Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για δημοσιο δρομο και οχι για το τσιφλικι του καθενος.

Δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Ο δρόμος αυτός (Αττική οδός) φτιάχτηκε από κάποιους και κάποιοι το συντηρούν. Αυτοί οι κάποιοι έχουν προσλάβει υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Αυτοί κάπως πρέπει να πληρωθούν.

Και κάθε εταιρία δουλεύει για να κερδίσει, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας της. Το θέμα σου δε θα έπρεπε να ήταν με την εταιρία που διαχειρίζεται το δρόμο, αλλά με αυτούς που ξεπούλησαν τους δρόμους.

Έτσι και εσύ όπως και όλοι οι ακτιβιστές, διαδηλώνετε σε λάθος σημείο. Αντί να πάτε να αποκλείσετε, σπάσετε, κάψετε, βάψετε, τα σπίτια των πολιτικών που έβαλαν υπογραφές οι οποίες έβλαψαν το ελληνικό κράτος, πάτε και καταφέρεστε σε επαγγελματίες που δουλεύουν για να ζήσουν (σπασμένα καταστήματα) ή εταιρίες που επένδυσαν κάπου αφού τους δώθηκε η ευκαιρία από τους πρώτους. Αναθεωρείστε τις απόψεις σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας εκεί που πρέπει.

• Like 3

A)Επειδή η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να πληρώσει την είσοδο στον εκάστοτε δρόμο,στην περίπτωση μας, αττική οδό.

Τον έχει δεν τον έχει πληρώσει, έτσι έχει οριστεί. Άμα για Χ,Ψ λόγο δεν θες να συμβιβαστείς/πληρώσεις, είπα και πριν,go arround.

Β) Άμα δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί με λεωφορεία,να έκοβε το κάπνισμα,και τα χρήματα των τσιγάρων να τα έβαζε για την μετακίνησή του. Λύσεις υπάρχουν πολλές δεν είναι ανάγκη να δουλευόμαστε.

Και ναι δεν έχουμε κομμουνιστικό πολίτευμα για να τα ισοπεδώνουμε όλα. Και όποιος δεν έχει ναι,θα ταλαιπωρείται με λεωφορεία.Δεν είδα ποτέ κάποιον Πακιστανό να παραπονιέται.(Τυχαίο παράδειγμα οι Πακιστανοι,δεν έχουν τίποτα οι άνθρωποι)

βλεπω μενεις ελευσινα.

σου αρεσει που εχεις διοδια εξω απο το σπιτι σου?

και διαβασε τα κειμενα που ποσταραν πιο πριν,και θα καταλαβεις οτι αντιδραμε στα διοδια γιατι ειναι παρανομα.δεν ειπαμε να βαζουμε τσαμπα βενζινη,ειπαμε να κυκλοφορουμε ελευθερα οπως οριζει το συνταγμα

diodiastop666 εδω ειμαστε τεχνολογικο φορουμ.

Γιατι γραφτηκες εξαρχης?

εχει και off topic

που θες να καταληξεις?

Δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Ο δρόμος αυτός (Αττική οδός) φτιάχτηκε από κάποιους και κάποιοι το συντηρούν. Αυτοί οι κάποιοι έχουν προσλάβει υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Αυτοί κάπως πρέπει να πληρωθούν.

Και κάθε εταιρία δουλεύει για να κερδίσει, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας της. Το θέμα σου δε θα έπρεπε να ήταν με την εταιρία που διαχειρίζεται το δρόμο, αλλά με αυτούς που ξεπούλησαν τους δρόμους.

Έτσι και εσύ όπως και όλοι οι ακτιβιστές, διαδηλώνετε σε λάθος σημείο. Αντί να πάτε να αποκλείσετε, σπάσετε, κάψετε, βάψετε, τα σπίτια των πολιτικών που έβαλαν υπογραφές οι οποίες έβλαψαν το ελληνικό κράτος, πάτε και καταφέρεστε σε επαγγελματίες που δουλεύουν για να ζήσουν (σπασμένα καταστήματα) ή εταιρίες που επένδυσαν κάπου αφού τους δώθηκε η ευκαιρία από τους πρώτους. Αναθεωρείστε τις απόψεις σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας εκεί που πρέπει.

