jpavly Ιούλιος 7, 2010 #2601 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Φάρμα, στην Βούρβαχη έχει πολλές μάντρες Opel άμα θες για κανά μετάχειρο ανταλλακτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #2602 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 oταν ειχε καει το alternator στην ιταλιδα μουπηγα και πηρα ενα μεταχειρισμενο 40Ε και το αλλαξα μονος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #2603 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 και μετά άλλαξες Ιταλίδα, άσε Θυμόμαστε! :kiss3: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #2604 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #2605 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Πούλησες αμάξι, μετανάστευεσες κλπ Δεν κρατήθηκα έπρεπε να κάνω ηλίθιο σχόλιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 7, 2010 #2606 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 (edited) στις εξετάσεις για το δίπλωμα αυτοκινήτου πόσες είναι οι ερωτήσεις στα γραπτά (πόσες πρέπει να απαντήσεις) ?και πιος μπορεί να μου βρει ένα βιντεακι με ένα nissan skyline 900+ άλογα στην κύπρο αν θυμάμαι καλάedit ok το βρήκα το βιντεακι Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2010 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 7, 2010 #2607 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 στις εξετάσεις για το δίπλωμα αυτοκινήτου πόσες είναι οι ερωτήσεις στα γραπτά (πόσες πρέπει να απαντήσεις) ? Χμμ... Πόσες να ήταν? Καμιά 30ριά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 7, 2010 #2608 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 25 Νομιζω και μπορεις να κανεις μονο ενα λαθος. Δεν θυμαμαι καλα εχουν περασει χρονια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #2609 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 (edited) Πούλησες αμάξι, μετανάστευεσες κλπ Δεν κρατήθηκα έπρεπε να κάνω ηλίθιο σχόλιο! λαθος θυμοσαστε εδωσα για αποσυρση το αμαξι γιατι δουλευα για να το συντηρω..δεν πηγαινε αλλο.Αν και το εχω πει στον εαυτο μου.Οταν και αν βρω χρημα και χρονο θα ξανα τιμησω μια A75 edit: 30 ερωτησεις ειναι και 1 λαθος.Αν θυμαμαι και εγω καλα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2010 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #2610 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 30 ερωτησεις ειναι και 1 λαθος.Αν θυμαμαι και εγω καλα Ετσι είναι, και ΜΗΝ αντιγράψεις απο τον διπλανό γιατί τα test είναι random. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #2611 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 να αντιγραψει ;εγω σε υπολογιστες εδινα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #2612 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 μόλις έδειξα την ηλικία μου ε? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 7, 2010 #2613 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 μόλις έδειξα την ηλικία μου ε? Να τσεκαρεις μην σου εχει ληξει γιατι θελει ανανεωση στα 65 :hehe: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 8, 2010 #2614 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Σε 3-4 ωρες προλαβαινω να ανεβασω μοτερ σε παπι και να το ρυθμισω και γενικα να εισαι σε κατασταση να λειτουργησει κανονικα?το παπι θα ειναι ξυλωμενο απο πριν οποτε δεν θα χρειαζεται να κατεβασω το παλιο...με μηχανικο θα γινουν αυτα απλα ρωταω αν προλαβαινω γιατι θα μου φερουν το μοτερ κατα τις 1 αυριο και πρεπει να προλαβω πλοιο των 6.50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 8, 2010 #2615 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Σε 3-4 ωρες προλαβαινω να ανεβασω μοτερ σε παπι και να το ρυθμισω και γενικα να εισαι σε κατασταση να λειτουργησει κανονικα?το παπι θα ειναι ξυλωμενο απο πριν οποτε δεν θα χρειαζεται να κατεβασω το παλιο...με μηχανικο θα γινουν αυτα απλα ρωταω αν προλαβαινω γιατι θα μου φερουν το μοτερ κατα τις 1 αυριο... μεχρι εδω ημουν ετοιμος να σου απαντησω ναι οταν διαβασα ομως το παρακατω αλλαξα αποψη και πρεπει να προλαβω πλοιο των 6.50... Τον Μερφυ τον εχεις ακουστα? ε, στα μηχανακια/συνεργειοδουλειες κτλ - ειδικα οταν παιζει διορια και ακομα πιο ειδικα ταξιδι - ΠΑΝΤΑ μα παντα λεμε, καποιος νομος του θα βρει εφαρμογη ακομα και εαν δεν ειναι αμεσα συνδεδεμενος με το αντικειμενο καθ'αυτο (πχ ξεχασμενα εισiτηρια, λαστιχο, τρακαρισμα, μπλοκο, κτλ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 8, 2010 #2616 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Το μοτερ που θα ''ανεβασεις'' ειναι ηδη δεμένο ? Αν ναι ανετα στο πολυ χαλαρο . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 8, 2010 #2617 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ολιγον γκαντεμης και το φοβαμαι και εγω αλλα δεν μπορω να το παρω στο ταξιδι με σπασμενη 2α ναι το μοτερ θα ειναι ηδη δεμενο.απλα να το φορεσω στην μηχανη χρειαζεται.περιμενω εδω και 3 βδομαδες να το φερουν και ενω μου ειχαν πει τελη ιουνιου αρχες ιουλιου οποτε λεω προλαβαινω ανετα να το φτιαξω για να φυγω,μου λενε αργησαν να τα φερουν...και ενω σημερα το εστειλαν απο τρικαλα και λεω αντε να το παρω να το κανω το απογευμα μου λενε ελα αυριο απο 1 και μετα.και ηθελα να παρω το πλοια των 1.05 αλλα το βλεπω για το τελευταιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 8, 2010 #2618 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 2 βιδες ειναι να μπουν στης βασεις. Παροχη καυσιμου ηλεκτρικα κτλ. Ρυθμιση καρμπυρατερ, το ρελαντι δλδ... Το ρεκορ μας σε αγωνα ηταν να ανεβασουμε το μοτερ σε 4 λεπτα Αλλα οπως ειπε ο κοπριτης "οτι μπορει να παει στραβα, θα παει στραβα" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 8, 2010 #2619 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Ωραια,με προετοιμαζετε ψυχολογικα για το τι θα αντιπετωπισω αυριο το βλεπω σε μιση ωρα να εχουμε βαλει το μοτερ και να ψαχνουμε αλλες 3 γιατι δεν δουλευει :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 9, 2010 #2620 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 (edited) Πηρα το μοτερ μετα απο πολυ κοπο...το πρωτο που μου κακοφανηκε ειναι οτι μου χρεωσαν το 23% φπα ενω το ειχα παραγγειλει με το παλιο και με προλαβε λογω δικης τους καθυστερησης.το ειπα βεβαια αλλα βιαζομουν και δεν το εκανα θεμα.το δευτερο ειναι οτι λεει οτι δεν εχει εγγυηση το μοτερ!!!ενω ο αλλος απο εκει που ειχα παρει το παπι που ειναι αντιπροσωπος μου ειχε οτι θα εχει κανονικα 2 χρονια κτλ.τι γινεται? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2010 από Dant3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts