Samael Φεβρουάριος 13, 2014 #13721 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Ρε τη Μερσέντα...not bad at all! Bling it on: it’s the Merc S-Class Coupe - BBC Top Gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 13, 2014 #13722 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Μόνο εγώ σκέφτηκα BMW ειδικά στην 1η φώτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 13, 2014 Author #13723 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Nope, σειρά 6 φτυστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 13, 2014 #13724 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 H τεχνολογία της "Μερσέντας" με παρόμοιο σύστημα όπως και το πρωτότυπο F400 Carving είναι που πραγματικά την κάνει να ξεχωρίζει. Μπορούσε λίγο πιο επιθετικό σχέδιο, φάση CL63AMG αλλά πρέπεινα παίξει και λίγο περισσότερο η S-Class νοοτροπία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 13, 2014 #13725 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Το είδα στον δρόμο αυτό την Κυριακή, φάνηκε πολύ ωραίο, αν και αναρωτιέμαι πόσο θα στοιχίζει εδώ... Τί ακριβώς σου άρεσε πάνω του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2014 #13726 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 36κ?Μισό λεπτό να δω κάτι....Ναι εντάξει σίγουρα τα @@ μου κουνιούνται.36K ? θα γεμίσει ο τόπος πάλι εδώ, όπως έχει γεμίσει με Τέσλα και Nissan Note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 13, 2014 #13727 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 36K ? θα γεμίσει ο τόπος πάλι εδώ, όπως έχει γεμίσει με Τέσλα και Nissan Note.Leaf εννοείς. :tongue:Δεν υπάρχουν μειώσεις φόρων από το κράτος εκεί για αυτά; Αλήθεια το ρεύμα πόσο πάει η kWh ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2014 #13728 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Leaf εννοείς. :tongue:Δεν υπάρχουν μειώσεις φόρων από το κράτος εκεί για αυτά; Αλήθεια το ρεύμα πόσο πάει η kWh ;Σωστος, Leaf λεγεται αυτη η μπουρδιτσα.Όταν αγοραζεις ηλεκτρικο εδω, εχεις μειωμενο φορο, δωρεαν παρκινγκ σε ολη τη χωρα και δωρεαν φορτιση παντου.Το κοστος της κιλοβατωρας ειναι 0,30ΝΟΚ μεσος ορος αναλογα την εταιρεια παροχης ρευματος και αναλογα το συμβολαιο σου. Περιπου δηλαδη 0.036€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 14, 2014 #13729 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Σωστος, Leaf λεγεται αυτη η μπουρδιτσα.Όταν αγοραζεις ηλεκτρικο εδω, εχεις μειωμενο φορο, δωρεαν παρκινγκ σε ολη τη χωρα και δωρεαν φορτιση παντου. Το κοστος της κιλοβατωρας ειναι 0,30ΝΟΚ μεσος ορος αναλογα την εταιρεια παροχης ρευματος και αναλογα το συμβολαιο σου. Περιπου δηλαδη 0.036€. Φτηνό το ρεύμα, καλό αυτό, πάμε για ηλεκτρικά αμάξια εκεί τότες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Φεβρουάριος 14, 2014 #13730 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Όχι ακριβώς.Λόγο "δροσερού" καιρού, οι μπαταρίες έχουν μειωμένη απόδοση.Δίαβαζα ένα άρθρο και έλεγε έως 50% κάτω.[MENTION=51]jax7480[/MENTION] Δεν συμπαθείς το Tesla?? Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό όχημα.. + την κορυφαία ασφάλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 15, 2014 #13731 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Όχι ακριβώς.Λόγο "δροσερού" καιρού, οι μπαταρίες έχουν μειωμένη απόδοση.Δίαβαζα ένα άρθρο και έλεγε έως 50% κάτω.[MENTION=51]jax7480[/MENTION] Δεν συμπαθείς το Tesla?? Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό όχημα.. + την κορυφαία ασφάλεια.Μια χαρά τα συμπαθώ τα Tesla και τα 2 μοντέλα. Το Leaf δεν θέλω να βλέπω στο δρόμο.On another note, στις 9 του επόμενου μήνα έκλεισα εισιτήρια για εδώ:84th International Motor Show, Palexpo, 6th to 16th March 2014. World premieres in car industry, international car expositionΘα ακολουθήσει φωτοthread όταν με το καλό γυρίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 15, 2014 #13732 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 πήρα και εγώ σήμερα το πρώτο μου παράσημο οπότε ας το αναφέρω .