LevelOne Απρίλιος 11, 2010 Author #2121 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Θα έπρεπε οι οικογένειες να έχουν μεριμνήσει οι ίδιες κατ' αρχην για την ασφάλειά τους, με τον να μην πήγαιναν να κάτσουν σε μέρη στα οποία η κοινή λογική προτάσσει να μην πας... Εφ' οσον ομως έγινε το κακό, ναι, θα πρέπει να το κυνηγήσουν αλλα για μένα, υπάρχει συνυπαιτιότητα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 11, 2010 #2122 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Υπάρχει συνυπαιτιότητα αλλά η ευθύνη βαραίνει τον διοργανωτή πολύ περισσότερο αφού αυτός πληρώνεται επειδή έχει πείρα και γνώσεις αλλά και τα μέσα ώστε να παρέχει ασφάλεια...Αλλιώς ας νομιμοποιηθούν οι κόντρες και ο καθ’ ένας να τρέχει και να βρίσκεται στο δρόμο υπ ευθύνη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 11, 2010 #2123 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Δεν θελω να πω τιποτα για το γεγονος, ουτε για το ποιος/ποιοι ειναι υπευθυνος/οι.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπαζει το αγγελουδι που χαθηκε.Κουραγιο στην οικογενεια του. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 11, 2010 #2124 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Θέλετε να πέσετε απο τις καρέκλες σας; νομιζω υπαρχουν ειδικες ασφαλισεις τοσο για αγωνιστικα,οσο και για τετοιες διοργανωσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 13, 2010 #2125 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Έχει πάρει ο μάτις σας ή ο αυτίς σας τίποτα για το Hyundai ix35; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 14, 2010 #2126 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Έχει πάρει ο μάτις σας ή ο αυτίς σας τίποτα για το Hyundai ix35;SUV ρε ξεπλυμένε της Wermacht? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 14, 2010 #2127 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Wehrmacht* Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2010 #2128 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Crossover, όχι SUV αμαθέστατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 14, 2010 #2129 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 ιμπεριαλιστικη φατσα με koleos κ0λ0, hyundai αξιοπιστια-service(η ιστορια θα το δειξει). Αν σου βγαινει 25 το διλιτρο τουρμποντιζελο θα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 15, 2010 #2130 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Το ψήνει κανείς για μοντίφα με γκάζι? Με την τιμή της βενζίνης ίσως δεν είναι κακή ιδέα!Βέβαια είναι και το γκάζι στο 0.7 με 0.8 όταν ήταν στο 0.5 παλιότερα + πέφτουν και τα άλογα απ'ότι έχει πάρει το αυτί μου.Για ντεπόζιτο υπάρχει βάση - ρεζέρβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 15, 2010 #2131 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Σωτήρη το είχα κοιτάξει προ ετών (με τις τότε τιμές βενζίνας / γκαζιού) και για να κάνει απόσβεση έπρεπε να το αμάξι σου να το βάψεις και κίτρινο (ταξί) στο τέλος νομίζω.Γιατί δνε είναι και τόσο φθηνή η εγκατάσταση...Επίσης τότε ήταν λίγα μέρη στην Αθήνα για να βάλεις γκάζι και σχεδόν 0 στην επαρχία.Είχα μιλήσει και με 2-3 ταρίφες τότε και μου είχαν πει πως γενικά σε αυτοκίνητα πόλης (ι.ε μικρού κυβισμού) τα οφέλη δεν είναι τόσο μεγάλα, που κάνει την απόσβεση ακόμα πιο δύσκολη.Εγώ είχα κοιτάξει τότε για το Terrano II Που είχαμε που ήταν 2,4 και πάλι οριακός ήμουν για να πάρω τα πλήρη οφέλη.Βέβαια, αυτά που σου λέω είναι χαλαρά κουβέντες 6 ετών+Παίζει να έχει αλλάξει το πράμα από τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Απρίλιος 15, 2010 #2132 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Βασικά η ζήτηση για υγραέριο είναι τόσο μεγάλη που ήδη η περίοδος αναμονής ξεπερνάει τους 9 μήνες και φυσικά τα οφέλη είναι περισσότερα τώρα λόγω της μεγάλης ψαλίδας στις τιμές υγραερίου-βενζίνης. Εάν είσαι σε επαρχία ενοείτε πως δεν θα βάλεις υγραέριο, αφού μπορεί να έχει πετρέλαιο.Οπότε μιλάμε μόνο για Αθήνα κ Θεσσαλονίκη, όπου και στις δύο πόλεις υπάρχουν και συνεργεία εγκατάστασης κ σταθμοί ανεφοδιασμού. Τώρα για κόστος μιλάμε γύρω στα 2Κ, αναλογα με το σύστημα, το τεπόζιτο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 15, 2010 #2133 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 Το έψαξα κι εγώ και τελικά μάλλον δεν λέει.Έβαλα τα συμπεράσματα σε ένα σχετικό θέμα που υπάρχει στους 4t:http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=13461&start=330#p1834255Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι κι εγώ.Γνωρίζοντας όμως την "ελληνική πατέντα" και το μεγαλείο της, καθώς και τα φίδια που πουλάν οι περισσότεροι (π.χ. πιστοποιημένο σύστημα: απόλυτη απάτη, για να πιστοποιήσεις ένα σύστημα πρέπει όχι μόνο να είναι πιστοποιημένα τα εξαρτήματα ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ και λειτουργία - και μη μου πείτε ότι τα ΚΤΕΟ τα ελληνικά μπορούν να πιστοποιήσουν αν π.χ. θερμαίνονται οι βαλβίδες εξαγωγής περισσότερο. . .), μάλλον θα αρκεστώ στη βενζίνη.Η οικονομία πάντως δεν είναι ευκαταφρόνητη, τα συστήματα όμως είναι υπερκοστολογημένα, θυμάμαι σε παλαιότερες εκθέσεις αυτοκινήτων συστήματα στο μισό του κόστους που βλέπω σήμερα.Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, βρήκα το ακόλουθο ΠΟΛΥ ενδιαφέρον: http://www.lpgconversionservices.co.uk/valve-lubrication.htmlΕπίσης εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Autogasεκεί που λέει για τα συστήματα έγχυσης, γράφει (για τα 5ης γενιάς = υγρής έγχυσης): Liquid phase injection systems do not use a converter, but instead deliver the liquid fuel into a fuel rail in much the same manner as a petrol injection system. These systems are still very much in their infancy. Because the fuel vaporises in the intake, the air around it is cooled significantly. This increases the density of the intake air and can potentially lead to substantial increases in engine power output, to the extent that such systems are usually de-tuned to avoid damaging other parts of the engine. Liquid phase injection has the potential to achieve much better economy and power plus lower emission levels than are possible using mixers or vapour phase injectors.Αν και το θεωρούσα απλή μετατροπή, πλέον δεν το σκέφτομαι καν.Δεν γνωρίζω επίσης τι γίνεται με το Traction Control / ESP, εμένα πολλές φορές μου κόβει τον κινητήρα (πατάω γκάζι και δεν δίνει), αν βάλω ένα σύστημα με παράλληλο εγκέφαλο, αυτό μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δουλεύει παράλληλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 15, 2010 #2134 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 υπαρχει σχετικο θεμα με πολλες πληροφοριες στο φορουμ των 4τροχων...στην θεσ.νικη ξερω οτι εγκατασταση κ πωληση αεριου, κανει το βενζιναδικο στο κτελ μακεδονια( πισω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 18, 2010 #2135 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Πόσο διαχρονικό...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mZAZ_xu0DCg]YouTube - Goofy in 'Motor Mania' (1950)[/ame] 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Απρίλιος 18, 2010 #2136 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 δε ξερω αν το γραφω στο σωστο θεμα...λοιπον,θελω ν αλλαξω τα μπροστινα φαναρια σ ενα passat b6 μοντελο 2005 μ αυτα εδω http://www.parts4euro.com/DCShop/product_info.php?cPath=1_39_110&products_id=989ψαχνω για καναν ειδικο στη θεσσαλονικη που θα μου πει με σιγουρια αν γινεται αυτο που θελω(μη χασω 300 ευρω)...εχει κανεις εμπειρια πανω στο θεμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 18, 2010 #2137 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 δε ξερω αν το γραφω στο σωστο θεμα...λοιπον,θελω ν αλλαξω τα μπροστινα φαναρια σ ενα passat b6 μοντελο 2005 μ αυτα εδω http://www.parts4euro.com/DCShop/product_info.php?cPath=1_39_110&products_id=989ψαχνω για καναν ειδικο στη θεσσαλονικη που θα μου πει με σιγουρια αν γινεται αυτο που θελω(μη χασω 300 ευρω)...εχει κανεις εμπειρια πανω στο θεμα;Τέτοια aftermarket φανάρια έχω δει λιωμένα από απλές 55άρες αλογόνου...Γι' αυτό να βεβαιωθείς ότι έχουν πιστοποίηση (DOT, κλπ)... Έτσι γράφει στο site βέβαια, αλλά δεν ξέρεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Απρίλιος 18, 2010 #2138 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα επειδη δε γνωριζω και πολλα αυτα τα DOT/SAE/TUV τι σημαινουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 18, 2010 #2139 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα επειδη δε γνωριζω και πολλα αυτα τα DOT/SAE/TUV τι σημαινουν;Είναι διάφορες πιστοποιήσεις που δίνονται σε parts όταν εγκρίνονται από τους αντίστοιχους οργανισμούς.Εδώ στην Ελλάδα λίγη σημασία έχουν οι πιστοποιήσεις, αφού ελάχιστοι τις προσέχουν.Στη Γερμανία όμως, απ' όσο ξέρω, δεν μπορείς να βάλεις στο αμάξι parts που δεν έχουν έγκριση TÜV / ABE.Επίσης, το αμάξι σου ελέγχεται από μηχανικό μετά από οποιαδήποτε μετατροπή (π.χ. μεγαλύτερες ζάντες) ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν επηρεάζεται η ασφάλειά του, κλπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 20, 2010 #2140 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Σασμαν στο παπι γιοκ...τελεια,θα φυγει κανα 200αρι στο νερο.με βλεπω για καινουργιο μοτερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts