουν το συναγερμο...

επισης θα θελει 2 μηνες για να ερθει.

επισης εμαθα απο γνωστη μου, οτι η toyota εκοψε την 6 χρονια εγγυηση, και ειναι 3, τα αλλα 3 τα πληρωνεις εσυ. αλλα κανουν πολυ καλες εκπτωσεις αυτο τον καιρο.

αυτη παραγγειλε, auris 1.3 κλιμα full extra 16.500

μη πάρεις τα δώρα και ζήτα κάτι άλλο...π.χ. έκπτωση.....ή αντι-ηλιακές μεμβράνες, ή 1χρόνο δωρεάν εργασία σε service.

οι συναγερμοί και τα xenon που βάζουν στις αντιπροσωπείες, ειδικά σε κατηγορίες τύπου fiat είναι κάτω του μετρίου......

βάλτα aftermarket και επέλεξε εσύ αυτό που ακριβώς θες.

του ειπα να κοψει τιμη αλλα δεν..

θα του πω για μεμβρανες αν ειναι, γιατι ειχα σκοπο να βαλω. δεν το σκεφτηκα.

για το αμαξι κανενα σχολιο? τι λετε?

απο μεσα ειναι πολυ ομορφο, και πολυ καλα καθισματα, συναρμολογηση κτλ.

ευχαριστω για τις συμβουλες..

αν δε δεχτεί μεμβράνες επέμεινε στο θέμα εργασίας service.....ή να σου δώσει 1χρόνο ασφάλεια έξτρα με κάλυψη για θράυση κρυστάλλων ή/και/ κακόβουλη ενέργεια

(καινούριο θα είναι και σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς αν κάποιος ζηλιάρης αποφασίσει να σου ρίξει γραμμές με κλειδί ή σπάσει κάνα τζάμι)

Σε μια περιοδο που βρισκουνε τους πελατες μονο με δικανο μου φαινεται πολυ περιεργο να μην σου κοβει τιμη. Και αντε αν δεν μπορει να σου κοψει τιμη, τοτε θα επρεπε να σε γεμισει εξτρα.

Πηγαινε και αλλου, με το χαρτι της προσφορας στο χερι και πες τους "αυτη ειναι η προσφορα που πηρα, εσυ τι μου δινεις".

Ολοι πανε για κλεισιμο και ακομα κανουν τους μαγκες...

βασικα μου κανει extra μειωση 450 ευρο, εκτος απο τα 800 της fiat, η μειωση ειναι μεσω αποσυρσης αλλου. δηλαδη θα αποσυρει το αμαξι σε μενα, η θα μοιραστουμε με τον ιδιοκτητη το ποσο...

περαν την αποσυρσης, δεν μου εκοψαν πουθενα για κανενα αμαξι...

#φραγμα, επαρχια τουλαχιστον ακομη δεν υπαρχουν τετοια...

Παίδες γενικότερα και Γιάγκο ειδικότερα... Ξέρετε κανένα φτηνό μικρό τετράχρονο εξωλέμβιο μοτεράκι γύρω στα 4 άλογα;

Μήτσο στα ντίγκι των ιστιοφόρων κάτω από 6 δεν υπάρχει. Στα ταχύπλοα 35+

Τώρα αν πουλιέται φτηνά είναι φτηνό. Όπως ξέρης αν σε αφήσει με κόντρα άνεμο θα σε βρούνε στού Καντάφι.

Μια ώρα κάναμε πριν μερικά χρόνια με τον κουμπάρο μου για 100 μέτρα από την παραλία, αυτός με τα κουπιά και εγώ με τα βατραχοπέδιλα : )

Magicman, μια χαρα ειναι το puntακι, και πολυ ομορφο. Οι συναγερμοι που βαζουν στις αντιπροσωπειες ειναι ΜΕΤΑ, οχι για πεταμα, ενας απλα decent συναγερμος. Συμφωνω στο να πιεσεις για εκπτωση, αλλα αν δεν τα καταφερεις ειναι καλυτερο value να παρεις δωρο τον συναγερμο, παρα τα xenon, που απ οσο ξερω δεν ειναι καποιο επωνυμο κιτακι.

σε τιμη δεν κοβουν πουθενα, περαν απο την μιση αποσυρση ~ 500 ευρο...

σε καμια μαρκα, τουλαχιστον σε αυτες τις αντιπροσωπειες πηγα εγω...(toyota, seat, fiat)

θα ξαναδοκιμασω παντως για τα φιμε, και περρετερω μειωση...

για συναγερμο,απλα δισταζω στο οτι να κανουν βιδες το αμαξι..

το χρωμα του παγου παντως ειναι πολυ γαματο... σε συνδοιασμο με μαυρο και κοκκινο ταμπλο και καθισματα !

θα κανει 2 μηνες αν το παραγγειλουμε τωρα, επειδη racing 5θ σε αυτο το χρωμα με esp δεν υπαρχουν...

Μάλιστα... Για ενα φουσκωτό 3.5 μέτρων προορίζεται... Εχεις κατι στο μυαλό σου Γιάγκο; Anyone?

βασικα μου κανει extra μειωση 450 ευρο, εκτος απο τα 800 της fiat, η μειωση ειναι μεσω αποσυρσης αλλου. δηλαδη θα αποσυρει το αμαξι σε μενα, η θα μοιραστουμε με τον ιδιοκτητη το ποσο...

περαν την αποσυρσης, δεν μου εκοψαν πουθενα για κανενα αμαξι...

#φραγμα, επαρχια τουλαχιστον ακομη δεν υπαρχουν τετοια...

1ον

Με αποσυρση αλλου το κρατικο οφελος ειναι 960 ευρω για τα 1.400αρια,οποτε τα 450 εκπτωση ειναι γελοια προσφορα.Αν και οι ιδιωτες τοσο περιπου τα πουλανε.Δεν μπορεις να αγορασεις δικαιωμα αποσυρσης απο γνωστο?

2ον

Εκπτωσεις γινονται και παραγινονται,μην αγχωνεσαι.Εχεις προβλημα να παρεις ετοιμοπαραδοτο αντιπροσωπειας που της εχει ξεμεινει?Δεν θαχει ακριβως τον εξοπλισμο που θες βεβαια ακριβως,αλλα εκει μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη γιατι ο αλλοςπιεζεται να ξεστοκαρει

3ον

Μην βαλεις ξενον αφτερμαρκετ.Χιλιες φορες καλυτερα σκασε το 1000αρικο που θελουν τα εργοαστασιακα παρα να εχεις θεμα με εγκεφαλο/υπερθερμανσεις/καμμενα /βρωμισματα/προστιμα/τυφλωμα των αλλων.Και οταν πηγαινεις at the speed of light σε σκοτεινους επαρχιακους δρομους,πιστεψε με θα εκτιμησεις πολυ τα καλα ξενον.

4ον

Πιεσε να σου βαλουν δωρο φιμε γυρω γυρω (παντου εκτος του μπροστα) και στο μπροστα να σου βαλουν UV διαφανες που κοβει μονο ζεστη.Για αυτον δεν κοστιζει ουτε 130 ευρω,εχεις ΤΡΕΛΛΗ διαφορα σε ζεστη/αποδοση κλιματιστικου/να καθεται σταυροποδι η μπιατς στο καθισμα χωρις να την χαλβαδιαζουν οι φορτηγατζηδες η οι ντελιβεραδες/ακτινοβολια/ασφαλεια τζαμιου (η μεμβρανη κραταει αρκετα τα θραυσματα αν γινει η στραβη).Μην ακουσεις σαχλαμαρες οτι εμποδιζει στο σκοταδι/στο παρκαρισμα το βραδυ το φιμε ,η ορατοτητα ειναι σχεδον η ιδια, γιατι το φιμε κοβει ως ενα συγκεκριμενο οριο το φως,αν το φως πεσει κατω απο ενα σημειο,εκει το φιμε ΔΕΝ μπορει να το κοψει.Αν δηλαδη την μερα εχεις φως 80 και το φιμε κρατα οτιδηποτε πανω απο 40 ,αν το βραδυ δεν εχεις πανω απο 40 το φιμε δεν κοβει κατι.

5ον

Αισθητηρες.Αν δεν εισαι σιγουρος για την ποιοτητα σου μην παρεις τους δωρο.Ειναι συνηθως των 50 ευρω και βγαλε και αν το αμαξι σου ειναι περιεργο χρωμα ,θελουν βαψιμο -δεν πιστευω να θες στην καινουρια l-emo σου μαυρες κουκιδες στον προφυλακτηρα-.Ελα ομως που η μπογια εμποδιζει την σωστη λειτουργια τους καποιες φορες και ειναι τρελλη ξενερα να το καταλαβεις στο "γκρααακ"

6ον

Σκεψου το καλα για λευκο αμαξι.Ειναι τρεντι,αλλα γνωμη μου ειναι να αποφευγει κανεις τα μη μεταλλικα χρωματα.(Ισως της φιατ ναναι μεταλλικο,δεν ξερω,ρωτα) .Ξεφλουδιζουν πανευκολα και ειναι υπερευαισθητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.