ΝTG Μάρτιος 9, 2011 #4081 Μάρτιος 9, 2011 αηδιες....(το 6.58)Στο 6.41 ..η ωμη πραγματικοτητα και ο ρεαλισμος που προσπαθει να αποδωσει ο σκηνοθετας της ελληνικης πραγματικοτητας με α)μεγαλο φορτηγο να προσπερναει μικροτερο φορτηγο πανω στη στροφηβ)την παρουσια παντα ενος -τουλαχιστον- "γρηγορου" να τα προσπερναει ολα την ιδια στιγμηειναι κατι που δεν βλεπεις πια........στις ταινιες.!!
sotiris Μάρτιος 9, 2011 #4082 Μάρτιος 9, 2011 Εκπληκτικό video που δείχνει ότι όταν οδηγείς extreme το μαζεύεις από παντού !!!!!
Κοπρίτης Μάρτιος 9, 2011 #4084 Μάρτιος 9, 2011 θεικο, απολαυστικο οσο μια ολοκληρη σημερινη μλκια του κιλουο Πειραιας του τοτε μαγευτικοςιδανικο σκηνικο για μια τηλεοπτικη καταδιωξη ισαξια και με τις ιστορικες κλασσικες αντιστοιχες του hollywoodτο μικρολιμανο χωρις μαγαζια επι της παραλιας...οι κομπαρσοι, οι επιγραφες, τα χρωματα....να σαι καλα ρε Σπετς που το επισημανεςπαω να βρω ολη την ταινια τωρα...
sotiris Μάρτιος 9, 2011 #4085 Μάρτιος 9, 2011 Πάντως είχαν 1 σετ αμάξια, σε κάποεις σκηνές είναι στουκαρισμένες σε κάποια όχι. Ειδικά εκεί στο τέλος που καβαλάει πεζοδρόμιο και στραβώνει ο πίσω άξονας, είναι ο εφιάλτης του taxi1 2 3 και 4 μαζί
ProPitsiriko$ Μάρτιος 9, 2011 #4086 Μάρτιος 9, 2011 Προτεινω 1080 και πληρη οθονη..!! :dance3:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j9xDuIWrxaQ]YouTube - Moscow Drift (Full version)[/ame]
Lakisss Μάρτιος 9, 2011 #4087 Μάρτιος 9, 2011 Ξεψάρωσαν και οι Ρώσοι...αμερικάνικα suv και γιαπωνέζικα πισωκίνητα. Που 'σαι Στάλιν να τα δείς αυτά!
BIGJOHN13 Μάρτιος 10, 2011 #4088 Μάρτιος 10, 2011 Το προβλημα του παρκινγκ δν θα υπαρχει απ οτι φαινεται στο μελλον!!!! :dance3:CarTowers: Το parking του μέλλοντος από τη Volkswagen
greekfragma Μάρτιος 10, 2011 #4089 Μάρτιος 10, 2011 Το προβλημα του παρκινγκ δν θα υπαρχει απ οτι φαινεται στο μελλον!!!! :dance3:CarTowers: Το parking του μέλλοντος από τη Volkswagenσοκαριστική φωτογραφία αν αναλογιστεί κανείς οτι σε ταινίες όπως το The Island και Matrix με παρόμοιο τρόπο στοίβαζαν το ανθρώπινο είδος.
o polonos Μάρτιος 12, 2011 #4091 Μάρτιος 12, 2011 Pinnokio: Αχ βρε Ελληνάρα! Νταξ ο τυπος ειναι Θεος Στο μεταξυ την καθαρα δευτερα οταν ειχαμε σταματησει στην εθνικη πριν την λαμια. Ηταν ενα Α3 το οποιο δεν μπορουσε με τιποτα να βγει για να συνεχισει χωρις αλυσιδες. Τι σπρωξιμο τι πατακια τιποτα δεν ειχε αποτελεσμα Του εσβησε κ καμμια 20αρια φορες. Λεω του παιδιου βγες να στο βγαλω. Μπαινω μεσα με την κουκουλα γεματος χιονι παγωμενος... Παω να βαλω μπρος το αμαξι κ ακουω μια φωνη πισω μου... "μηπως να βγω κ γωωωωω"???? Περιττο να σας πω οτι το σκ@το ειχε αμεσο ραντεβου με την καλτσα... Γυρναω το κεφαλι μου κ καθεται μια τρομαγμενη κοπελα... ( για ενα δευτ. μου περασε απο το μυαλο να κλεψω το καρο μονο κ μονο για την κοπελα ) Του το βγαλα αλλα εγινε πολυ ρομπα στα ματια της κοπελας
Evan Μάρτιος 12, 2011 #4092 Μάρτιος 12, 2011 Pinnokio: Αχ βρε Ελληνάρα! Γυρναω το κεφαλι μου κ καθεται μια τρομαγμενη κοπελα... ( για ενα δευτ. μου περασε απο το μυαλο να κλεψω το καρο μονο κ μονο για την κοπελα ) Του το βγαλα αλλα εγινε πολυ ρομπα στα ματια της κοπελας Πρεπει να ηταν κοριτσαρος για να σου περασε αυτη η ιδεα!!
thanoolhs Μάρτιος 13, 2011 #4093 Μάρτιος 13, 2011 Καλημερα σημερα το πρωι πηγα στο αμαξι και πραγματικα ηταν λες και δεν ειχε μπαταρια!! Ουτε με ο συναγερμος λειτουργουσε,ουτε λαμπακια μεσα τπτ.. Η μπαταρια ειναι 2 μηνων, ανοιξα και το καπο και εκει που λεει την κατασταση την μπαταριας δειχνει κανονικα το πρασινο λαμπακι Τι λετε να ειναι??? Να επισημανω οτι το αμαξι ειναι ενα Opel astra του 12/2006 και το πηρα πριν 2 μηνες μεταχειρισμενο.
2cpu Μάρτιος 13, 2011 #4094 Μάρτιος 13, 2011 Τη ενδειξη μην την πολυεμπιστευεσε.Και το δικο μου (corsa)και το αμαξι της δουλειας (vivaro)οταν κακαρωσε η μπαταριαεδειχνε πρασινο.Επειδη ομως ειναι οπως λες 2μηνων ειναι λιγο δυσκολο εκτος αν ειναι κινεζικη μπαταρια με αλουμινιο.Αν ειναι καποια επωνυμη μπορεις να πας στο καταστημα που την αγορασες και να ζητησεις να την δουνε.Πρωτα ομως πανε σε ενα ηλεκτρολογο επειδη το αμαξι σου ειναι σχετικα παλιο να σε κανει ενα ελεγχο το κυκλωμα φορτισηςωστε εαν σε την αντικαταστησουν και εχεις προβλημα να μην ξανατρεχεις.
Lakisss Μάρτιος 13, 2011 #4095 Μάρτιος 13, 2011 Εγώ πάω για ρεκόρ μου φαίνεται...Το αυτ/το αγορασμένο τον 7/03' και ακόμα η μαμά μπαταρία επάνω!
thanoolhs Μάρτιος 13, 2011 #4096 Μάρτιος 13, 2011 Τη ενδειξη μην την πολυεμπιστευεσε.Και το δικο μου (corsa)και το αμαξι της δουλειας (vivaro)οταν κακαρωσε η μπαταρια εδειχνε πρασινο.Επειδη ομως ειναι οπως λες 2μηνων ειναι λιγο δυσκολο εκτος αν ειναι κινεζικη μπαταρια με αλουμινιο.Αν ειναι καποια επωνυμη μπορεις να πας στο καταστημα που την αγορασες και να ζητησεις να την δουνε.Πρωτα ομως πανε σε ενα ηλεκτρολογο επειδη το αμαξι σου ειναι σχετικα παλιο να σε κανει ενα ελεγχο το κυκλωμα φορτισης ωστε εαν σε την αντικαταστησουν και εχεις προβλημα να μην ξανατρεχεις. Σε ευχαριστω για την απαντηση Αυριο θα παω σε εναν ηλεκτρολογο να την κοιταξουνε. Ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο και τρεχω..... Εγώ πάω για ρεκόρ μου φαίνεται...Το αυτ/το αγορασμένο τον 7/03' και ακόμα η μαμά μπαταρία επάνω! Ωχ αυτα ειναι:dance3:
ThorLite Μάρτιος 13, 2011 #4097 Μάρτιος 13, 2011 Καλημερασημερα το πρωι πηγα στο αμαξι και πραγματικα ηταν λες και δεν ειχε μπαταρια!! Ουτε με ο συναγερμος λειτουργουσε,ουτε λαμπακια μεσα τπτ.. Η μπαταρια ειναι 2 μηνων, ανοιξα και το καπο και εκει που λεει την κατασταση την μπαταριας δειχνει κανονικα το πρασινο λαμπακι Τι λετε να ειναι??? Να επισημανω οτι το αμαξι ειναι ενα Opel astra του 12/2006 και το πηρα πριν 2 μηνες μεταχειρισμενο. Να πας σε αντιπροσωπεια να στο δουνε γιατι αν ο προηγουμενος κατοχος του ή εσυ εχετε μπει αρκετες φορες στο κρυφο μενου που εχει το αυτοκινητο τοτε μπαινει σε safe mode και τρωει την μπαταρια.Ενας δευτερος λογος να τρωει την μπαταρια ειναι να εχει διαρροη (αν εχεις βεβαια) το CD30 MP3 ή και το απλο CD30.Eμενα ειχε γινει το πρωτο μου ειχαν πει για το κρυφο μενου(Πατας το Settings ενω ειναι το ραδιοφωνο ανοιχτο μεχρι να ακουσεις ενα beep)αλλα μου εκανε αυτο το προβλημα μου ετρωγε τη μπαταρια αν εμενα ακινητο πανω απο 4 μερες.Το πηγα στην Οpel εβαλε πανω το Tech2 ειδε τη εκανα το εβγαλε απο το safe mode και μου ειπε να μην το ξανακανω ΛΟΛ.
PetrosD Μάρτιος 13, 2011 #4098 Μάρτιος 13, 2011 Χτες, στο τέρμα της εθνικής, βγαίνοντας προς παραλιακή!! Ελληνάρας!!
thanoolhs Μάρτιος 13, 2011 #4099 Μάρτιος 13, 2011 Καλημερασημερα το πρωι πηγα στο αμαξι και πραγματικα ηταν λες και δεν ειχε μπαταρια!! Ουτε με ο συναγερμος λειτουργουσε,ουτε λαμπακια μεσα τπτ.. Η μπαταρια ειναι 2 μηνων, ανοιξα και το καπο και εκει που λεει την κατασταση την μπαταριας δειχνει κανονικα το πρασινο λαμπακι Τι λετε να ειναι??? Να επισημανω οτι το αμαξι ειναι ενα Opel astra του 12/2006 και το πηρα πριν 2 μηνες μεταχειρισμενο. Τελικα ηταν η μπαταρια... Αυριο θα παω να μου την αλλαξουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.