Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

για το θεμα των ελαστικων βρηκα μια ενδιαμεση λυση για να κοψω 0.00000233 δευτερολεπτα χωρις να κοψω 233 χρονια απο την ζωη μου, yokohama neova ad08 η/και toyo r1r ,σλικοειδη με λιγες εξτρα αυλακωσεις...υγ. οτι και να πουνε σπρεσβ και λβλ1 πηγαινα αργα για να μην τρομαξουν

Ο μήτσος τρομάζει σε κάθε αμάξι που πάει ίσια, και ο σπερσβ τρομάζει σε κάθε αμάξι που ΔΕΝ χαλάει μετά απο 12 λεπτά χρήσης.

Μπορείς να πάς εμένα μια βόλτα και να αφήσεις τα άκρα της κατανομής να κυνηγάνε ο ένας τον τώλο του, και ο άλλος τους μασημένους εκκεντροφόρους του? :D

Ο μήτσος τρομάζει σε κάθε αμάξι που πάει ίσια, και ο σπερσβ τρομάζει σε κάθε αμάξι που ΔΕΝ χαλάει μετά απο 12 λεπτά χρήσης.

Μπορείς να πάς εμένα μια βόλτα και να αφήσεις τα άκρα της κατανομής να κυνηγάνε ο ένας τον τώλο του, και ο άλλος τους μασημένους εκκεντροφόρους του? :D

Λαθος επιλογη λεξεων, απ' την αρχη μεχρι το τελος :p

για το θεμα των ελαστικων βρηκα μια ενδιαμεση λυση για να κοψω 0.00000233 δευτερολεπτα χωρις να κοψω 233 χρονια απο την ζωη μου, yokohama neova ad08 η/και toyo r1r ,σλικοειδη με λιγες εξτρα αυλακωσεις...υγ. οτι και να πουνε σπρεσβ και λβλ1 πηγαινα αργα για να μην τρομαξουν

Γιατι δεν πας προς Pilot Exalto II

Σήμερα έφυγε Σταύρο..... :bye::bye::bye:

εδιωξες το mito??

Tην κανεις ή απλα πας για αλλο?

Γιατι δεν πας προς Pilot Exalto II

Για Exalto έχει πάρει το αφτί μου ότι είναι πολύ καλά όταν είναι καινούρια και ξαφνικά σε αφήνουν ξεκρέμαστο όταν φαγωθούν μετά από κάποιο σημείο.

Από Michelin θα έβαζα μόνο Pilot Sport 3 (ειδικά σε αμάξι όπως το Scirocco R), αν και πιστεύω πως η Michelin ξέρει να πουλάει πολύ καλά το όνομά της...

Eγω τα εχω εναμιση χρονο τωρα και ειναι ΑΨΟΓΑ.

Επισης η Audi τα βαζει στα μαμα S3 ;)

Πηγαινε και σε Pirelli P zero

Κοιτα κ τα Goodyear F1 Eagle..Τα φοραω απο μαμα στο δικο μου(Swift Sport) κ δν μ εχουν απογοητευσει.

Toyo t1r στο saab μου και στο evo 8 ενός ξαδέρφου, πάνε πολύ καλά και είναι τίμια για τα λεφτά τους.

Εγώ πάντως δέν θα στεκόμουν με την κάμερα εκεί!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gpm44aojQ5w]YouTube - ‪evo (fournarh) 0-400 tune2race‬‏[/ame]

Καλα ολα αυτα που λετε και τιμια, αλλα οσο ανεβαινουν σε διασταση τοσο χωλαινει ασχημα η γομα τους (toyo & f1 ΣΙΓΟΥΡΑ). Επισης, κανενα απ αυτα, ουτε καν το p zero δεν ειναι στην κλαση ad-08/r1r/re-11(επιμενω γι αυτα) που κοιταει ο καραφλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.