Οδηγούσα σήμερα σε δρόμο που θεωρείται ταχείας κυκλοφορίας διότι έχει δύο λωρίδες πήγαινε και δύο λωρίδες έλα και διαχωριστικό διάζωμα στην μέση αλλά που και πού έχει κάποια κενά το διαχωριστικό διάζωμα για να μπορείς να στρίβεις, καταλάβατε τι εννοώ εισόδους και εξόδους από βιομηχανική περιοχή για τις νταλίκες κυρίως , οπότε καθόταν μες την μέση σε ένα απο αυτά τα κενά και εκεί περίμενε και περίμενε την οποία είχα δει αρκετά μακρυά και έλεγα θα κάνει μαλ@κία θα κάνει μαλ@κία θα κάνει μαλ@κία τελικά την έκανε .... Ξεκίνησε η βλ@μμένη την ώρα που έφτανα στο ύψος της (εγώ κανονικά στην λωρίδα μου (δύο λωρίδες στην δεξιά δεξιά εγώ)) κάνω μανούβρα την αποφεύγω κατα 98% , γιατί πήγαινε για μετωπική (50 khm ήμουν εκείνη την ώρα χαλαρά με 3η) και με βρίσκει πίσω στην αριστερή ρόδα στο φτερό του αμαξιού δυο γρατσουνιές έπαθε τίποτα το σπουδαίο ... μετά κλασικά κατέβηκα στοιχεία κλπ κλπ τέλος όλα καλά της είπα να προσέχει γιατί αν ήμουν νταλίκα (περνάνε πάρα πολλές , δίπλα είναι τα τελωνεία) θα την έσερνα καμιά 10αριά μέτρα κλπ κλπ και αν δεν της αρέσει η οδήγηση να μην οδηγάει γιατί δεν είναι υποχρεωτικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 16, 2014 #13733 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Μαιστα..Προεβλεψες οτι θα κανει ******* και καθισες να το επιβεβαιωσεις.Δεν ησουν σε οδο ταχειας κυκλοφοριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 16, 2014 #13734 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 (edited) Μαιστα..Προεβλεψες οτι θα κανει ******* και καθισες να το επιβεβαιωσεις. Δεν ησουν σε οδο ταχειας κυκλοφοριας. σε ότι και να ήμουν (ταχείας ή περιφερειακός) όπως και να τον λένε είχα προτεραιότητα αλλά για να μην πολυλογώ δες παρακάτω τις συντεταγμένες κοίτα να δεις μου λείπει η εμπειρία ακόμα δεν έχω κάνει και τρελά χιλιόμετρα καμια 100 αριά τι να κάνουμε ένα χρόνο κλείνω σε τρεις βδομαδούλες με το δίπλωμα τέσπα έπρεπε να το κάνω εξαρχής έτσι για να σας λυθούν όλες οι απορίες σας , γιατί ίσως σας τρέλανα στην περιγραφή δείτε ποιο κάτω βάλε στο google maps τις συντεταγμένες για να δεις τι δρόμος είναι 37.962107,23.609514 (στο σημείο που βλέπεις από κάτω το μπλε ήμουν εγώ και το κόκκινο αυτή) εδιτ θα συμφωνήσω ότι και εγώ μακάκας που έκατσα να το επιβεβαιώσω αλλά τι να κάνουμε ... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 16, 2014 #13735 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Απο την στιγμή που προέβλεψες οτι θα κανει μ@λ@κια δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσεις. Μην ξεχνάς: "Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 16, 2014 #13736 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Επίσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 16, 2014 #13737 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Έχουν παίξει τίποτα μεταγραφές στους σχεδιαστές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 16, 2014 #13738 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 μπα clopyrights Πλεον αρκετοι σοβαροι οικοι σχεδιασμου εχουν στερεψει απο ιδεες οπωτε το γυριζουν στο "περιμενω να δω τι θα βγαλει και το αντιγραφω με το δικο μου τροπο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 16, 2014 #13739 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_noLdqDQfoI]Car Crash Compilation # 60 - YouTube[/ame]2:23 σωστος ο μαγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 16, 2014 #13740 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Τί μαμακίες πάει και βγάζει η bmw ώρες ώρες ρε π*** μου.. Από αυτό Σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts