Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Σχετικα ναι. Ειναι ενα audi A4 αγορασμενο τελη 2002. Ηταν σε αριστη κατασταση ομως, δε χρειαζοταν αλλαγη, ειδικα σε τετοιους καιρους..

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Ρώτησα γιατί αν ηταν 20ετίας, το ποσό που θα παίρνατε απ την ασφαλιστική θα ήταν απλά αστείο, όχι πως και 10ετίας δεν θα είναι :(

Περασε ενα ζωον το στοπ και τρακαρε τον πατερα μου. Τι στο καλο καταλαβαινουν να περνανε στοπ? "Γλυτωνεις" 1 δευτερολεπτο με τον κινδυνο να σκοτωθεις?

Ευτυχως χτυπησε πολυ λιγο αλλα το αυτοκινητο συντριμια. Τωρα τι θα καλυψει η ασφαλεια του αλλου αγνωστο...

Δε γνωριζω εαν μπορει να κανει κατι, θα ρωτησει το δικηγορο του ο πατερας μου φανταζομαι, αλλα τωρα ακομα και εαν καλυφθει η επισκευη, τρακαρισμενο αυτοκινητο θα ειναι.......

ζώα δε λες τίποτα...τις προάλλες παρά τρίχα το γλύτωσα και εγώ το τράκο και εκτός του ότι θα μου έκανε το αμάξι καλοκαιρινό (μετά από μια δεκατετία παραμένει ατρακάριστο και άριστα συντηρημένο), άνετα θα είχα πάθει και εγώ ζημιά γιατί θα έπεφτε από τη μεριά μου. στο μισό μέτρο σταμάτησα και ευτυχώς που ητάν στεγνός και φρεσκοστρωμένος ο δρομος.

Πρώτη φορά άκουσα τη κόρνα να βραχνιάζει από το παρατεταμένο κορνάρισμα...

Περασε ενα ζωον το στοπ και τρακαρε τον πατερα μου. Τι στο καλο καταλαβαινουν να περνανε στοπ? "Γλυτωνεις" 1 δευτερολεπτο με τον κινδυνο να σκοτωθεις?

Ευτυχως χτυπησε πολυ λιγο αλλα το αυτοκινητο συντριμια. Τωρα τι θα καλυψει η ασφαλεια του αλλου αγνωστο...

Δε γνωριζω εαν μπορει να κανει κατι, θα ρωτησει το δικηγορο του ο πατερας μου φανταζομαι, αλλα τωρα ακομα και εαν καλυφθει η επισκευη, τρακαρισμενο αυτοκινητο θα ειναι.......

κάλεσες επιτόπου τροχαία να καταγράψει την παραβίαση του στοπ από τον άλλο και να υπογράψετε μαζί το χαρτί?

αν όχι τουλάχιστον μερίμνησες να σου υπογράψει τη φιλική δήλωση με το σχεδιάγραμμα που φαίνεται οτι παραβίασε το στοπ?

Ο πατερας μου ηταν στο συμβαν. Ναι καλεσε την τροχαια. Τωρα τι υπεγραψε τι οχι δε το γνωριζω.

EDIT: ρωτησα fragma και μου ειπε πως υπεγραψε στην τροχαια στα συμβαντα οτι παραβιασε το στοπ. 75 ετων ηταν ο ανθρωπος απο οτι μου ειπαν , και δε το ειδε. Οποτε ανακαλω οτι ηταν ζωο αλλα το ποιος ελεγχει ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι να οδηγαει παραμενει μυστηριο.......

4-5κ η ζημεια. Το ποσο θα καλυψουν μενει να φανει..

Ο πατερας μου ηταν στο συμβαν. Ναι καλεσε την τροχαια. Τωρα τι υπεγραψε τι οχι δε το γνωριζω.

EDIT: ρωτησα fragma και μου ειπε πως υπεγραψε στην τροχαια στα συμβαντα οτι παραβιασε το στοπ. 75 ετων ηταν ο ανθρωπος απο οτι μου ειπαν , και δε το ειδε. Οποτε ανακαλω οτι ηταν ζωο αλλα το ποιος ελεγχει ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι να οδηγαει παραμενει μυστηριο.......

4-5κ η ζημεια. Το ποσο θα καλυψουν μενει να φανει..

75???ωχχχ...

τσεκαρε αν εχει κανει ανανεωση διπλωματος (στα 68 ληγει αν θυμαμαι καλα)..αν δεν εχει κανει και ηταν χωρις διπλωμα του κλεινεις το σπιτι...

Τσακωνα καταρχας ευχαριστω πολυ για την ενημερωση :)

Απλα να καλυφθει η ζημια θελουμε τιποτα παραπανω. Ενα huyndai οδηγουσε ο παππους, που ουτε να του το παρουμε, που λεει ο λογος, θελουμε, ουτε να του κλεισουμε το σπιτι :)

Φανταζομαι η τροχαια θα ελενξε τα σχετικα.

ΥΓ. βεβαια αρχισαν ηδη τα "γνωστα" απο την ασφαλιστικη του στυλ αν βαλετε καινουριο καπο απο audi εμεις θα καλυψουμε το χ ποσο γιατι το αμαξι ηταν 9 ετων κτλ κτλ..

ΥΓ2. η ζημια 4-5κ ΑΝ δε βρουν προβλημα στη μηχανη ή στα μηχανολογικα. Ο ελεγχος θα γινει αυτες τις ημερες.

για μένα ο παππούς 75ετών δε πρέπει να έχει δίπλωμα.....αυτή τη φορά παραβίασε στοπ και έπεσε σε αυτοκίνητο με 50-60...την επόμενη φορά δε θα δει κόκκινο ή άλλο στοπ και θα πέσει πάνω σε μηχανόβιο ή σε ποδηλάτη που περνάει κάθετα με δρόμο με προτεραιότητα.

fragma μου θυμησες που καποτε στην αμερικη θελανε να παρουνε τα διπλωματα απο ολους τους μεγαλους σε ηλικια. Το southpark το σατυρισε παρα πολυ καλα και εαν καποιος δεν το εχει δει του το προτεινω ανεπιφυλακτα!

Crazy Old Drivers (Season 7, Episode 10) - Video Clips - South Park Studios

Μην συμφωνήσεις με τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής και μην τον αφήσετε να σας κατευθύνει σε δικό του συνεργείο.

Φτιάξτε το αμάξι στο συνεργείο που θέλετε εσείς με τα ανταλλακτικά που θέλετε εσείς εξοφλείστε το μαγαζί και με τα τιμολόγια διεκδικήστε από την ασφαλιστική τα λεφτά. Αν δεν συμφωνεί η ασφάλεια πηγαίνετε δικαστικά.

Έχω βαρεθεί να βλέπω πραγματογνώμονες να εκβιάζουν ασφαλισμένους

και να τους λένε να μην τα βάζουν με τις ασφάλειες στα δικαστήρια γιατί θα χάσουν.

Οι πραγματογνώμονες ποντάρουν στο γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά να φτιάξει μόνος του το αμάξι και εκεί τον πατάνε.

Παιδιά τα παππούδια εντάξει, τα δέχομαι προσωπικά, αρκεί να πηγαίνουν αργά.

Δεν δέχομαι:

1. παππούδια που τρέχουν

2. ανθρώπους που αγνοούν τον ΚΟΚ

Σήμερα στην πλ. κυψέλης έμπαινα με προτεραιότητα, και επειδή γνωρίζω τον ΚΟΚ και πόσο εφαρμόζεται, σταμάτησα σαν να έχω STOP. Αν πέρναγα σαν να είχα προτεραιότητα (που είχα) η κότα που ούτε ΚΑΝ κοίταξε θα με είχε κάνει κιμά.

Απλά η ηλιθιότητα είναι τόσο μεγάλη και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο που δεν βγάζεις άκρη. Εδώ ακόμη και στο παρόν thread (ή στο δίπλα με τα διόδια) πλασαρόταν σαν τρόπος διέλευσης στην Αττική Οδό το πέρασμα με 10-20 km/h στους 20 πόντους, λες και είναι ασφαλής τεχνική η οδήγηση στους 20 πόντους.

proper

Αν ο άλλος έχει συναίσθηση των ικανοτήτων του, δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Τουλάχιστον όχι περισσότερο από το 99% των γυναικών - οδηγών.

Αν ο άλλος έχει συναίσθηση των ικανοτήτων του, δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Τουλάχιστον όχι περισσότερο από το 99% των γυναικών - οδηγών.

Δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους 50 χρονών, αναφέρομαι σε ανθρώπους 70 χρονών που για κανένα λόγο δεν έχουν συναίσθηση των ικανοτήτων τους, που τα αντανακλαστικά τους είναι είναι πιο αργά και από την καθυστέρηση, που οδηγούν σε ταχύτητες τόσο χαμηλές που αποτελούν κίνδυνο, που η στραβομάρα και ο καταρράκτης έχουν βαρέσει κόφτες... κλπ κλπ. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι αλλά όπως και να το κάνουμε οι ηλικιωμένοι είναι επικίνδυνοι στον δρόμο.

(Πόσο μάλλον εάν είναι και ηλικιωμένη γυναίκα)

Να το βάλω στα Αξιόλογα τσου.....στις ταινίες τσου......ε θα το βάλω εδώ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ καταδίωξη στον Πειραιά.....1971 παρακαλώ!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M0M0WV6JHT4]YouTube - Ο Πειραιάς του Χθες (1971)[/ame]

Κατάφερναν με ένα lada (λολ fiat 124 :p) και ένα simca (wild guess opel ηταν τελικα) πριν από 40 χρόνια να τραβάνε πιο εντυπωσιακές σκηνές από το 90% της δράσης που εμφανίζεται στις CGIθρεμμένες καγκουροταινίες ταχύτητας του τώρα.

πχ 6:58... τι τοκιο ντριφτ και @@@κιες

Απλά :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.