bezdim Μάϊος 29, 2011 #4762 Μάϊος 29, 2011 Τώρα που είπατε φράουλα, θυμάμαι τα "κωλόπαιδα" πριν 7-8 χρόνια να κάνουνε κόντρες. Γκάζια κακό μαλλί καρφάκι κομένες εξατμίσεις, ο ένας να αμολάει φράουλα ο άλλος μπανάνα
HotPeanut Μάϊος 29, 2011 #4763 Μάϊος 29, 2011 Μυρίζει όντως φράουλα; Όντως μυρίζει. Είχα και εγώ παλιά στο honda dio μου.
HotPeanut Μάϊος 29, 2011 #4765 Μάϊος 29, 2011 Honda Dio. Want. Ή ενα Gyro X. Δυστηχώς μου το κλέψανε πριν κανα 2 χρόνια. Η καρό σημαία είναι βάψιμο, όχι αυτοκόλλητο.
2cpu Μάϊος 29, 2011 #4768 Μάϊος 29, 2011 Δυστηχώς μου το κλέψανε πριν κανα 2 χρόνια. Η καρό σημαία είναι βάψιμο, όχι αυτοκόλλητο. Μεγα λαθος η εξατμιση.Κατα τα αλλα τουμπανο Honda Dio. Want. Ή ενα Gyro X. http://www.motorrevu.hu/res/img/0742/gyro550.jpg Dio zx κατοχος του για αρκετα χρονια.Αγοραστηκε με το κοφτη κλασσικα. Ο κολητος το εβαλε χερι με την προυποθεση οτι δεν θα ειμουν με κατσαβιδια και πιστονια στις τσεπες γιατι ηταν εργαλειο δουλειας.Μεχρι που το εδωσα πηγαινε λιωμα συνεχεια ,αλλαχτηκε προληπτικα το ελατηριο πιστονιου με χρωμιομενο (το μαμα απο το Polini set ειναι μαυρο ελλεεινης ποιοτητας)2 φορες , ενα μπουζι και 1 ιμαντας που τον εκανε σμπαραλια.Οταν το εδωσα ο νεος ιδιοκτητης μετα απο μια βραδυα γευσηγνωσης μπυρας κατεληξε σε μια ομαδα απο καδους με γναθοχειρουργικη επεμβαση (φυσικα δεν φορουσε κρανος) και σπασμενο χερι-ποδι.Το ZX στραβωσε το τιμονι. Εκτοτε δεν το ξαναειδα και μαλλον εχει γινει κοτετσι Oσο για τα Gyro στην δουλεια εχουμε ενα gyro up.Σε σχετικα καλη κατασταση . παιζει να ειμαι ο μοναδικος που αγορασε οικοπεδο με τετοιο οχημα ^^
HotPeanut Μάϊος 29, 2011 #4769 Μάϊος 29, 2011 Μεγα λαθος η εξατμιση.Κατα τα αλλα τουμπανο Η εξάτμιση ήταν όντως fail, αλλά μια περίοδο είχα δανειστεί μια malossi. Μιλάμε για πολυ μπαμ. 0-50 δεν με έπιανε yamaha Ζ
Lakisss Μάϊος 29, 2011 #4770 Μάϊος 29, 2011 ξύπνησα σήμερα και έπλυνα το οικογενειακό κιμιλιο που με πηγαινοφερνει απο τα χριστουγεννα σε φροντιστήρια σχολεία αλλά και βόλτες! κουκλι δεν ειναι? Αυτό είναι το town mate ή κάποιο άλλο, γιατί ήξερα ότι έβγαιναν με διαφορικό αυτά.
PetrosD Μάϊος 29, 2011 #4771 Μάϊος 29, 2011 ετσι για πλακα Πωωωω, 80 λίτρα η πεντάρα; Άντε να θες να τη γεμίσεις από άδεια!! Κατά τα άλλα ολόιδιο με της E30 (νομίζω η 5άρα έχει μεγαλύτερης διαμέτρου όργανα, δεν το έχω εξακριβώσει, είσαι για ένα χειρουργείο;;
performer Μάϊος 29, 2011 #4772 Μάϊος 29, 2011 Αυτό είναι το town mate ή κάποιο άλλο, γιατί ήξερα ότι έβγαιναν με διαφορικό αυτά.news-mate λεγετε και ειναι με αλυσιδα
SirDiman Μάϊος 29, 2011 #4773 Μάϊος 29, 2011 Πωωωω, 80 λίτρα η πεντάρα; Άντε να θες να τη γεμίσεις από άδεια!!Κατά τα άλλα ολόιδιο με της E30 (νομίζω η 5άρα έχει μεγαλύτερης διαμέτρου όργανα, δεν το έχω εξακριβώσει, είσαι για ένα χειρουργείο;; Λιγες φορες το εχω δει γεμάτο το ντεπόζιτο Εδω και 2000-3000 χλμ εχει κολλήσει ο χλμδεικτης και μάλλον πρεπει να αλλάξουμε ολο το ταμπλο... Οποτε το χειρουργείο ισως δεν το γλυτώσει
PetrosD Μάϊος 29, 2011 #4774 Μάϊος 29, 2011 Λιγες φορες το εχω δει γεμάτο το ντεπόζιτο Εδω και 2000-3000 χλμ εχει κολλήσει ο χλμδεικτης και μάλλον πρεπει να αλλάξουμε ολο το ταμπλο... Οποτε το χειρουργείο ισως δεν το γλυτώσει Μην είσαι χαζός, έχουν σπάσει τα γραναζάκια του. Υπάρχουν να τα αγοράσεις και να τα αλλάξεις, αλλά δεν το προτείνω, είναι δύσκολο. Μπορείς όμως να πάρεις μόνο ένα κοντέρ από ebay και να αλλάξεις μόνο αυτό, με κόστος περίπου 80 ευρώ Kombiinstrument (Tacho, Drehzahlmesser) BMW E34 / E32 | eBay Βασικά είναι όλος ο πίνακας οργάνων με 80 ευρώ, ψάξε μόνος σου μήπως βρεις σκέτο κοντέρ.
SirDiman Μάϊος 29, 2011 #4775 Μάϊος 29, 2011 ναι αυτο θα αλλάξουμε λογικά (κααπια στιγμή), κοστος 80-100ευρω απο το συνεργείο της Bmw στην Λ. Αλίμου. Τα παιδιά ειναι Επαγγελματίες Να το επιχειρήσω μόνος μου τώρα, μου φαίνεται δύσκολο για τις ελάχιστες γνώσεις μου στα αυτοκίνητα. υποθετω πρεπει να βγει το τιμονι κιολας σε παραδέχομαι πάντως, γνωρίζεις πολλά και απο οτι εχω καταλάβει "πιάνουν" τα χέρια σου,bravo
PetrosD Μάϊος 29, 2011 #4776 Μάϊος 29, 2011 Η ανάγκη από τη μια (δεν έχω λεφτά να δίνω σε μάστορες για ψιλοεύκολες δουλειές) και η αγάπη για το αυτοκινητο γενικά από την άλλη.Ήμουν στα μέρη σου σήμερα. Δε μου λες, στο πρωην αεροδρόμιο μπορεί κάποιος να μπει μέσα να κάνει κάποιες "δοκιμές" στο αυτοκίνητό του ανενόχλητος;
SirDiman Μάϊος 29, 2011 #4777 Μάϊος 29, 2011 στο παρκινγ μπορεις αλλα ειναι μικροΔεν εχω δει κάποιον μεσα στο αεροδρόμιο οποτε υποθετω ειναι γενικα κλειστο. Δοκίμασε καπου στο υψος του αγιου κοσμα να δεις απο την δυτικη είσοδο του αεροδρομίου που εχει κατι εγκαταστασεις ,αν μπορεις να μπεις μεσα κάπου πρέπει να εχει εισοδο. (παντως στον δρομο που ειναι η είσοδος του γκολφ εχει μια πύλη-πορτα "συρματοπλεγματινη" αλλά όποτε περνάω ειναι κλειστή)Αλλη μια πρεπει να υπαρχει καπου στο αστυνομικο τμημα που βρισκεται εκει.Θελω καποια στιγμη να μπω και εγω εκει μεσα, ψαξου λιγο με προσοχη :smoke:Για το ταμπλο εχεις γνωση τι περιπου θα πρεπει να κανω για να το αλλαξω?Γιατι λεφτα ουτε εδω υπαρχουν για μικροδουλειες
PetrosD Μάϊος 29, 2011 #4778 Μάϊος 29, 2011 Κάνε μια γύρα στα μεταχειρισμένα, μπορεί να βρεις πίνακα οργάνων. Κοίταξα το Haynes manual και είναι ίδια διαδικασία με το E30 = εύκολη. Πέρνα αύριο από Στουρνάρη-Εξάρχεια να σου δανείσω το Haynes manual να ρίξεις μια ματιά. Θα το έχω μαζί μου έτσι κι αλλιώς.
SirDiman Μάϊος 29, 2011 #4779 Μάϊος 29, 2011 ειμαι ηρακλειο θα ανεβω σε 1 μηνα Το μανιουαλ αυτο το βρίσκω απο καπου?
2cpu Μάϊος 30, 2011 #4780 Μάϊος 30, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2YQoWAqxiNE&feature=player_embedded]YouTube - Under 7 Seconds[/ame]καιρο εχω να παω και ειπα να τα θυμηθω παλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.