Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Καμία σχέση με το video που ετοιμάζω, αλλα εχω υποσχεθεί μια μικρή γεύση

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QyMOitA1kig]YouTube - Nissan 200SX - Low Boost 0.8bar (11.6psi)[/ame]

Γράμμου, φυσικά. :p Με προσοχή πάντα γιατί δυστυχώς έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα.

Nope, δεν υπάρχει λόγος σε 28αρα. Ειναι λιγο overkill... Ίσως αν αποφασίσω να πάω σε 3άρα μαζι με όλα τα παρελκόμενα να βάλω κ external...

Εγώ θα εβαλα και σε 2αρα...ειδικα σε μεγαλο μοτερ σε κυβικα...δινει αλλο αερα και ευστροφια...

...βεβαια κακα τα ψεματα, ο ήχος ειναι το μεγαλο κινητρο :p

...βεβαια κακα τα ψεματα, ο ήχος ειναι το μεγαλο κινητρο :p

υπερβολή :p

Θυμιστε μου να παω εκει περα μολις τελειωσω το locost :p

Κορωπί είναι, δίπλα μου είναι και δεν έχω πάει ποτές :fist::fist::fist:

Αφου εισαι γιουτσος :p. Σφυρα να παμε καμια μερα παρεα. Ενας ενας ομως, γιατι απο τροπετο εσυ θα παρεις λεφτα, εγω θα παρω ξερεις τι :p

Αφου εισαι γιουτσος :p. Σφυρα να παμε καμια μερα παρεα. Ενας ενας ομως, γιατι απο τροπετο εσυ θα παρεις λεφτα, εγω θα παρω ξερεις τι :p

μόλις παραδώσω πτυχιακή πάμε να λιώσουμε

ΕΕΕΕ θελω κι εγω!

Ειδες πουθενα να λεει "μονο προσθοκινητοι κατω των 140 αλογων"? :p Οσα δευτερολεπτα το κρατησεις διπλωμενο, τοσα θα ειναι και τα εκατοστα του βρωμικου που θα σε ταισουμε μετα.

μόλις παραδώσω πτυχιακή πάμε να λιώσουμε

Αργεις...

Ειδες πουθενα να λεει "μονο προσθοκινητοι κατω των 140 αλογων"? :p Οσα δευτερολεπτα το κρατησεις διπλωμενο, τοσα θα ειναι και τα εκατοστα του βρωμικου που θα σε ταισουμε μετα.

Αργεις...

Το δύσκολο θα είναι να το πάει ευθεία όχι διπλωμένο.

1,5 μήνας my friend και μετά θα είμαι Computer Sciencας με την βούλα :wall::wall::wall:

Περασε ενα ζωον το στοπ και τρακαρε τον πατερα μου. Τι στο καλο καταλαβαινουν να περνανε στοπ? "Γλυτωνεις" 1 δευτερολεπτο με τον κινδυνο να σκοτωθεις?

Ευτυχως χτυπησε πολυ λιγο αλλα το αυτοκινητο συντριμια. Τωρα τι θα καλυψει η ασφαλεια του αλλου αγνωστο...

Δε γνωριζω εαν μπορει να κανει κατι, θα ρωτησει το δικηγορο του ο πατερας μου φανταζομαι, αλλα τωρα ακομα και εαν καλυφθει η επισκευη, τρακαρισμενο αυτοκινητο θα ειναι.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.