περα απο την αττικη οδο υπαρχουν πολλοι αλλοι δρομοι παρομιοι που ειναι δημοσιοι και τους εκμεταλλευεται καποια ιδιωτικη εταιρεια.

κι εκει δουλευουν υπαλληλοι που υποτιθεται συντηρουν το δρομο.

εκει δεν πρεπει να πληρωνουμε και πρεπει να πληρωνουμε μονο στην αττικη οδο?

εκει φτιαξαν το δρομο για τη ψυχη της μανας του?

δεν ειπα οτι δουλευει η α.ο.για τη ψυχη της μανας της αλλα τα 3 ευρω που ζητανε για τα διοδια ειναι υπερβολικα.αν ηταν ενα νορμαλ ποσο ωστε να καλυψουν τα εξοδα συντηρησης αλλα και να μπορεις να το δινεις καθε μερα και φυσικα ανα χιλιομετρο τοτε δεν θα ειχα προβλημα.

οσο για τους υπουργους που τα ξεπουλησαν ολα δε μπορουμε να κανουμε κατι απο τη στιγμη που τους ψηφιζετε εσεις,και τους γουσταρετε τοσο πολυ.αντιδρουμε μεχρι τα ορια του νομου.δεν δειραμε κανεναν,και ουτε σπασαμε καταστηματα.αυτο παλι πως σου ρθε?εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα στο μυαλο σου,καλο θα ηταν να τα ξεκαθαρισεις.δεν ειναι οτι βλεπεις στη τηλεοραση αληθεια,δες βιντεακια στο youtube και δες ποιοι ειναι αυτοι που πανε και ανοιγουν τις μπαρες στα διοδια και πες μου αν βλεπεις καμια εγκληματικη φατσα η εγκληματικη ενεργεια.

πληρωνουμε τοσα χρονια για υπεχωδε και τα εργα του και τελικα τα λεφτα πανε στις κατασκευαστικες που μετα ξαναζητανε λεφτα λες και μπαινουμε σε μαγαζι της παραλιακης.

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

αντιδρουμε μεχρι τα ορια του νομου.

ώπα! αυτό δεν το ήξερα! Ποιος είναι αυτός ο νόμος που λέει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς κι εσύ την υπηρεσία (διόδια) που πλήρωσα εγώ; να ξέρω να τον επικαλεστώ όταν θα χρειαστεί

Μόνο εκεί που μας παίρνει..(Το είπε και κάποιος πιο πριν)

βλεπω μενεις ελευσινα.

σου αρεσει που εχεις διοδια εξω απο το σπιτι σου?

και διαβασε τα κειμενα που ποσταραν πιο πριν,και θα καταλαβεις οτι αντιδραμε στα διοδια γιατι ειναι παρανομα.δεν ειπαμε να βαζουμε τσαμπα βενζινη,ειπαμε να κυκλοφορουμε ελευθερα οπως οριζει το συνταγμα

Δεν είναι έξω απ το σπίτι μου.Επίσης είμαι 17, οπότε κινούμαι αποκλειστικά με προαστιακό/λεωφορείο/πόδια.

Δεν έφερα αντίρρηση στο να κυκλοφορούμε ελεύθερα, είδη το κάνουμε. Φίλε μου όμως απ την στιγμή που ζητάς ανέσεις όπως της αττικής οδού ΤΣΑΜΠΑ, τότε είσαι εντελώς λάθος κατά την γνώμη μου.

ώπα! αυτό δεν το ήξερα! Ποιος είναι αυτός ο νόμος που λέει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς κι εσύ την υπηρεσία (διόδια) που πλήρωσα εγώ; να ξέρω να τον επικαλεστώ όταν θα χρειαστεί

διαβασε τι λεει το συνταγμα περι ελευθεριας μετακινησεων.1-2 σελιδες πιο πριν

και μη ξεχνας οτι οι φοροι υπαρχουν γι αυτο το λογο,πληρωνουν ολοι απο λιγο ωστε να μπορουμε να χρησιμοποιουμε ελευθερα δρομους,κτιρια υγειας,παιδειας κτλ.

φαντασου να ηταν ολα ιδιωτικα.

αν δεν ειχες λεφτα θα πεθαινες στο δρομο.και θα ρχοταν ο αλλος να σου πει γιατι να μπεις τσαμπα στο ιδιο νοσοκομειο που πληρωσα εγω?τραβηγμενο?ισως.αλλα αυτο γινεται στην ηπα..

δε νομιζω οτι θελουμε να καταληξουμε εκει,πουλησαν λιμανια αεροδρομια τρενα οτεδες δεηδες ευδαπ,

και εχουν μεινει 2 δρομοι,2 σχολεια και θελουμε να τα ξεπουλησουμε κι αυτα,για να κονομησουν 5 ατομα.το περιεργο ειναι οτι περα απο τα 5 ατομα συμφωνουνε κι αλλοι στο ξεπουλημα που δεν εχουν συμφερον.

Μόνο εκεί που μας παίρνει..(Το είπε και κάποιος πιο πριν)

Δεν είναι έξω απ το σπίτι μου.Επίσης είμαι 17, οπότε κινούμαι αποκλειστικά με προαστιακό/λεωφορείο/πόδια.

Δεν έφερα αντίρρηση στο να κυκλοφορούμε ελεύθερα, είδη το κάνουμε. Φίλε μου όμως απ την στιγμή που ζητάς ανέσεις όπως της αττικής οδού ΤΣΑΜΠΑ, τότε είσαι εντελώς λάθος κατά την γνώμη μου.

ο ποιος καποιος ακομα να απαντησει αν θα εκανε την ιδια μαγκια αν τον ακολουθουσε niva η τριαξονικο...

οι ελευθεροι δρομοι δεν ειναι ανεση,ειναι αναγκη και δικαιωμα ολων,ανεση ειναι η 50αρα τηλεοραση και 3 καρτες γραφικων στο pc...

οταν πας 18 και βγαλεις διπλωμα ειναι πολυ πιθανον να μην οδηγησεις και καθολου ετσι οπως καταντησαμε με το κοστος ζωης.2 ευρω θα χει παει η βενζινη..:nada:

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Δυστυχώς όμως όλα αυτά που πούλησαν, που κάποτε ήταν κερδοφόρα ή είχαν λόγο ύπαρξης του προσωπικού τους, είχαν καταλήξει τα περισσότερα να υπολειτουργούν και να μην νοιάζονται για απόδοση/τιμή, έχοντας παρονομαστή -> άπειρο.

Μέρος του προβλήματος πάντα ήσαν και οι εκάστοτε συνδικαλιζόμενοι, καλή ώρα, που για να προασπίσουν το τσιφλίκι τους, δεν νοιάζονταν για τα συνολικά οικονομικά της χώρας.

Δες παράδειγμα απεργία στο μετρό για να προσληφθεί ως μόνιμος ο γυμναστής, η μασέρ και η κομμώτρια. Τα κριτήρια όπως πάντα έωλα, συνδιΣκάνδαλα.

Χαίρομαι την Αττική Οδό, που είναι ένας από τους καλύτερους δρόμους της Ευρώπης, και από οδόστρωμα, και από σήμανση, και από κλίσεις στις στροφές, και από φωτισμό, σαφώς και μου φαίνονται υπερβολικά τα 2.80 και τα 2.45 που πήγε το e-pass, και σαφώς και θα προτιμούσα να ήταν 1 ή 2 ευρώ, αλλά από τη στιγμή που αποφασίζω να πληρώσω ΚΑΙ για την ασφάλεια που μου προσφέρει, δεν θα δεχτώ να μου διακυβεύσει την ασφάλειά μου αυτή ένας "τζαμπατζής" που θα μου κολλήσει στο 1 μέτρο. Το πιθανότερο είναι να τον βρίσω, το πιο απίθανο να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ενδεχόμενο.

Η ενδεχόμενη ζημιά που μπορεί να πάθω στο λαιμό από μια οπίσθια σύγκρουση με τον ηλίθιο -σαν εσένα, αφού το υποστηρίζεις- πίθηκο, δεν δικαιολογεί τα 2.80 που θα γλιτώσει ο ζωολογικός κήπος από τις μπανάνες του προαναφερθέντος πιθήκου.

• Like 4

οκ αφου ειμαι πιθικος επειδη σου κολλαω στο 1 μετρο με την εξωφρενικη ταχυτηα διελευσης απο τα διοδια των 20χλμ την ωρα μπορεις να με βρισεις οσο θες για να αισθανεις ανωτερος.

υποθετω οτι εισαι απο τα ατομακια που πανε αριστερη λωριδα με το φλας αναμμενο παιζοντας φωτα και κολλανε στον μπροστινο στα 140χλμ/ω.

εκει δεν ειναι επικυνδυνο γιατι ο πολιτισμενος ανθρωπος πληρωσε τα διοδια αρα ειναι ασφαλης.

οπως ηταν ασφαλης ο αλλος που πατησε σκυλο και κοντεψε να σκοτωθει.

επειδη βλεπω να καταληγει σε flame εγω δεν εχω να πω κατι αλλο περι αττικης οδου

αν εχετε να με ρωτησετε κατι περι οτιδηποτε αλλο για τα οποιαδηποτε διοδια,κινηματα,νομοθετικα πλαισια ευχαριστως.:victory:

οκ αφου ειμαι πιθικος επειδη σου κολλαω στο 1 μετρο με την εξωφρενικη ταχυτηα διελευσης απο τα διοδια των 20χλμ την ωρα μπορεις να με βρισεις οσο θες για να αισθανεις ανωτερος.

υποθετω οτι εισαι απο τα ατομακια που πανε αριστερη λωριδα με το φλας αναμμενο παιζοντας φωτα και κολλανε στον μπροστινο στα 140χλμ/ω.

εκει δεν ειναι επικυνδυνο γιατι ο πολιτισμενος ανθρωπος πληρωσε τα διοδια αρα ειναι ασφαλης.

οπως ηταν ασφαλης ο αλλος που πατησε σκυλο και κοντεψε να σκοτωθει.

Το πώς οδηγώ είναι αφενός προσωπικό μου θέμα αφετέρου δεν είναι το θέμα της συζήτησης, εσύ βγαίνεις και γράφεις ότι κολλάς στο 1 μέτρο και στο teopass πιάνει ακόμη καλύτερα το "σύστημα".

Η μη τήρηση των βασικών κανόνων ασφαλείας στην οδήγηση δείχνει άγνοια κινδύνου και μειωμένη πείρα.

Πρέπει να μάθεις ότι στο δρόμο χρειάζεται αμοιβαίος σεβασμός, και ότι δεν θα πρέπει να κολλάς στον μπροστινό σου ούτε με 20, ούτε με 120, ούτε με 220.

Ελπίζω ο χαρακτηρισμός μου να σε κάνει να το καταλάβεις αυτό, αν και αμφιβάλλω.

Αν θες το προσωπικό μου στυλ οδήγησης, επειδή το σχολίασες, οδηγάω με τα όρια ταχύτητας κινούμενος στη μεσαία λωρίδα, και δεν έχω ούτε το κόμπλεξ του γρήγορου, ούτε του επαναστάτη του e-pass.

• Like 4

αν και το έχω ξαναδει το είδα ανετα 3-4 φορες.. λυσσασμένη τουρμπίνα και η ροπή πρέπει να ειναι καθηλωτικη...

*στο τελος τα φρενα, παρόμοιες σχεδον καταστάσεις θα έχουν ζήσει οσοι εχουν σαλίγκαρο και γράφουν 1-2 λίγο 3 να πατήσει και φρένα για τον μπροστά...χχεχεχε

edit: ήχος? μελωδία..

! Έγινε επεξεργασία από suboy
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.