Athens2004 Απρίλιος 20, 2010 #2141 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Καταφερες και εσπασες σασμαν σε παπι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 20, 2010 #2142 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Σίγουρα δεν είναι τα υλικά τριβής του συμπλέκτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 20, 2010 #2143 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Μου πατιναρει λιγο και μου πεταει ταχυτητες...απο 2α σε 3η το κλασσικο,που παιρνει την 3η και μετα πεταει 2α παλι.καποιες φορες απο νεκρο δεν παιρνει 1η.ρωτησα 3-4 μου ειπαν η δισκοι η σασμαν.το αφησα σε εναν απλα να δει αν ειναι οντως σασμαν και να μου πει.ελπιζω να μην ειναι αλλα σκουρο το βλεπω να την γλιτωσω φθηνα...και να πω οτι το σκιζα.13000 κμ με καλο στρωσιμο,χωρις καρφωτες ταχυτητες κτλ και αντε καμια συμπλεκτια τωρα τελευταια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 20, 2010 #2144 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Αν ειχες σπασει σασμαν τοτε θα σου πεταγε μια συγκεκριμενη ταχυτητα πχ την δευτερα. Το οτι σου πεταει ολες της ταχυτητες και οτι δεν μπαινει η 1η μπορει να φταει ο επιλογεας. Προσωπικα ειχα σπασει σασμαν σε 4 παπια και σε μια μηχανη :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 20, 2010 #2145 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Ισως θελει ρυθμισμα η στην χειροτερη κανα ρουλεμαν σε κανεναν αξονα . Απο δισκους να κλωτσανε οι ταχυτητες παλι ισως ψιλοδυσκολο ομως . Κινέζικο ειναι το παπι η επώνυμο ? Εγγυηση δεν παιζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 20, 2010 #2146 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 (edited) Daytona ειναι...μονο απο 2α σε 3η μου την πεταγε.και δεν επαιρνε την πρωτη καποιες φορες.τωρα με πηρε τηλ απο το συνεργειο και μου ειπε οτι ηθελε ρυθμισμα ο συμπλεκτης και να παω να το παρω καμια βολτα.Edit:πηγα το πηρα μια βολτα ενα τεταρτο,το σκισα λιγο και ολα κομπλε και δεν πατιναρει και στην 2α οπως μου κανε πριν.μαλλον αυτο θα ηταν.να ναι καλα ο ανθρωπος που δεν με χρεωσε και τιποτα...παντα εκει θα το πηγαινω το παπι μου.εν τω μεταξυ τον ρωτησα για δισκους και μου ειπε περιπου 40Ε ενω δυο αλλοι μου ειπαν 65 ο ενας και 70 ο αλλος... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2010 από Dant3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 21, 2010 #2147 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Αμάν αυτή η Toyota.. http://www.autofree.gr/ms.php?id=5319 Βέβαια αναρωτιέμαι, πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό; Σχετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέγραψαν πιθανή αίσθηση ασταθούς πρόσφυσης στους πίσω τροχούς κατά τη διάρκεια απότομου στριψίματος του τιμονιού (άνω των 90 μοιρών), σε ταχύτητες άνω των 90km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 21, 2010 #2148 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Καλα ενταξει αυτα συμβαινουν παντου παντως, με τετοιους ρυθμους παραγωγης τι περιμενεις? Ολα τωρα τα αυτοκινητα ειναι φορτωμενα με ηλεκτρονικα και σαν αποτελεσμα "αξιοπιστο" αυτοκινητο δεν υπαρχει στις μερες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 21, 2010 #2149 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Αμάν αυτή η Toyota.. http://www.autofree.gr/ms.php?id=5319 Βέβαια αναρωτιέμαι, πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό; Εντάξει απλά είχαν κάνει καβλοτίμονο το τέρας βάζοντας το VSC με ρυθμίσεις Aygo Τώρα θα το φιμώσουν και αυτό. Πάντως 90 μοίρες με πάνω από 90 km πρέπει να το κάνω 1-2 φορές το χρόνο και αν, είναι ψιλοαπίθανο σενάριο εκτός αν οδηγάς σαν μαρσιποφόρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 23, 2010 #2150 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 (edited) Αμάν αυτή η Toyota.. http://www.autofree.gr/ms.php?id=5319 Βέβαια αναρωτιέμαι, πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό; Σχετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέγραψαν πιθανή αίσθηση ασταθούς πρόσφυσης στους πίσω τροχούς κατά τη διάρκεια απότομου στριψίματος του τιμονιού (άνω των 90 μοιρών), σε ταχύτητες άνω των 90km/h. sotiris Αυτό θα ήθελα να το δω!!!!!! προσπαθώ να φανταστώ ένα αυτοκίνητο να τρέχει με 90 και ξαφνικά ο οδηγός να (κόβει) το τιμόνι πάνω από 90 μοίρες Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2010 από VIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 23, 2010 #2151 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Κι εγώ. Υποθέτω ότι χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα υπήρχε πρόβλημα. Με αυτά, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 24, 2010 #2152 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Τα 'σπασε!http://www.autofree.gr/ms.php?id=5337 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 24, 2010 Author #2153 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Πολύ όμορφο, ο κώλος βεβαια θυμίζει λίγο Maserati GranTurismo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 24, 2010 #2154 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 ειδα στην τσιμισκη πορσικο panamera ...τερας λεμε. πλοιο! με θεσσαλονικιώτικες πινακιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 25, 2010 #2155 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 Ειχα πετυχει και στη παραλιακη μια εγω...αρκετα ωραια αλλα μου θυμιζει opel astra station wagon κουκλα αυτη η μπεμπα...:kiss3: τιποτα παραπανω ξερουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 25, 2010 #2156 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 Ήρθε? Το είχα πετύχει στην Πράγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsakonas Απρίλιος 25, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #2157 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 σημερα ιζολ αποσπασμα απο την αποφαση 218/2007 του Μονομελους πρωτοδικειου Λαμιας.Η συνομολόγηση του όρου, κατά τον οποίο αποκλείεται από τον ασφαλιστή η κάλυψη των ζημιών που προκαλούνται από την κυκλοφορία αυτοκινήτου όταν ο οδηγός του τελούσε κατά το χρόνο του ατυχήματος υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, δεν απαλλάσσει τον ασφαλιστή από την υποχρέωση του να αποζημιώσει τον ζημιωθέντα τρίτο, παρέχει όμως σε αυτόν το δικαίωμα να εναγάγει τον ασφαλισμένο και να ζητήσει από αυτόν ό,τι κατέβαλε στο ζημιωθέντα. Η σχετική αξίωση του ασφαλιστή που ασκεί αναγωγή κατά του ασφαλισμένου έχει απώτερο χαρακτήρα αδικαιολόγητου πλουτισμού (άρθρα 482 εδ.α`, σε συνδ. προς 904 επ. ΑΚ και 11 § 1 του ν. 489/1976) λόγω μη υπάρξεως ευθύνης αυτού έναντι του ασφαλισμένου του και συνεπώς λόγω παραβάσεως των ασφαλιστικών βαρώνμε λιγα λογια.αν σας τρακαρει καποιος μεθυσμενος και η ασφαλεια του σας πει "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ",θα αλλαξει γνωμη στο δικαστηριο και θα σας αποζημιωσει λιεκ προπερλεεε ,αλλα απλα μετα δικαιουται να ζητησει απο τον μπεκρουλιακα ο,τι λεφτα σας εδωσε. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 25, 2010 #2158 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 σημερα ιζολ αποσπασμα απο την αποφαση 218/2007 του Μονομελους πρωτοδικειου Λαμιας.με λιγα λογια.αν σας τρακαρει καποιος μεθυσμενος και η ασφαλεια του σας πει "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ",θα αλλαξει γνωμη στο δικαστηριο και θα σας αποζημιωσει λιεκ προπερλεεε ,αλλα απλα μετα δικαιουται να ζητησει απο τον μπεκρουλιακα ο,τι λεφτα σας εδωσε.Καιρος ηταν να το κανουν αυτο.Σε χτυπουσε ο δολοφονος που κυκλοφορει πιωμενος και αντι να παρεις λεφτα, περιμενες μερικα χρονια και πληρωνες και δικαστικα εξοδα... μεχρι να αποζημιωθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Απρίλιος 27, 2010 #2159 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Αγόρα πρόσφατα ένα beach buggy μεταχειρισμένο και ψάχνω για λάστιχα και ζάντες.Οι τιμές της αντιπροσωπίας ήταν λίγο τσιμπιμένες κατά την γνώμη μου(μπορεί να κάνω και λάθος).Ζητάνε για απλές σιδερένιες ζάντες 129€ η μια χωρίς ΦΠΑ,δηλαδή φτάνω στο ποσό των 156€.Για λάστιχα δεν ρώτησα.Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω τις 2 πίσω ζάντες με σιδερένιες αν βρω κάτι με καλή τιμή.Έχω φάει άπειρες ώρες ψάχνοντας στον γούγλη χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.Φοράει πάνω ζάντες αλουμινίου 10" και λάστιχα 22x10-10,ταιριάζουν και απο γουρούνα.Γνωρίζει κάποιος καταστήματα εντός Αττικής για να ψάξω?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 27, 2010 #2160 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 (edited) Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό upgrade για τα φώτα μιας Mercedes E200 (w211) του 2003; Τώρα φοράει τα απλά εργοστασιακά της. Σκοπεύω να κάνω μερικές αγορές αυτό τον καιρό από e-bay και είδα μερικά kit αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ όντως ψιλοάσχετος με το άθλημα Καταρχήν όσοι το έχουν επιχειρήσει μπορούν να που εμπειρίες; Μπορώ να εμπιστευτώ τις αρκετά πιο φτηνές, aftermarket λύσεις, ή πηγαίνω για γνήσια εξαρτήματα της Mercedes; Budget έχω γύρω στα 400-500€ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2010 από Jerry007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts