Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Πως καθαρίζω το κάτω μέρος της καμπίνας του αυτοκινήτου (εκεί που πατάνε οι επιβάτες ο οδηγός και ο συνοδηγός)

Αυτήν την μοκέτα

Ελαφρυ καθαρισμα ηλεκτρικη σκουπα και καρπεξ οπου εχει λεκεδες.

Εκτενες και βαθυ καθαρισμα ξηλωμα καθισματα ελεγχο τους κατσεδες στο

πατωμα (μπορει να εριξε καφεδες η αλλα υγρα και να ειναι ηδη :suicide: )

και πλυσιμο στην αυλη με πιεστικο η λαστιχο.

Eρωτευμένη με τα πεζοδρόμια είναι η ζάντα; :look:

της γιαγιας ηταν οποτε καταλαβαινεις, τωρα δεν μπορει να το οδηγησει

Παιδιά από λάστιχα τι να επιλέξω? Είμαι ανάμεσα σε Michelin energy saver, Goodyear efficient performance και Dunlop blueresponse σε 195/65 15 . Τι λέτε?

χαλάνε γρήγορα, δεν έχουν καλό κράτημα κλπ

αν δε κανω λάθος (εχουν 2-3 μοντέλα) τα είχαμε παλιότερα στη μπέμπα και όντως δεν ειχαν καλό κράτημα σε νερό

Καλώς ευχαριστώ, απο τα άλλα έχεις καθόλου εμπειρίες?( Η κάτι άλλο αξιόλογο στην ίδια κατηγορία τιμής)

Εγώ φοράω Energy Saver. Για νορμάλ οδήγηση, και ίσως και κάτι παραπάνω, νομίζω είναι μια χαρά. Επίσης αυτά φορούσα όταν τράκαρα με βροχή :p. Δεν έχω εμπειρία με άλλα λάστιχα στο Polo αλλά στη βροχή μου φαίνονται λίγο ΓΤΠ. Είναι και ταλαιπωρημένα βέβαια..

Παιδιά από λάστιχα τι να επιλέξω? Είμαι ανάμεσα σε Michelin energy saver, Goodyear efficient performance και Dunlop blueresponse σε 195/65 15 . Τι λέτε?

Dunlop bluresponse !! Δαγκωτο! Τα χω σε 2 αυτοκινητα και ειμαι υπερευχαριστημενος. Τα προτεινα σε φιλο και με κερασε!!

Εγω εχω στο Polo τα Bridgestone Potenza P050. Αρκετα ικανοποιημένος τοσο τωρα το καλοκαιρι, οσο και σε βρεγμένο δρόμο.

Και καταφέρνει να τα ζεστάνει για να αποδώσουν; Έχω ακούσει ότι είναι σκληρά και θέλουν ζέσταμα.

Dunlop bluresponse !! Δαγκωτο! Τα χω σε 2 αυτοκινητα και ειμαι υπερευχαριστημενος. Τα προτεινα σε φιλο και με κερασε!!

οπως εγραψα και μερικα ποστ ποιο πριν , τα ιδια εγω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.