qbiefox Φεβρουάριος 12, 2013 #11561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Μιλάμε καλύτερα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 12, 2013 #11562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Εγω παντως λυπαμαι κατι τετοιους τυπους, θα γκουγκλαρουνε για τιουνινγκ και δεν θα βρισκουν τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 12, 2013 #11563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Θέλω να βάψω τις ζάντες μου (17'). Έχουν αρκετές μικρογρατσουνιές και νομίζω οτι θα άξιζε. Απο περιέργεια το έχει κάνει κανείς? Απότι καταλαβαίνω πρέπει να γίνει ηλεκτροστατική σαν πιό σωστή δουλειά/αποτέλεσμα. Τιμές? Πόσο πηγαίνει στο περίπου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 13, 2013 #11565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Για ηλεκτροστατικη υπολογιζε 50-60€/ζαντα. Βασικα, προσωπικη γνωμη, αν εισαι κοντα στο να θελεις λαστιχα μην τις βαψεις καν, πουλα τες με τα λαστιχα λιγο πριν θελουν αλλαγη, βαλε και μια διαφορα απο την τσεπη σου και βαλε τις 18ρες τις ακτινωτες της GT. Απογειωνεται το αυτοκινητο με αυτες, πραγματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 13, 2013 #11566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Ο πεττας αν θυμάμαι καλά για αμμοβολή και βάψιμο πάει 160-180 στην 4άδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 13, 2013 #11567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Θέλω να βάψω τις ζάντες μου (17'). Έχουν αρκετές μικρογρατσουνιές και νομίζω οτι θα άξιζε. Απο περιέργεια το έχει κάνει κανείς? Απότι καταλαβαίνω πρέπει να γίνει ηλεκτροστατική σαν πιό σωστή δουλειά/αποτέλεσμα. Τιμές? Πόσο πηγαίνει στο περίπου ?Γιαννη απ'οσο ξερω κανονικα πανε για πρωτα για αμμοβολη, κατοπιν επιμεταλλωση με ψευδαργυρο για να κλεισουν οι ποροι του μεταλλουκαι τελος ηλεκτροστατικη βαφηΚοστος χοντρικα οπως τα ειπε ο Σταυρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11568 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Ο Πεττας θελει ενα 150αρι για αμμοβολη.ηλεκτροστατικη κλπ και βολευει γιατι ειναι κοντα ΠειραιαΣταυρο, αλλαξα τον Μαρτη μωρε...Αν και δεν ειναι κακη ιδεα. Θα ψαξω μπααας και θελει κανεις να κανουμε τραμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 13, 2013 #11569 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 δες αυτο σαν την πιο φθηνη λυση μπορει για καποιον να φανει χρησιμο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_oG-1uzLJr0]How to paint your wheels - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11570 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 α πα πα πα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 13, 2013 #11571 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 α πα πα πα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p3GMn7zwhws]Radio Arvila - Anekdoto me papakia (Giannis Servetas) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11572 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 To αμαξι θα μπει σε φαναρτζηδικο Δευτερα για ολικο (σχεδον) βαψιμο Αύριο παίρνω το μωρό μου απο τον φαναρτζή. (Ολικό εξωτερικο βάψιμο). (Δεν πληρωσα φραγκο, μιας και εχω κάλυψη ασφάλειας για χαλαζόπτωση , χωρις συνεισφορα σε €€€ ) Σαββάτο πάω για ceramic williams coating. Ανυπομονώ πώς και πώς να το παραλαβώ και να το δώ Kαι ΟΧΙ, δεν έβαλα την καγκουριά τελικά :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 13, 2013 #11573 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Αύριο παίρνω το μωρό μου απο τον φαναρτζή. (Ολικό εξωτερικο βάψιμο). (Δεν πληρωσα φραγκο, μιας και εχω κάλυψη ασφάλειας για χαλαζόπτωση , χωρις συνεισφορα σε €€€ ) Σαββάτο πάω για ceramic williams coating. Ανυπομονώ πώς και πώς να το παραλαβώ και να το δώ Kαι ΟΧΙ, δεν έβαλα την καγκουριά τελικά :tongue: Μην πας αμέσως, περίμενε πρώτα να στεγνώσει καλά το χρώμα γιατί αλλιώς μπορεί και να χαλάσεις το βερνίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11574 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Αυριο πρωι θα ειναι ετοιμο. Σαββατο θα το κανει. Μου ειπε οτι θα ειναι οκ.Λες να το αφησω για το αλλο Σαββ/κο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 13, 2013 #11575 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 Θα έλεγα να το αφήσεις κανα μήνα να είσαι οκ.Όπως και κανονικά για καμια βδομάδα δεν θα έπρεπε να βραχεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2013 #11576 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 1 μήνα ??? Τόσο πολύ κάνει να στεγνώσει πλήρως η αηδία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 13, 2013 #11577 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uLUex1BssgY]Honda 2Strokes NS500 NSR500 NSR250 - TRACTIONS MOVIE 27 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 13, 2013 #11578 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 1 μήνα ??? Τόσο πολύ κάνει να στεγνώσει πλήρως η αηδία ? Ουτε να το σκεφτεις να περασεις sealants και τετοια τοσο συντομα, ουτε κατα διαννοια. Πρεπει να αφησεις το χρωμα/βερνικι να αναπνευσει και να στεγνωσει σωστα και να κανει fully cure, και ενας μηνας παλι λιγος ειναι, θα λεγα τουλαχιστον 3-4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 13, 2013 #11579 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 οπως επισης οχι γυαλισμα με αλοιφαδορο, θα το φαει σαν βουτηρο το βερνικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 13, 2013 #11580 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 (edited) Θέλω να βάψω τις ζάντες μου (17'). Έχουν αρκετές μικρογρατσουνιές και νομίζω οτι θα άξιζε. Απο περιέργεια το έχει κάνει κανείς? Aναλογα τι θες να κανεις.Εαν βασικα το αυτοκινητο το μετακινεις καθε μερα φροντισε να βρεις μια τετραδα σιδερενιες ωστε να μετακινησε και κατοπιν ξεκινα. Στο λεω γιατι εχεις καλυτερο αμαξι απο το δικο μου, εχει ζαντες αλουμινιου και μαλλον ειναι το βασικο σου οχημα καθημερινης μετακινησης.Προσεχε αν τις κανεις αμμοβολη την αμμο που θα χρησιμοποιεισει. Εαν ειναι χοντρη θα στις κανει μια ωραια διαβρωμενη υφη.Χαλαζιακη ψιλη θα ειναι καλυτερη. Προσωπικα τις σιδερενιες του ποπελ τις εκανα με το κολλητο . Το σηκωσαμε στο μαγαζι του αδερφου , τις τριψαμε με γυαλοχαρτο νερου μεχρι να φανει το σιδερο,σε αυτο το σημειο με αρεσαν τοσο πολυ που σκεφτηκαμε να τις ριχναμε μονο βερνικι αλλα θυμηθηκα τα 50 + κατι για βερνικια , γυαλοχαρτα και φιλτρα ευρω του 2Κ χρωματος και στο τελος τις ριξαμε γυρω στα 3~4 χερια χρωμα με πιστολα. Τις αφησαμε μισο σαββατο σε φουρνο βαφης συνεργατη του αδερφου και Κυριακη τις εβαλα επανω. Την δευτερα τις πηγα παλι για ζυγοσταθμιση και εκτοτε (περασαν 5~6 μηνες) οι ζαντες ειναι οπως την πρωτη μερα.Αυριο αν θες σε δειχνω φωτο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2013 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts