Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Να έγραφες και την άποψη σου να καταλαβαίναμε τι βλέπεις;

Επειδή εγώ βλέπω χάλια γαζιά, μπάλωμα πάνω στο μπάλωμα και κάργα τσίχλα να μην φαίνεται τίποτα.

Μέχρι εδώ λες δεν βαριέσαι η δουλειά μας να γίνεται. Έβαλε όμως αυτά τα σούπερ κιτς ζαντολαστιχα και κατάφερε να καταστρέψει την εμφάνιση αυτού του κλασικού αυτοκινήτου.

ενταξει δεν ειναι και οτι τελειοτερο σε αναστηλωση αλλα εγω θα ηθελα να το ειχα στο γκαραζ μου

Τι εννοεις κατω απο το καθισμα? Τον πιανεις με μια (max) κινηση?

ναι

εχω και χερι=κουπι

Jerry φαντάσου ότι όσο γρήγορα και να πήγαινε, το καπώ το χτύπησε στα πόδια και το άλογο περιεστράφη, κάτι που βοήθησε στο πέταγμα του

το αμαξι που δειχνει ο ακης, χωρις να το εχω δει βεβαια, παιζει σοβαρα να εχει φαει κολωνα οδηγου, και αν παιζει, παιζει να εχει φαει και ουρανο.

Ναι φτιαχνεται, το ερωτημα ειναι ποιος το εμπιστευεται..

ας μου πει όποιος ξέρει που θα βρούμε ζάντες αλουμινίου 5Χ110 17άρες 5άκτινες με σχετικά καθαρές γραμμές.

π.χ.

elbrus104

elbrus_104_bmic_ci3_l.jpg

OZ hydra

oz_hydra.jpg

δεν θέλω noname ζάντες που θα σπάσουν στη 1η λακούβα αλλά μη ξεφύγουμε και στα λεφτά.ψάχνω online eshop ευρώπη αλλά δεν έχω ιδέα.

το αμαξι που δειχνει ο ακης, χωρις να το εχω δει βεβαια, παιζει σοβαρα να εχει φαει κολωνα οδηγου, και αν παιζει, παιζει να εχει φαει και ουρανο.

Ναι φτιαχνεται, το ερωτημα ειναι ποιος το εμπιστευεται..

Τίποτα απ αυτά δεν έχει πάρει ;)

wtf???!!!! εχθες το βραδυ το ειδα στη ναυαρινου.

τι στο καλο πια εχουν παθει ferrari και lambo?

πανω που ελεγα να παρω ενα....:giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.