2cpu Απρίλιος 26, 2014 #13941 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 26, 2014 #13942 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 οποιο φιμε και να βαλεις βαση νομου ειναι παρανομο και τρως προστιμο... (και μπορουν να σε κανουν να το βγαλεις)το φιμε μπορεις να το βαλεις μονο στα πισω παραθυρα και να εισαι νομιμοςΦιμέ σε επίπεδα Racer ναι, η πρώτη σκάλα που φαίνεται ανεπαίσθητα και γίνεται για λόγους ηλιοπροστασίας χωρίς να περιορίζει την αμφίδρομη όραση , μπορεί να τοποθετηθεί και συγκεκριμένα έχω ενημερωθεί σχετικά πριν χρόνια για το ότι αρκεί να την δηλώσεις ( αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το κάνουν, αλλά οκ ).Το παραπάνω μου το έχει αναφέρει και όργανο της τροχαίας σε έλεγχο που σταμάτησα και μου ανέφερε το ίδιο με τα παραπάνω...Αυτα προ 4ετίας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 26, 2014 #13943 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 (edited) yes Όχι μαν, είναι η αντανάκλαση από τα πλακάκια στο πάτωμα Εδιτ Αλλά αν μπορούσες να μου το διευκρινήσεις σιροπιού ακριβώς σημείο θα σου ειμουν ευγνώμων From mobile phone .... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 26, 2014 #13944 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Βγάλε λίγο ήλιο αύριο, τα έχω στα κουτιά τους και τα χαζεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Απρίλιος 27, 2014 #13945 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Μετά από 25Κ χλμ κ 2 χρόνια με υγραέριο κι αφού έχω ήδη κάνει απόσβεση την εγκατάσταση, μέτρησα διάκενο βαλβιδών. Οι εξαγωγής εκτός ορίων. Focus 1.6 του 2008, σύνολο χλμ 71.000, σύστημα BRC Seq 24. Άψογη εγκατάσταση, κανένα πρόβλημα στο δρόμο, το αέριο πατάει πανομοιότυπα(σχεδόν) στο χάρτη της βενζίνης, Tunap κάθε 10Κ χλμ και ψεκασμός βενζίνης πάνω από τις 2500, νορμάλ προς μετριοπαθή οδήγηση. Τελικά, δεν μπορείς να το αποφύγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 27, 2014 #13946 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Τελικά, δεν μπορείς να το αποφύγεις Ποιο; Τη φθορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 27, 2014 #13947 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Ναι αν κατάλαβα καλά, αυτό εννοεί.Προσωπικά εγώ στο citroen έχω βάλει της tartarini το σύστημα.Έχω κάνει ~38.000χλμ. Καίει πάντα αέριο και κάνει συχνά ταξίδια με 3.500-4.000, στο αέριο πάντα.Έχει φάει και αρκετές φορές κόφτες και ζόρια γενικά..Οπότε θα έπρεπε να το είχα ήδη πάρει στο χέρι το μηχάνημα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Απρίλιος 27, 2014 #13948 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Όχι αναγκαστικά, κάποιοι κινητήρες είναι πιο ευπαθείς στις βαλβίδες και τις έδρες, κάποιοι όχι. Καλού κακού όμως έλεγξε τα διάκενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 28, 2014 #13949 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Φιμέ σε επίπεδα Racer ναι, η πρώτη σκάλα που φαίνεται ανεπαίσθητα και γίνεται για λόγους ηλιοπροστασίας χωρίς να περιορίζει την αμφίδρομη όραση , μπορεί να τοποθετηθεί και συγκεκριμένα έχω ενημερωθεί σχετικά πριν χρόνια για το ότι αρκεί να την δηλώσεις ( αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το κάνουν, αλλά οκ ).Το παραπάνω μου το έχει αναφέρει και όργανο της τροχαίας σε έλεγχο που σταμάτησα και μου ανέφερε το ίδιο με τα παραπάνω... Αυτα προ 4ετίας.. Τι ξερω εγω οτι ισχυει... Ο νομος λεει οτι πρεπει να περναει ενα ταδε ποσοστο ηλιου απο το παραθυρο... αυτο το ποσοστο και οι διαφανες μεμβρανες το ξεπερνανε οποτε νομικα και αυτες ειναι παρανομες. Ρωτησα και εγω σε τροχαια πριν μερικες βδομαδες (σε πολυ εμπιστο ατομο) και μου ειπε οτι για να βαλεις φιμε πρεπει να εχεις χαρτι απο γιατρο... και παλι ομως μονο τα πρωτες σκαλες του φιμε σου επιτρεπει και οχι παραπανω. Τωρα σαν Ελλαδα που ειμαστε ολοι κοιτανε να μπορουν να περασουν το κτεο με χαρτι που σου δινουν οταν τις βαζεις. Εχω γνωστους αλλα και εμενα που με εχει σταματησει στο δρομο τροχαια και ουτε που δινουν σημασια στο φιμε. Αυτο που πρεπει να προσεχεις πλεον ειναι το κτεο και η ασφαλεια αυτοκινητου σε περιπτωση ατυχηματος. Τελος αυτο που ξερω επισης ειναι οτι υπαρχουν 2 διαφορετικα φιμε... οι μεμβρανες που βαζεις (3Μ κλπ κλπ) και του τζαμιου το εργοστασιακο. Αν το αμαξι εχει το εργοστασιακο δεν μπορουν να σε γραψουν γιατι ειναι εγκεκριμενο σαν κατασκευη του αμαξιου. Στην Ελλαδα ειμαστε... που ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Απρίλιος 28, 2014 #13950 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Έχει φάει και αρκετές φορές κόφτες και ζόρια γενικά..Οπότε θα έπρεπε να το είχα ήδη πάρει στο χέρι το μηχάνημα ε ?Με τις αυτορυθμιζόμενες υδραυλικές βαλβίδες δεν είχα συμπτώματα. Στις μηχανικές το καταλαβαίνεις από το τι παρουσιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 28, 2014 #13951 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Ψήνεται κανείς για OBD blue tooth ?Να κάνουμε καμιά ομαδική !From mobile phone .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 28, 2014 #13952 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Ψήνεται κανείς για OBD blue tooth ?Να κάνουμε καμιά ομαδική !From mobile phone .... Ψήνομαι εγω , με laptop μπορείς να το συνδέσεις ; ελεγα να πάρω καλώδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 28, 2014 #13953 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Man άμα μαζευτουμε 5/6 να πάρουμε κάτι αξιόπιστο πχ μπορεί να πάρω και καλώδιο, ανάλογα πως μου την βαρέσει, αλλά λέω προς το παρών με Bluetooth και με το κινητό να τελειώνει η υπόθεση Ποιο πολύ για την κατανάλωση το θελω εγώ ...Απο εσύ κάπου στα 20/30 ευρώ έχουν ! From mobile phone .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 29, 2014 #13954 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 (edited) μαν βρήκα here !ρίξε μια ματιά Δεδομένων : Easy Technology eshop, προϊόντα τεχνολογίας. Εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.εδιτθα δουλέψει στο lacetti ???αυτό http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=144_90&products_id=10484&page= Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 29, 2014 #13955 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Δες και εδώ: obd2 scanner | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 29, 2014 #13956 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Βγάλε λίγο ήλιο αύριο, τα έχω στα κουτιά τους και τα χαζεύω Τελικά είσαι κρυφο-κάγκουρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 29, 2014 #13957 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Τελικά είσαι κρυφο-κάγκουρας! Με καλό γούστο όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 29, 2014 #13958 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Πόσο τυχεροί είστε με το OBD2 που μπορείτε να έχετε τέτοιο πράγμα. Εμείς με το OBD1 δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 29, 2014 #13959 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Μα ο m50 δεν έχει; νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός χωρίς obd2 :-P Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 29, 2014 #13960 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Όχι, δυστυχώς, OBD1 είναι. Κάτσε να σου στείλω με pm την τελική που έπιασα πριν κάνα μήνα, γιατί άμα την πω δημόσια, θα με φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts