AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 29, 2013 #13321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 H BMW βενζίνας και η Mercedes πετρελαίου. Δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν όμως αποτυχημένα μοντέλα βγάζουν όλοι. Ο Mercedes 352 αφού έκανε 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα μέχρι να καταστραφεί το φορτηγό, δουλεύει ακόμα στα περισσότερα παράκτια ψαροκάικα. Ποιο παλιά δεν έβαζαν καν ψυγείο θαλάσσης περνώντας την θάλασσα μέσα από την μηχανή.Φίλος μου καπετάνιος 15 χρόνια τρώει ψωμί με μηχανή από ταξί (χωρίς να την έχει ανοίξει) στο επαγγελματικό ιστιοπλοϊκό του.Στο πρώτο σου ποστ μας είπες κάτι γενικό που κατατάσσει ΟΛΑ τα μοντέλα των εταιριών αυτών στο σακί που έφτιαξες.Σου απαντάω με ένα παράδειγμα και ξαφνικά μου λες για ένα dieselομοτεράκι που το έχουν στα καΐκια για να πηγαίνουν για ψάρεμα.Ωραία, στα 10,000,000 μοτέρ που έβγαλαν ξέρεις 2 που δουλεύουν ακόμα. Ψάξε και βρες τα υπόλοιπα 9,999,998 και τότε θα αποδεχτώ αυτό που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 29, 2013 #13322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Δεν ξέρω αν έχει μπει. Αν ναι, το σβήνω.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=il986P_ooEE]Mad Mike drifting Crown Range in New Zealand - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 30, 2013 #13323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 pftr n00b.Aυτος το εκανε ολυμπιακο αθλημα Aφου δεν σκοτώθηκε κανείς πάλι καλά . το block έφυγε λες και ήταν μπαλάκι του τένις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 30, 2013 #13324 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 [ame]www.youtube.com/watch?v=wNOyDMzn2bY[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 30, 2013 #13325 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Δεν ξέρω αν έχει μπει. Αν ναι, το σβήνω. Ναι, έχει μπει άλλες 2 φορές, σβήστο! :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 30, 2013 #13326 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 "is it just me or the wheels on that mazda keep changing?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 1, 2013 #13327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Μου τρέχουν τα σάλια :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 1, 2013 #13328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Για μένα στα κλασσικά πρέπει να αποφεύγονται μεγάλες αλλαγές, ιδανική Ε30 η παρακάτω.http://www.free-picture.net/albums/cars/bmw/bmw-e30-m3-drift.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Οκτώβριος 1, 2013 #13329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Εγω παντως εχω αυτο για wallpaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 2, 2013 #13330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Μεγάλες αλλαγές; Μόνο ζάντες έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 2, 2013 #13331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Adrenaline overdose... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UczO0PaJ3_M]Nismo Vs. Wingsuit - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 2, 2013 #13332 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Μεγάλες αλλαγές; Μόνο ζάντες έχει.Nαι αλλα οι πισω παιζει να βγαινουν 5-6 ποντους εξω απο το φτερο!:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 2, 2013 #13333 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Chinese woman survives container crushing her car | Mail Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 2, 2013 #13334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Προς κατάργηση οδεύουν τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας | ειδησεις , ελλαδα | wheels.e-go.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2013 #13335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Προς κατάργηση οδεύουν τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας | ειδησεις , ελλαδα | wheels.e-go.gr Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη χώρα είναι ότι μπορώ να σχεδιάσω τη ζωή μου για τα επόμενα 1-3 χρόνια χωρίς να έχω εκπλήξεις και ανατροπές. Μάλιστα, το κράτος με τις αποφάσεις του, με βοηθάει και στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, έτσι ώστε ξέρω που να επενδύσω τα λεφτά (ποιά; ) τα οποία έχω βγάλει από την δουλειά μου (λολ) χωρίς να έχω άγχος ότι αύριο θα τα φέρουν όλα ανάποδα και θα κάνουν το άσπρο μαύρο. :sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 2, 2013 #13336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ενδιαφέρον πολλάν το νέο V-Strom, κομμένο και ραμμένο για 2014. Το Multistrada του λαού. 2014 Suzuki V-Strom 1000 Unveiled with Insanely Attractive Price [Photo Gallery] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Οκτώβριος 2, 2013 #13337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 (edited) Πριν: :: Αν είχα ένα euro για κάθε pixel, θα είχα χεστεί στα φράγκα τώρα... :sarcastic: Ζητω συγγνώμη, αλλα δεν ξέρω ποτε θα αξιωθώ να φορτίσω την ψηφιακή.. Λίγα πράγματα έμειναν, έγινε για δεύτερη φορα λάθος στο κάλυμμα σέλας και ακόμα περιμένω, προέχουν μπροστινές μπουκάλες-ζάντα, καπάκια βολάν (σκέφτομαι για προ-νικελωμένα, έτσι για να δείξει λίγο αλλα όχι σε σημείο να φαίνεται αλλα' μητρογλου!...) μαρσπιέδες και σταν... Ευελπιστώ να βρω δύναμη να φορτίσω τη ψηφιακή και να μπορέσω να δείξω το πλούσιο χρωματάκι του! Η επομενη φωτό θα περιλαμβάνει και την αυθεντική μάσκα C90 + το 'Π' από κάτω, τα οποια τα έχω στείλει για βάψιμο.. Λοιπόν ακούω εντυπώσεις.. (Εάν υπάρχουν δηλαδή! :flag:) Το όλο σκηνικό έχει πάει μέχρι στιγμής στα 350 μαρούλια, χωρια το ΚΤΕΟ+Πρόστιμο αλλα και την ασφάλεια που ακόμα περιμένουν. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2013 από Ghost Dog 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 2, 2013 #13338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη χώρα είναι ότι μπορώ να σχεδιάσω τη ζωή μου για τα επόμενα 1-3 χρόνια χωρίς να έχω εκπλήξεις και ανατροπές. Μάλιστα, το κράτος με τις αποφάσεις του, με βοηθάει και στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, έτσι ώστε ξέρω που να επενδύσω τα λεφτά (ποιά; ) τα οποία έχω βγάλει από την δουλειά μου (λολ) χωρίς να έχω άγχος ότι αύριο θα τα φέρουν όλα ανάποδα και θα κάνουν το άσπρο μαύρο. :sarcastic: άμα θες ασφάλεια να πας στην Αμερι--οπα στοπ και αυτοί φαλίρισαν :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 3, 2013 #13339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ενδιαφέρον πολλάν το νέο V-Strom, κομμένο και ραμμένο για 2014.Το Multistrada του λαού. 2014 Suzuki V-Strom 1000 Unveiled with Insanely Attractive Price [Photo Gallery] Ωραιο . Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτησεις λογικά ,,, ακτινικές δαγκάνες , πίσω υποπλαίσιο - στήσιμο σέλας αλα r1200gs ( και λιγο triumph ) Μπροστά το πάνω μερος του φτερου σαν multistrada , αγοραστοπαγίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 3, 2013 #13340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Προς κατάργηση οδεύουν τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας | ειδησεις , ελλαδα | wheels.e-go.grΣυγκρινετε τα φετινα εσοδα απο τα τελη και τα εσοδα του 2008. Υπολογιστε τωρα ποσα εκατομυρια οχηματα λιγοτερα κυκλοφορουν απο το 2008, και ποσα θα ηταν τα εσοδα του χρονου αν τα τελη επεφταν σε επιπεδα 2008. Συν τον επιπλεον φπα απο ασφαλειες, βενζινες, συντηρηση κλπ. But nnnnnoooooo, αυτο ειναι εξαιρετικα πολυεπιπεδη σκεψη (και βεβαια θα γινοταν απο ενα κρατος που δεν εχει σαν πρωταρχικο στοχο την εξαθλιωση του πολιτη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts