Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Έχουν αυξηθεί τα κρούσματα.

Μας σπάσανε κι εμάς χθες το τζαμάκι το μικρό της πίσω πόρτας στο 309.

50 ευρώ η επισκευή . . .

Για το forester του father , 350 εδωσα για το τζαμακι...

Αν μου επαιρναν 50 θα εκανα κωλοτουμπες.

Τωρα λετε να βγει καμια νεα μοδα , και τα ιαπωνικα ανταλλακτικα/αυτοκινητα που ειχαν σταλει στην ελλαδα πριν το τσουναμι να τα χρεωνουν πιο ακριβα επειδη θα ειναι μη ραδιενεργα? :rolleyes:

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
για σπάστα και ξαναρίχτα μια γιατί δε κατάλαβα γρί.

Του κολλουσε απο πισω στην αριστερη, ο φιλος μου πατησε, τον αφησε πισω και συνεχισε χαλαρα, ο τυπος επιασε τερμα δεξια λωριδα και μπηκε στην στροφη που ερχοταν (εχει ενα ελαχιστο υψωματακι) με οσα μπορουσε να μαζεψει, προφανως, οπου και απογειωθηκε και εσκασε στον παρακειμενο τοιχο...

Γι' αυτό κάνουμε δεξιά όταν έρχεται βλαξ και δεν πατάμε λίγο, αλλά αφήνουμε λίγο, να έχουμε αποστάσεις ασφαλείας από το μπαμ.

Γιατί εμάς θα καρφώσει, αργά η γρήγορα.

Καλύτερα να το βλέπεις στο παρμπρίζ σου μακριά παρά στο παρμπρίζ σου δίπλα ή στον καθρέφτη πίσω σου ξυστά.

Προσωπικη αποψη, και μακρια απο καθε ειδους κοντρας, επιδειξης, ή οτιδηποτε, τον βλακα προτιμω να τον εχω πισω μου, παρα μπροστα μου, εστω και απο αποσταση.

Yes is here !!! The Best Car Ever !! :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nj-Gd4DkElM&feature=player_embedded]YouTube - Best Car Ever[/ame]

Τέλος και η μόντα για το πιεσόμετρο:magic: , μπήκε στην θέση του ενός αεραγωγού (δεν πειράζει αρκούν οι άλλοι:p)

img0474oa.th.jpg

img0475k.th.jpg

img0476f.th.jpg

img0477r.th.jpg

Στον αλλο αεραγωγο βαλε διακοπτη για την ρυθμιση του αερα ασχετα αν δεν θα εχει εξοδους :hehe:

Χτες ιζολ βολτα 200SX ΛΒΛ1 , τα παντα ολα τα λεφτα τα σκασιματα απο την εξατμιση και το φορτωμα του τουρμπατου 1.800αρη με ανελεητα σφυριγματα ,ροπατο,και κυριως αειθαλες αυτοκινητο.Εκει πουχαμε παρκαρει εξω απο κρεπαδικο για να βρω τροφη,ξεχωριζε πολυ ομορφα,με τιποτα δεν μπορεις να πιστεψεις οτι το αυτοκινητο αυτο κατασκευαστηκε οταν οι τσοντες ηταν ακομα σε βιντεοκασετες.Ψαρωτικοτατο επισης το ανοιγμα των φωτων...

Επετρεψτε μου να ανταποδωσω greekfragma & Tsakonas.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5AYPeSyeJB8]YouTube - Secret Prototype[/ame]

Το βιντεο του Tsakonas οταν δουλευα στην προπελοεταιρεια οποιος εργαζομενος

τα ζητουσε γτ εχει μερικα ακομα τα δινανε τζαμπα.Μετα ειχανε σηκωσει και το site

ωπου τα αγοραζες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AaV0c5kvYbc&playnext=1&list=PL8258274D8FD05FAA]YouTube - BMW Film (S1E2) - Chosen[/ame] ενα ακομα.

Εκει πουχαμε παρκαρει εξω απο κρεπαδικο για να βρω τροφη

Έφαγες και πίτσα...την κρέπα που την χώρεσες?:p

πόσα σου έδωσε ο λεβελόνης για να του κάνεις διαφήμιση; :p

Εμένα μου έδωσε ένα καλώδιο sata σήμερα.:p

Να ευχαριστήσω τον LevelOne για την σημερινή demo-βόλτα.:T:

Αναμένω πρόταση για επόμενη φορά, σε πιό ''στριφτερά κομμάτια'' ώς οπερατέρ.

Level για σένα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mLSeqrqzcgQ]YouTube - NISSAN 200SX S14a TRAINING DAY StudioBMM.de[/ame]

Χα! πάω να βάλω τα μπρός-πίσω και να έρθω σαν να είναι πισωκούνα!

πάω για το σέρβις των 30κ σε 2 βδομάδες οπότε θα εξαρτηθεί απο το πόσο θα πονέσω ;)

αλλά για βόλτα το ψήνω μάναμ! πότε πάμε να το κανονίσω?

Ε, μην πιεστεις κιολας. Αν και αν θελεις να μπεις (αν βγαινεις παντα), μαλλον καλυτερα πριν το service. Που θα την πας, Τακη ή Ροβ? Παντως λεμε να μαζευτουμε κοντα στα μεσα Απριλη, οπωσδηποτε πριν το Πασχα, κλασσικα καθημερινη απογευμα.

Επισης πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ακουσεις τη Mito του φιλου μου, πλεον φοραει turboback decat. Θα γουσταρεις καργα...

Κοίτα έλεγα να βγάλω και το καλοκαίρι με το ίδιο σετ, και ίσως έπαιζα μπρός-πίσω (αν και δεν ξέρω αν το συνηστούν ακόμα όπως παλιά), αν την βάλω μέσα 2η φορά θα πρέπει να τα αλλάξω και τώρα ΔΕΝ μπορώ με κανένα θεό. Είναι μαλακή γόμα και ήδη απο την 1η φορά είδα διαφορά στα μπροστά σε θέμα φθοράς.

Θα την πάω λογικά στην Αλφα στην Αλεξάνδρας που την έχω πάει και άλλες φορές και ξηγούνται κάργα οι τύποι ( νομίζω είναι της Λάμδα ), θα σου πω και απο κοντά δηλαδή.

Αν κανονιστεί θα έρθω (να το ξέρω 2-3 μερες πριν - έχω και θέματαμε δουλειά), αλλά μετά τις 5 φυσικά γιατί τότε είναι το νωρίτερο που μπρορώ να φύγω.

θέλω να την ακούσω όντως του δικού σου να δω τι λέει πιά!

Οκ, fair enough. Και ο φιλος μου τα ιδια με σενα εχει (με περισσοτερα κμ) και μαλλον Μεγαρο θα τα ξεφτιλισει και θα τα πεταξει την επομενη.

Δεν τους εχω ακουσει καθολου αυτους που λες. Προσφορα εχεις? Εννοειται και απο κοντα, αν κατεβεις καμια μερα Μητσο παρε τηλ.

Η μαυρη του φιλου μου παντως με την ολοκληρη εξατμιση εδεσε πολυ. Πλεον ΕΧΕΙ διαφορα απο μαμα (που πριν ειχε πραγματικα ελαχιστη, κλαιν μαιν προγραμμα), εδεσε και απο θεμα ηχου και απ'ολα, με σκισιμο, σκασιματα, γαβγισμα στο ασε και ταπανταολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.