Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Ναι ρε συ, δεν καίει τίποτα το εργαλείο. Το 95% των διαδρομών μου είναι εκτός πόλης δηλ. 5η+2500 στροφές, χωρίς φανάρια και κίνηση. Εξάλλου είναι και ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου τέτοιος. Δεν είναι για γκαζιές. Καμμιά φορά βαράω και κόφτες στην τρίτη για να καθαρίζω τα μπουζί μου:p

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ νοίκιασα ένα Yamaha 1100cc με 110ps στον Περίβολο Σαντορίνης. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα jet και -όπως είναι φυσικό- έπαθα πλάκα :p. Η θάλασσα δεν ήταν ήρεμη και με τον πατέρα μου πάνω έπιασε 65km/h. Βέβαια δεν έχει σχέση με του L1, αλλά για πρώτη εμπειρία καλό ήταν :shifty:

Τι διπλωμα θέλει για ενοικίαση? Ή είναι "δώστο να φύγω" ?

750km?Με νεκρά πήγαινες, και το ξεκίναγες με σπρώξιμο? :p :P :p

Δεν είναι κάτι το περίεργο, και το πιο βαρύ, μεγάλο, 1800άρι και τετρακίνητο Α6 κάνει άνετα 700+χλμ με 70άρι ρεζερβουάρ. :p

Τι διπλωμα θέλει για ενοικίαση? Ή είναι "δώστο να φύγω" ?

Στην Καλαμάτα ζητάνε ταυτότητα (να είσαι όμως πάνω από 18) ή κάποιο δίπλωμα οδήγησης. Στη Σαντορίνη το πήρα με τον τρόπο που λες :)

Στην Καλαμάτα ζητάνε ταυτότητα (να είσαι όμως πάνω από 18) ή κάποιο δίπλωμα οδήγησης. Στη Σαντορίνη το πήρα με τον τρόπο που λες :)

Μηχανής ή αυτοκινήτου?:to_pick_ones_nose:

Μηχανής ή αυτοκινήτου?:to_pick_ones_nose:

Σε έναν χθες το έδωσε με δίπλωμα μηχανής (για 50άρι, 17χρονος)

Σε έναν χθες το έδωσε με δίπλωμα μηχανής (για 50άρι, 17χρονος)

Μια χαρούλα τότε,απο άποψη ευκολίας. :cool:

Απο άποψη ασφάλειας,δεν πολυεγκρίνω αλλά περι ορέξεως κολοκυθοpie.

@Gomar, λεωφορείου θέλει στις "μπανάνες" ρε συ.:shifty:

εγω δεν θελω κανενα διπλωμα.μου το δινει ετσι γιατι ειμαι γνωστος στην πιατσα:p

μου ειπανε οτι η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη εχει 3 veyron:crazy:

Κατά τη γνώμη μου μεγάλα μουσια. Στο σύνολο θα παραχθούν 300 και η Δασκαλάκη έχει 3 ?

...ΝΟΤ!

Έπεσε για ύπνο ο πατέρας, βουτάει τα κλειδιά του αυτοκίνητου ο 16 - 17 χρόνων γιος και χωρίς ζώνη το κοπανάει σε δέντρο. Στην εντατική χαροπαλεύει.

Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και του δώσανε φάρμακο να προστατέψουν τον εγκέφαλο.

Τα τερατώδη μικρόβια όμως της εντατικής, την πέσανε στα πνευμονία του και τα τσακίσανε.

Του βάλανε αναπνευστήρα και τον δέσανε στον ταλαντωτή, ένα μηχάνημα που ανεβοκατεβάζει το σώμα εκτίνοντας τον θώρακα για να δημιουργεί χώρο όπου σπρώχνει αέρα ο αναπνευστήρας.

Επειδή ήταν παχύσαρκος το μηχάνημα δούλευε 100% και κάηκε. Δεύτερο μηχάνημα καίγεται και αυτό. Φταίει που το δουλεύεται 100% λένε οι μάγκες που το πουλήσανε.

Ξεκινήσαμε με μηχανήματα που υπερκάλυπταν τις προδιαγραφές, συνεχίσαμε με μηχανήματα εξισωμένα, και τώρα βλέπω ότι θεωρείται φυσικό να υπολείπονται των προδιαγραφών.

Με τούτα και με κείνα έγραψε τέλος εχθές το βράδυ ο μικρός.

Την τράκαρε την 4η?:shutup::shutup:

ακυρο

1 εχει και τα αλλα 2 ειναι αλλα supercars:to_pick_ones_nose:

Επειδή ήταν παχύσαρκος το μηχάνημα δούλευε 100% και κάηκε. Δεύτερο μηχάνημα καίγεται και αυτό. Φταίει που το δουλεύεται 100% λένε οι μάγκες που το πουλήσανε.

Ξεκινήσαμε με μηχανήματα που υπερκάλυπταν τις προδιαγραφές, συνεχίσαμε με μηχανήματα εξισωμένα, και τώρα βλέπω ότι θεωρείται φυσικό να υπολείπονται των προδιαγραφών.

Με τούτα και με κείνα έγραψε τέλος εχθές το βράδυ ο μικρός.

Δηλαδή άμα είσαι παραπάνω κιλά από το κανονικό είναι να εύχεσαι να μην σου συμβεί τίποτα...Ελλάδα FTW.

Κρίμα 17 χρόνον παλικάρι.

Απο κοντα παντως δεν λεει και πολλα,ουτε για 200Κ δεν την εκανα

http://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/P1704090001.jpg

Απο την αλλη,αυτη εδω ηταν πολυ πιο επιβλητικη και κυριολεκτικα τεραστια σε μεγεθος

http://i215.photobucket.com/albums/cc219/cptkoulis/P1704090000.jpg

ΙΜΟ στην αναλογια κιλων/ιππο ειναι το ψωμι και στην προκειμενη περιπτωση εχουν χασει το νοημα,με αυτα τα υπερ-σουπερ-ντουπερ cars των 2+ τοννων...Οσο περισσοτερα αλογα βαζεις χρειαζεσαι και περισσοτερα κιλα εξοπλισμο/βοηθηματα για να πηγαινει στο δρομο,κι επειδη βγηκε πολυ βαρυ βαζεις και επιπλεον αλογα....φαυλος κυκλος

Αν ειχα 1+Μ για ροδες αυτη την περιοδο,θα επαιρνα ενα Atom για να παιζω και με τα ρεστα μια Maybach να κανω και τη φιγουρα μου(γιατι γι'αυτο το λογο παιρνεις IMHO μια Veyron)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.