Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Μ@Λ@Κ@Σ ξυλωσε τον καθρεπτη του πατερα μου τελειως και μαλλον επιτηδες γιατι δεν ηταν σε σημειο που να ειναι ευκολο να τον φας ενω τον ειχε και κλειστο.φταιω εγω η ο πατερας αν τον τουλουμιασουμε στο ξυλο αν τον βρουμε?που ακομα το πληρωνει το αυτοκινητο και το προσεχει σαν τα ματια του...ελεος με το καθε καραγκιοζη.

Εχει σπασει η κυλινδρικη πλαστικη βαση που ειναι σαν αξονας για να γυρναει ο καθρεφτης.ξερει κανενας κανα μαγαζι μπας και το βρουμε γιατι στην αντιπροσωπεια θα του πουνε να αλλαξει ολο το καθρεφτη και τσουπ θα θελουν 200αρι.το μοντελο ειναι c4 sedan του 08.

βρες απο καποια μαντρα, παιζουν πολλοι, το θεμα ειναι να εχουν καθρεπτη απο c4. Και στην εθνικη δεξια ανεβαινοντας στον γαλαξια, κοντα στο σταθμο λιoσiων εχει πολλους μαντραδες οπως και στην ευρυτερη περιοχη του μετσ-καλλιροης και γενικα..

Παιζει κ σε αλλα μοντελα πχ. c3 ο ιδιος καθρεφτης῞?

Με αυτο επρεπε να κανουν την δοκιμη.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tVJC1Yw6z2U&feature=related]YouTube - Russian Cars Top Gear[/ame]

Στο 0:30.... "it's nuclear" :hehe:

Μ@Λ@Κ@Σ ξυλωσε τον καθρεπτη του πατερα μου τελειως και μαλλον επιτηδες γιατι δεν ηταν σε σημειο που να ειναι ευκολο να τον φας ενω τον ειχε και κλειστο.φταιω εγω η ο πατερας αν τον τουλουμιασουμε στο ξυλο αν τον βρουμε?που ακομα το πληρωνει το αυτοκινητο και το προσεχει σαν τα ματια του...ελεος με το καθε καραγκιοζη.

Σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεται ψυχραμια! Δυστυχως αυτα συμβαινουν οταν παρακαρεις στο δρομο.

Να ξερες ποσοι εκαναν το ιδιο και οχι μονο πληρωνουν τον καθρεφτη αλλα και μερικες χιλιαδες ευρω ακομα για μια μ@λ@κι@ της στιγμης...

1η βόλτα με το Nissan ύστερα απο 4 μήνες σκουριάσματος-ατυχιών-κλπ. Περιληπτικά, αλλάχτηκε φλάτζα, ανακατασκευάστηκε ολη η κεφαλή (καινουρια σειρά βαλβίδες/ωστηρια/τσιμουχακια/ροϊκη/κατάργηση των 8 "πεταλούδων"), χρονίστηκε λιιιγο πιο προς το top-end και "στρώνει" με low-boost setting ~0.8-0.9bar. με κανονική λειτουργία στο ~1.5bar...

Ετοιμάζω βιντεάκι απο την 7D με τον 10-20mm in-car για να πάρετε μια γεύση...

:magic::magic::magic::magic:

Το μοτέρ που φοράω ειναι το CA18DET Ιαπωνικών προδιαγραφών με 8 θυρίδες στην εισαγωγή, εκ των οποίων οι 4 ενεργοποιούνται με solenoid μετά απο κάποιες στροφές. Ενω αυτό το σύστημα δίνει μια πολυ μικρή ροπή αβαντάζ στις χαμηλές, στις ψηλές λογω μικρότερων διατομών & των σωμάτων των πεταλουδων, χάνω μίγμα.

215.jpg

Οι 8 θυριδες διακρίνονται στο πάνω μερος της φωτο

Ετσι, καταργήθηκαν οι επιπλέον πεταλούδες και ανοίχτηκαν με dremel οι αυλοί τις εισαγωγής για να μοιάζει με τα 4-port της Ευρωπαϊκης αγοράς, τα οποία οι βελτιωσάδες προτιμούν λόγω αυτης ακριβώς της ιδιαιτερότητας... :)

ca18head.jpg

Βολτα με το ντατσουνι σημερα λοιπον, μετα απο μακροχρονη απουσια... Και να μην ισιωνει ουτε σε ευθεια :p. Με λιγη φροντιδα ακομη θα κανει ΠΟΛΛΕΣ κηδειες...

πολυ lancia ειδα μαζεμενο ...κριμα να μη δε μπει και αυτο...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3-oFv-_ypd0&feature=related]YouTube - Tribute Lancia Rally 037 Group B Total[/ame]

Ειμαι σε παραδρομο της κηφισιας με το c4 του πατερα και γονεις μεσα.μπροστα γυναικα (ξανθια) με τζιπ που περιμενει να βγει στη κηφισιας και ειναι με το κινητο στο χερι αλλα whatever.απο πισω ελληνας ραμπο οδηγος με σμαρτακι.βλεπει οτι περιμενω να φυγει η αλλη γιατι δεν χωραω αλλα μιας και του εδωσαν την κορνα,ε να μην την χρησιμοποιησει βρε αδερφε.ριχνει 3 λεπτα κορναρισμα,φευγει η αλλη τελικα.συνεχιζω στο παραδρομο με τον αλλο πισω μου.εδω να σημειωσω οτι ειμαι πολυ ηρεμος σαν οδηγος και οσο καιρο οδηγαω ποτε δεν εχω βρισει η να εχω εκνευριστει εκτος και αν κανει χοντρη μ@λ@κια.τελος παντων πηγαινα με 30-40 γιατι ειναι και σαν ναρκοπεδιο ο παραδρομος και ειναι και γεματος με διπλοπαρκαρισμενα και οσο να ειναι,το c4 δεν ειναι και μικρο αυτοκινητο.ο ραμπο απο πισω λοιπον θυμιεται παλι οτι εχει κορνα και ξεκιναει λοιπον.τσαντιζομαι και του ριχνω ενα δαχτυλο(πιασατε ποιο) και εκανα στην ακρη γιατι θα αφηνα τους δικους μου εκει.περναει απο διπλα και σταματια και κανει νοημα με το κεφαλι.δεν τολμησε να πει τιποτα γιατι αν ελεγε θα το παιρνα βολτα το σμαρτ.ελεος με τους ραμπο ελληνες οδηγους.γιναμε ολοι οφ ροαντ νταιβερς(γιατι τετοιους δρομους εχουμε στην αθηνα) και παμε για τους χρονους πλεον...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.