2cpu Νοέμβριος 18, 2013 #13541 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bn2bERxFwN8]Macau 2013 mit Didier Grams mit "GyrCam 2" von Heidger-Motorsport.de - YouTube[/ame] Προσοχη με τον ηχο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 19, 2013 #13542 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Ταλαιπωρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 20, 2013 #13543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Νικολάι Αμάζευτος με Γιούρι Μαλλιοκούβαρο από Γεωργία με αγάπη....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WZIp4ftTshk]BMW M5 "NeedForDrive.com" Street Drift # 1 Full Video, Driver - Giorgi Tevzadze(NeedForDrive Team) - YouTube[/ame]Καλημέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 20, 2013 #13544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Ερώτηση: Κάποιες φορές όταν δουλεύει ο υαλοκαθαριστήρας, και έχω ραδιόφωνο και φώτα αναμμένα σα να χάνει λίγη τάση με το που ξεκινάει την κίνηση του, με αποτέλεσμα να κόβεται ελάχιστα το ραδιόφωνο, να μειώνεται η ένταση των φώτον και να κάνει ένα "σπάσιμο" στην κίνηση του.Τις πταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 20, 2013 #13545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Ερώτηση: Κάποιες φορές όταν δουλεύει ο υαλοκαθαριστήρας, και έχω ραδιόφωνο και φώτα αναμμένα σα να χάνει λίγη τάση με το που ξεκινάει την κίνηση του, με αποτέλεσμα να κόβεται ελάχιστα το ραδιόφωνο, να μειώνεται η ένταση των φώτον και να κάνει ένα "σπάσιμο" στην κίνηση του.Τις πταίει;Αν έχεις FIAT-ALFA ROMEO φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 20, 2013 #13546 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Renault Clio έχω και δεν το έκανε πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 20, 2013 #13547 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Mπαταρία τσέκαρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Νοέμβριος 20, 2013 #13548 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 συσσωρευτής?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 20, 2013 #13549 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Νικολάι Αμάζευτος με Γιούρι Μαλλιοκούβαρο από Γεωργία με αγάπη....Τώρα τον ανακάλυψες εσύ αυτόν;; Αμαξάρα όμως δεν μπορείς να πεις!Ερώτηση: Κάποιες φορές όταν δουλεύει ο υαλοκαθαριστήρας, και έχω ραδιόφωνο και φώτα αναμμένα σα να χάνει λίγη τάση με το που ξεκινάει την κίνηση του, με αποτέλεσμα να κόβεται ελάχιστα το ραδιόφωνο, να μειώνεται η ένταση των φώτον και να κάνει ένα "σπάσιμο" στην κίνηση του.Τις πταίει;Τσέκαρε με ένα πολύμετρο την τάση που φτάνει στους πόλους της μπαταρίας με αναμμένο κινητήρα. Μετά, βάλε κάποιον να ανοίξει τις συσκευές που ανέφερες και συνέχισε να παρακολουθείς την τάση. Μάλλον θα πέσει. Στη συνέχεια, με αναμμένες τις συσκευές μέτρα την τάση απευθείας στην έξοδο του δυναμό και δες αν είναι ίδια με αυτή που φτάνει στους πόλους της μπαταρίας.2 περιπτώσεις υπάρχουν, ή δε θα βγάζει σωστή τάση το δυναμό ή κάπου χωλαίνει η καλωδίωση από αυτό προς την μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 20, 2013 #13550 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Νικολάι Αμάζευτος με Γιούρι Μαλλιοκούβαρο από Γεωργία με αγάπη.... Καλημέρες... To χώμα που τον σκεπάζει ας είναι ελαφρύ γιατί σκοτώθηκε το καλοκαίρι αν και δεν οδηγούσε αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 20, 2013 #13551 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Ναι, το είχα μάθει και με στενοχώρησε ιδιαίτερα...απλώς είναι μερικές φορές που βλέπεις κάτι που το έχεις ξαναδεί άπειρες φορές και εξακολουθεί να σε εκστασιάζει... ...ειδικά πρωί-πρωί... ...όπως ο ήχος του 787Β... (σόρρυ, τό χω ξαναβάλει, αλλά...) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TgstvDmmVc0]MAZDA 787B - YouTube[/ame] :worship: λέω να τον βάλω για ringtone αφύπνισης...από την άλλη ίσως να υποστώ έξωση προς καναπέ μεριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Νοέμβριος 20, 2013 #13552 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 (edited) Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη για τους οδηγούς που βρέθηκαν πίσω μου σήμερα, διότι έκανα το πρώτο μου μάθημα οδήγησης.. Και ο χάρος ξεκινα.. http://youtu.be/vdEksvbI-0A Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2013 από Ghost Dog 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 21, 2013 #13553 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Honda reveals three new turbo VTEC engines, including Civic Type R 2.0L - Autoblog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 21, 2013 #13554 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 New Need for Speed trailer lands - BBC Top Gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Νοέμβριος 21, 2013 #13555 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Αγόρασα από τον Ebay ένα σετ ξένον φώτα για το όχημα ΑυτάΝα το παλέψω να τα βάλω μόνος μου??Γενικά πιάνουν τα χέρια μου αρκετά.Ή να τα πάω σε κάνα μάστορα να μου κάνει κάμια οκ δουλειά?Έχει κανείς υπόψιν του κάνα μαγαζί/τι τιμές παίζουν για εγκατάσταση ?(προς Αθήνα βόρεια αν γίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2013 #13556 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 New Need for Speed trailer lands - BBC Top GearΜόλις λέει "We need a fast car" και εμφανίζεται η Shelby,:sick: παραλίγο να ξεράσω.:bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 21, 2013 #13557 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ε Αμερικανιά είναι ρε τι περίμενες να εμφανιστεί κανένα Μ3? Παίζει ο Pinkman, έχει ένα σωρό hypercars, μπόλικα τρακαρίσματα, ντάξ πλάκα θα έχει δε μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 21, 2013 #13558 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ducati 916 '94 - Ρωτήστε τιμή EUR - Car.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 22, 2013 #13559 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Ε Αμερικανιά είναι ρε τι περίμενες να εμφανιστεί κανένα Μ3? Παίζει ο Pinkman, έχει ένα σωρό hypercars, μπόλικα τρακαρίσματα, ντάξ πλάκα θα έχει δε μπορεί. Όχι είμαι ρεαλιστής. Τα M3 δεν είναι και τόσο γρήγορα. Περίμενα το Hennessey Venom GT που είναι Αμερικάνικο ή τουλάχιστον κάποιο άλλο από την παρακάτω λίστα: The fastest cars in the world. The highest speed. Top rated maximum speed of supercars. Και τώρα που ξαναβλέπω τη λίστα, λέω να φτιάξω ΥΠΕΡΑΤΟΥ με αυτά τα αυτοκίνητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Νοέμβριος 22, 2013 #13560 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Αν είναι το τελευταίο Shelby GT500 με τα 662, δεν είναι απλά γρήγορο,είναι καλή βολίδα. Απο τα hp bargain στην USA, εμείς είμαστε Ευρωπαίοι βέβαια και θα πάρουμε πολύ πιο σοφιστικέ και γρήγορα cars στα 60κ US (η αλήθεια είναι οτι μάλλον δεν θα σκορπίσουν στον χρόνο πάνω ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts