Alexgk Αύγουστος 2, 2014 #14401 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Έτσι είναι. Με τόσο βάρος έφθασε στα όριά του. Έπρεπε να δοκιμάσεις να βάλεις και το air condition Πόσα άλογα έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 2, 2014 #14402 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Έτσι είναι. Με τόσο βάρος έφθασε στα όριά του. Έπρεπε να δοκιμάσεις να βάλεις και το air condition Πόσα άλογα έχει; 109 λένε τα χαρτιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Αύγουστος 2, 2014 #14403 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Το Πάσχα το πήρα μεταχειρισμένο , το Hatzback (Chevrolet Lacetti 1.6 SX 5d) και πινακίδα μου είναι ΙΖΟ-49..τέλη από όσο ξέρω είναι 265ευρώ ειχαμε στη δουλεια καμια δεκαρια γιαυτο και σε ρωτησα για πινακιδα... σε εμας τα τελη τους ηταν με το τελευταιο συστημα με τους ρυπους και πηγαινε 400+ ευρω λογικά είχες και εσύ lacetti ? φιλε μου (να το παιξω και λιγο ξερολας ) καθε μερα στη δουλεια οδηγαω 5 με 10 διαφορετικα αυτοκινητα... δεν θα ηταν μεσα στις επιλογες μου για προσωπικο μου αυτοκινητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 2, 2014 #14404 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 (edited) ειχαμε στη δουλεια καμια δεκαρια γιαυτο και σε ρωτησα για πινακιδα...σε εμας τα τελη τους ηταν με το τελευταιο συστημα με τους ρυπους και πηγαινε 400+ ευρω φιλε μου (να το παιξω και λιγο ξερολας ) καθε μερα στη δουλεια οδηγαω 5 με 10 διαφορετικα αυτοκινητα... δεν θα ηταν μεσα στις επιλογες μου για προσωπικο μου αυτοκινητο... Είναι μοντέλο του 2007 εξου και το τέλη με το παλιό σύστημα.... Το μόνο που αν μπορούσα να άλλαζα ειναι , το παρκάρισμα (να γινότανε πιο noob friendly ) αρκετά δύσκολο πραγματικά μέχρι να μάθεις μερικά κολπάκια, βλέπεις μέχρι την πόρτα στους συνεπιβάτες και πίσω τάπα βενζίνης απλά dead dead και μια φωτογραφία για να καταλάβετε (η φωτογραφία είναι απο προσωπικό αρχείο) απο την κόκκινη γραμή και πίσω δεν βλέπεις τίποτα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 2, 2014 #14405 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 ειχαμε στη δουλεια καμια δεκαρια γιαυτο και σε ρωτησα για πινακιδα...σε εμας τα τελη τους ηταν με το τελευταιο συστημα με τους ρυπους και πηγαινε 400+ ευρω φιλε μου (να το παιξω και λιγο ξερολας ) καθε μερα στη δουλεια οδηγαω 5 με 10 διαφορετικα αυτοκινητα... δεν θα ηταν μεσα στις επιλογες μου για προσωπικο μου αυτοκινητο... Δεν νομίζω να αγοράζει κανέις dewoo επειδή του αρέσουν. Μάλλον πρέπει να ψάξεις αλλού τους λόγους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 3, 2014 #14406 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 [MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION]Eχει αλλαγμενο/βαμμενο μπροστινο δεξι φτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 3, 2014 #14407 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 [MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION]Eχει αλλαγμενο/βαμμενο μπροστινο δεξι φτερο?Όχι... Τι έγινε παιδιά όλοι lacetti είχατε κάποιο φεγγάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 3, 2014 #14408 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Δεν ειχα lacetti.Απλα ετσι πως το ειδα στην φωτο με φανηκε λιγο περιεργο τομπροστινο φτερο.Η φωτο μαλλον το κανει να φαινεται ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 3, 2014 #14409 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Δεν ειχα lacetti.Απλα ετσι πως το ειδα στην φωτο με φανηκε λιγο περιεργο τομπροστινο φτερο.Η φωτο μαλλον το κανει να φαινεται ετσι.Ισχύει αυτό που λες εξάλλου η τοποθεσία το φως κλπ παίζουν διάφορα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Αύγουστος 3, 2014 #14410 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 '>Πρόεδρος ΠΑΣ Λαμία: Με έγραψαν για ΚΤΕΟ που πρέπει να περάσω τον Ιανουάριο. Ενημερώθηκε ο υπουργός (φώτο & video) | Star Κεντρικής Ελλάδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 3, 2014 #14411 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Με αφορμή το παραπάνωΣε ποια ηλεκτρονική σελίδα μπαίνουμε για τα τέλη κυκλοφορίας να δούμε αν είναι πληρωμένα κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Αύγουστος 3, 2014 #14412 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Αν δεν κάνω λάθος Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.Λεπτομέρειες μη ρωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 3, 2014 #14413 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 (edited) Αν δεν κάνω λάθος Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.Λεπτομέρειες μη ρωτήσεις.Το βρήκα πατάς εκεί που λέει πολιτες πάνω πάνω αριστερά και σε πάει εδώhttp://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/polites.htmlΜετά σου βγάζει μια λίστα και λέει Εντυπα τελών κυκλοφορίαςκαι σε πάει εδώ https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jspβάζω τα στοιχεία και ο YEA Ο YEA Λέει ότι χρωστάω τα ΤΕΛΗ του 2013 και πρέπει να καταβάλω 530 ευρώ .... όπου ούτε καν τιμόνι αυτοκινήτου δεν είχα απο την άλλη τα τέλη του 2014 δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα ...(επίσης έχω κανονικά χαρτί ότι έχει καταβληθεί το ποσό των 265 ευρώ για τα ΤΕΛΗ του 2014)(Η αγορά έγινε Μεγάλη Δευτέρα του 2014 πως γίνεται να χρωστάω του 2013 ???)Τι κάνω παίδες τώρα ? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 4, 2014 #14414 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Προς απαντα γνωριζει: Καλό συνεργείο chevrolet για τα κλασσικα του σερβις ΚΑΙ για λαμαρινοδουλιες; Να ξέρει τι του γίνεται, όχι έτσι Να έχει και ένα chevrolet TIS, να ξέρει που του πάνε τα 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 4, 2014 #14415 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Οπότε για να καταλάβω κάτι,Στο Drive στο γιου-τιουμπ, για να δούμε τα βίντεο πλέον πρέπει να τα σκάμε?Πήγα για το La Ferrari και έχει ένα 2λεπτο μόνο.Θα γίνουν ριλις αυτά σε κάποια φάση ή θα έιναι "σκάστα μόνο". ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 4, 2014 #14416 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Πρέπει να τα σκας. Αλλά υπάρχουν και "σκαστά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Αύγουστος 4, 2014 #14417 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Οπότε για να καταλάβω κάτι,Στο Drive στο γιου-τιουμπ, για να δούμε τα βίντεο πλέον πρέπει να τα σκάμε? Πήγα για το La Ferrari και έχει ένα 2λεπτο μόνο. Θα γίνουν ριλις αυτά σε κάποια φάση ή θα έιναι "σκάστα μόνο". ? LaFerrari, 963hp on Road and Track - /CHRIS HARRIS ON CARS (1080p) - Video Dailymotion Αλλά ναι έγινε συνδρομητικό και free θα δίνουν ένα μικρό μέρος από το βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 4, 2014 #14418 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SBaIGpb1ZyQ]Guide to /DRIVE - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 4, 2014 #14419 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Τρελα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2014 #14420 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 ψιλο fail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts