sotiris Απρίλιος 9, 2014 #13901 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Σελίδα 35:http://www.fiat-lancia.org.rs/Manuals/other/Ulysse/100017317.pdfThe 112 emergency call request willappear on the display if the servicesare not active and SOS(1) is pressedfor approximately two seconds.You can make a 112 emergency callalso if the SIM card is not present. The 112 emergency call request willappear on the display if the servicesare not active and SOS(1) is pressedfor approximately two seconds.You can make a 112 emergency callalso if the SIM card is not present. The 112 emergency call request willappear on the display if the servicesare not active and SOS(1) is pressedfor approximately two seconds.You can make a 112 emergency callalso if the SIM card is not present. The 112 emergency call request willappear on the display if the servicesare not active and SOS(1) is pressedfor approximately two seconds.You can make a 112 emergency callalso if the SIM card is not present. The 112 emergency call request willappear on the display if the servicesare not active and SOS(1) is pressedfor approximately two seconds.You can make a 112 emergency callalso if the SIM card is not present. Πέρα από την πλάκα, δεν είναι άσχημα αυτά τα συστήματα, μακάρι τις 2 φορές που είχα μείνει με αυτοκίνητο να είχα ένα τέτοιο σύστημα αντί να ψάχνω το κινητό μου, αλλά και την 1 φορά που είχα ατύχημα (όπου πραγματικά αγχώνεσαι - και τις 2 φορές που έμεινα -με γαλλικό, όχι ιταλικό- απλά το πάρκαρα και το παράτησα εκεί) να μπορούσα να ζητήσω βοήθεια έτσι. Εδώ δουλεύουν τα δίκτυα κινητής για ό,τι βλακεία υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 9, 2014 #13902 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Καρχαρίας :-D.Σειρά 6, Ε24 απο τα αγαπημένα μου Αρα κανα 500αρακι στο νερό χωρις τα εργατικά θέλει για να πάρει μπρος η 3 άρα? Μέσα στη μηχανή δε θέλει καθάρισμα τίποτα; ιμάντες ή κατθ άλλο; Πιστεύεις αξίζει το κόπο; Γενικά νομίζω οτι "έχει χρέη" (εχει ακομα πινακίδες πάνω) το αυτοκίνητο γιαυτό θέλει να το ξεφορτωθεί Σορρυ αν λεω βλακιες δε γνωρίζω καθόλου από λογιστικά :-P Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2Ναι αν ολα πανε οπως προειπα.Δηλαδη να δουλευε το μοτερ.Περαν απο αυτα που σε ειπα οχι.Δες τα μπουζοκαλωδια , και ολα τα σωληνακια με τις υποπιεσεις.Εχει ενα ακριβως κατω απο την εισαγωγηπου σαπιζει πρωτο με αποτελεσμα ρελαντι να δουλευει ραπτομηχανη αλλα αν πατησεις γκαζι να σβηνει.Επισης εχει ενα ακομα διπλο αναμεσα τροπετο-κινητηρα.Αν εχει χρεη και ετσι οπως το ειπες καλυτερααστο.e36 316αυτό δεν είναι με τα 99 άλογα?102 λεμε :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 10, 2014 #13903 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Παλιά στο τέξας είχε τόσα. Πόσα θα έχουν μείνει ζωντανά?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 11, 2014 #13904 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Προς στιγμήν είπα να το βάλω στα ανέκδοτα αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα το "πιάσουν" πολλοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 11, 2014 #13905 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 (edited) [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 12, 2014 #13906 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Πριν λίγο, ερχόμενος στο γραφείο, είδα στο φανάρι λευκό NISSAN GT-R, έστριψε στη Λ. Αλεξάνδρας. Για λίγο, όμορφες μνήμες επέστρεψαν στο μυαλό μου, μακάρι να ξαναβρω να οδηγήσω ένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Απρίλιος 12, 2014 #13907 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Speaking of Skylines... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bm550FcIs3g]Dream Like a Champion: Chris Forsberg Drifts a Rare Skyline Powered Nissan 280Z - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 12, 2014 #13908 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Εγω σήμερα είδα 2 Ferrari κίτρινη 430 κάμπριο νονιζω και μια ποιο καινούρια σαν italia αλλα ποιο "ταξιδιάρικη" :-P απο τα ψιλά μια μ5,911 και μια cadillac ctv κατι τέτοιο Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 14, 2014 #13909 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Χθες είχα την πρώτη μου εμπειρία με τη βρεταννική αστυνομία που με σταμάτησαν για σπήντινγκ, ευτυχώς δεν έτρεχα (ήλιος και ηλιοροφή ανοιχτή) οπότε τη γλίτωσα με παρατήρηση (πήγαινα με 80 χμ/ωρα αντί για 64 / 48). Σε περίπτωση που με έγραφαν, για το 48 -> 80 είναι 6 πόντοι στο δίπλωμα!!!!! Από δω και πέρα πάω σαν κότα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 14, 2014 #13910 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 blah blah, ευτυχώς δεν έτρεχα πολύ, blah blah σfixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 14, 2014 #13911 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 [ame] [/ame]Πιστευω εδω ταιριαζει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 14, 2014 #13912 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 14, 2014 #13913 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 τη βλέπω κάπως περιορισμένη την όρασή σου σε μία μάρκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 14, 2014 #13914 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] στο απο πισω επρεπε να κανει zoom in... στο τζιπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 15, 2014 #13915 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 και που να περναγε καμια 156!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 15, 2014 #13916 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Όχι στη μάρκα. Στο μοντέλο. Επειδή τυγχάνει να έχω το ίδιο (επειδή μου αρέσει το σχήμα του), έχω μάθει τα χούγια και τις αρετές του και με ικανοποιεί σε αυτό που θέλω. Μπορεί να μην είναι σύγχρονο και να μην έχει ανέσεις που μερικοί χρειάζονται, αλλά όταν πρόκειται περί οδηγικής απόλαυσης και παιχνιδιού, με γεμίζει απόλυτα. Επίσης, είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 15, 2014 #13917 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BjE2l6Udl_8]C63 AMG Black Series towed in London - YouTube[/ame]Oτι και να πουμε λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 16, 2014 #13918 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 ειδα μια viper μαυρη τουμπανη (spoilers κλπ) στη λ βουλιαγμενη ...τουμπανη :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2014 #13919 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Σταματημένος στο κόκκινο, στη Λεωφ. Αθηνών, αμέσως μετά τη γέφυρα της Εθνικής προς Αθήνα. Το απέναντι ρεύμα έχει πράσινο και για ευθεία και για αριστερά. Εμάς ανάβει το κόκκινο ανθρωπάκι, άρα απέναντι για αριστερά θα ανάβει πορτοκαλί και βλέπω ημιφορτηγάκι τύπου "datsun" να έρχεται καρφωτό. Περιμένω, αφού φαίνεται ότι δεν πρόκειται να σταματήσει στο κόκκινο...Όντως, περνάει με κόκκινο, γιατί τη στιγμή που έστριβε, ανάβει σε εμάς το πράσινο. Όπως όμως περνάει με φόρα, ανασηκώνεται η αριστερή του πλευρά και από ένα μεγάλο μεταλλικό ψυγείο τύπου ιχθυοπωλείου που μεταφέρει, φεύγουν τρία μεταλλικά συρτάρια και πέφτουν στη λεωφόρο, κλείνοντας ουσιαστικά τη μεσαία και τη δεξιά λουρίδα...Ο τύπος το παίρνει χαμπάρι, σταματάει ~100μ παρακάτω και έρχεται με τα πόδια να τα μαζέψει. Προφανώς θα έκανε τουλάχιστον δύο βόλτες, γιατί ήταν μεγάλα και μάλλον βαριά για να τα πάρει με τη μία.Φυσικά, κομφούζιο στη Λεωφ.Αθηνών, αφού έκλεισε τις δύο λωρίδες και σε σημείο που έχει πάντα κίνηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 17, 2014 #13920 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 (edited) [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2014 από astrolabos Για να φανεί το video βάζουμε http και όχι https Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts