Τζώρτζης Ιανουάριος 17, 2013 #11381 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Καλό τιμόνι είπαμε όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μη μου πείτε ότι οι περισσότεροι το κατέχουν ισάξια ή καλύτερα σε στεγνό με 'άστητο' αμάξι;Αλλά ηλιθιότητες μέσα σε δρόμους που ανά πάσα στιγμή μπορείς να διαπράξεις έγκλημα για να κάνεις το κομμάτι σου είναι τουλ απερισκεψία.Πόσο δε στη Ρωσία, αν διάβασα καλά εκεί γυρίστηκε το video, που κινδυνεύεις να σε σημαδέψει AK από το πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2013 #11382 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Όσοι έχουν οδηγήσει έτσι σε δημόσιο δρόμο ξέρουν 2 πράγματα:1. Είναι αυτοκτονικό αλλά και εγκληματικό για τους άλλους2. Δεν μπορείς να διορθώσεις κάτι που δεν έχεις προβλέψειΚι ο Σουμάχερ να οδηγάει (όχι ο βλάκας μπούλης γεωργιανός) όταν διορθώνεις ένα ανάποδο δεν υπάρχει περιθώριο 2ης σκέψης. Κοινώς σε όλα τα σημεία που φεύγει στο αντίθετο ρεύμα με ανάποδο, αν απ'την άλλη έρχεται ένας άλλος ομοϊδεάτης του, θα αποδημήσουν και οι δύο εις κύριον πακέτο.Δεν έχω πρόβλημα αν σκοτωθεί ένας τέτοιος οδηγός, αλλά είναι πολύ κρίμα να πάρει μαζί του μια αθώα οικογένεια ή έστω μια αθώα γκόμενα που 'σερνότανε', έβαφε τα νύχια ενώ οδηγούσε και δεν είδε την M5 νά 'ρχεται με το πλάι κλπ.Επίσης μου τη δίνουν πολύ οι πιεσμένες σφήνες όταν δεν υπάρχει λωρίδα. Κρέμασμα στο Σύνταγμα, παρ'όλο που μου αρέσει κι εμένα να οδηγάω σβέλτα, κρέμασμα στο Σύνταγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 17, 2013 #11383 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Και μενα μ'αρεσει να οδηγαω σβελτα (και παραπανω πολλες φορες, μην λεμε και ψεματακια), αλλα οταν εχει κινηση δε μπορεις να πας γρηγορα, and that's the end of it. Και παντα το χα απορια, εκτος του οτι ειναι επικινδυνο, τι μπορει να σε φτιαχνει απο το να σφηνωνεις οπου να ναι? Μπορω να καταλαβω/εξηγησω πως σε φτιαχνει η επιταχυνση, το στριψιμο, αλλα τη σφηνα, και μαλιστα συνεχως, δε τη καταλαβα ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 18, 2013 #11384 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Congratulations, Driver(Giorgi Tevzadze) DOES NOT HAVE DRIVERS LICENSE ANY MORE, Beacause somebody(Not Georgian, and not Russian) call Georgian Police with complaint on these video!!! Congratulations, YOU DIRTY INFORMER!σημερινο σχολιο στο γιουτουμπε.Η νοημοσυνη του ατομου αυτου φαινεται απο το οτι ανεβασε βιντεο με την πινακιδα του και το ονοματεπωνυμο του στο γιουτουμπε. Και μετα του φταιει αυτος που τον εδωσε.Χαλαλι του βεβαια με τετοιο αυτοκινητο...Εγω κα@λωνω απιστευτα με κατι καγκουρες που με πετυχαινουν στην πολη /σε κατοικημενη περιοχη (οπου μονιμως παω κοτεησιον) και η θα αρχισουν σφηνες και κοφτες πρωτης αντε δευτερας η θα στριμωχτουν απο πισω μου και θα κορναρουν, στην τριτη κορνα προσπερνανε απο δεξια με σχολια "ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ" "ΚΟΥΛΕ" "ΑΔΕΛΦΗ" "ΑΡΚΟΥΔΕΑ" και λεω "μην με δουλευεις ρε φιλε, ειναι μετατροπη 1200tsi με look R, ενα σωρο λεφτα εδωσα στο ebay για τις ζαντες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 18, 2013 #11385 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθε μια τυπισσα απο δεξια και με ψιλο ακουμπησε με το αμαξι της. Προσπαθησα να τη σταματησω αλλα εφυγε. Εχω κρατησει τη πινακιδα της. Τι κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 18, 2013 #11386 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθε μια τυπισσα απο δεξια και με ψιλο ακουμπησε με το αμαξι της. Προσπαθησα να τη σταματησω αλλα εφυγε. Εχω κρατησει τη πινακιδα της. Τι κανω ?Αρθρο 43 Συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος 1. Αν συμβεί οδικό τροχαίο ατύχημα, από το οποίο επήλθε βλάβη σεπρόσωπα ή πράγματα, κάθε οδηγός ή άλλος που χρησιμοποιεί την οδό, οοποίος ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στο ατύχημα υποχρεούται: α) Να σταθμεύσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος χωρίς ναδημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφορωκής ασφάλειας οτον τόπο του ατυχήματοςκαι, αν δεν μπορεί, να ειδοποιήσει για το ατύχημα την πλησιέστερηΑστυνομική Αρχή. γ) Να δώσει τα στοιχείο της ταυτότητός του ως και κάθε χρήσιμησχετική με το όχημά του πληροφορία, αν οι εμπλακέντες στο ατύχημαζητήσουν αυτά. Σε περίπτωση υλικών ζημιών, αν ο ζημιωθείς δεν είναιπαρών τα εμπλακέντα στο ατύχημα πρόσωπα υποχρεούνται, μέσα σε είκοσιτέσσερις (24) ώρες, να του δώσουν τις πιο πάνω πληροφορίες κατά τονκαταλληλότερο τρόπο ή δια του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος, τοοποίο φροντίζει για την ενημέρωση του ζημιωθέντα. 2. Αν από το οδικό τροχαίο επήλθε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθεοδηγός ή άλλος που χρησιμοποιεί την οδό, ο οποίος ενεπλάση μεοποιονδήποτε τρόπο στο ατύχημα, υποχρεούται επιπλέον: α) Να δώσει την αναγκαία βοή8εια και συμπαράσταση στους παθόντες. β) Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή και να παραμείνειστον τόπο του ατυχήματος μέχρι την άφιξή της, εκτός αν είναι αναγκαία ηαπομάκρυνσή του για την ειδοποίηση της Αστυνομίας ή για την περίθαλψήτων τραυματιών ή του ίδιου. Και στην περίπτωση αυτήν ο οδηγόςυποχρεούται να αναγγείλει το ατύχημα στην Αστυνομική Αρχή το ταχύτεροδυνατόν. γ) Να αποτρέψει οποιαδήποτε μεταβολή στον τόπο του ατυχήματος η οποίαθα μπορούσε να δυσκολέψει το έργο της Αστυνομίας με εξαίρεση τιςενέργειές του εκείνες οι οποίες αποβλέπουν στην αποκατάσταση της τυχόνδιακοπείσας κυκλοφορίας. 3. Αυτός, που παραβαίνει τις διατάξεις της παρ. 1 και παρ. 2περίπτωση γ` του άρθρου αυτού, τιμωρείται με ποινή φυλάκισηςτουλάχιστον ενός (1) μήνα, αν δε πρόκειται για οδηγό μηχανοκίνητουοχήματος ή μοτοποδήλατου και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγούγια χρονικό διάστημα ενός (1) έως τριών (3) μηνών, η οποία επιβάλλεταιυποχρεωτικά από το δικαστήριο.*** ΠΡΟΣΟΧΗ:Κατά το άρθρο 31 παρ.1 Ν.3904/2010,ΦΕΚ Α 218/23.12.2010:"1. Ολες οι σε βαθμό πλημμελήματος αξιόποινες πράξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 2696/1999 (ΦΕΚ 57 Α`), τιμωρούνται με κράτηση μέχρι έξι (6) μηνών και πρόστιμο μέχρι τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, εκτός από τις πράξεις των άρθρων 34 παρ. 12, 43 παράγραφοι 2 περιπτώσεις α`, β` και 4, 85 παρ. 5 και 98 παρ. 2, οι οποίες εξακολουθούν να τιμωρούνται ως πλημμελήματα, με τις αναφερόμενες στις οικείες διατάξεις ποινές".Αν το αναφερεις στην αστυνομια μεχρι σημερα το βραδυ η κυρια θα γνωρισει τον μαγικο κοσμο του αυτοφωρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 18, 2013 #11387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Δεν επεσα δεν χτυπησα ουτε καποια ζημια επαθα. Της εκανα να σταματησει κ φωναζε οτι αργησε να παει στη δουλεια κ εφυγε. Με το σημειο που με ακουμπησε αριστερο φαναρι ειδα οτι ειναι τρακαρισμενο απο παλια. Και σκεφτομαι πως αν δεν το αναφερω μπορει να μας ζητησει τα ρεστα καποια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 18, 2013 #11388 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Να το αναφερεις γιατι αυριο μεθαυριο θα ακουμπησει μενα θα με ριξει και θα φυγει γιατι εχει αργησει στη δουλεια.και δεν θα της εχω παρει και την πινακιδα και θα μεινω με το cagiva στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 18, 2013 #11389 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 SUE THE BITCH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 18, 2013 #11390 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 να το αναφερεις φυσικα. γιατι αυτη ειναι που, ειναι υποψηφια για κατι τετοιοΘανατηφόρο τροχαίο στη Λ.Συγγρού με εγκατάλειψη. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 18, 2013 #11391 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Ω λα λα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 18, 2013 #11392 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 το πίσω μέρος ακριβώς απο τα καθίσματα μονο σε εμενα θυμίζει Carrera GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 18, 2013 #11393 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 18, 2013 #11394 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 (edited) ! Αυτό είναι τέλειο για να γράφεις βρισιές σε όποιον έρχεται από πίσω και σε στραβώνει με κακοτοποθετημένα ξένον φώτα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2013 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2013 #11395 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Σήμερα κόλλησα για πρώτη φορά στα χιόνια. Έβγαλα την πουντάρα κυριλλέ πήγα μέχρι σχολή αλλά μετά που πήγα να γυρίσω (λόγω εκτάκτου ανακοινωθέντος ότι κλείνουμε) κόλλησα σε μια ανηφόρα. Πήγα να την ανέβω με μικρότερη ταχύτητα από την προβλεπόμενη και ούτε με ASR ούτε χωρίς δεν ανέβαινε. Τελικά την φυσική δεν την κοροϊδεύεις, μάλλον θα πρέπει να πάρω μια τετράδα χειμερινά να τα έχω καλού κακού... (είχα παλιά αλλά τα πούλησα). Ενοείται μεταβολή και γύρισα πίσω (κατηφόρα και ευθεία δεν είχε πρόβλημα) και το παράτησα στη σχολή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 18, 2013 #11396 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 μ'αρέσει που ήθελες να παρακολουθείς τα πλευρικά g Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 18, 2013 #11397 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 μ'αρέσει που ήθελες να παρακολουθείς τα πλευρικά g Ελκτική πρόσφυση δεν είχα, στις στροφές μια χαρά πάει :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 18, 2013 #11398 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Δοκιμασες να τα ξεφουσκωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 18, 2013 #11399 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Ω λα λα Ψέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 19, 2013 #11400 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 το τσακωναμαξο φορεσε catch can πακετο με pcv fix. Ειμαι περιεργος να δω αν θα μαζεψει τιποτα και αν θα κανει καμμια διαφορα γενικα. Τα αμερικανα λενε πως κανεις καλο να απομονωνεις τους ελαιοατμους απο τον θαλαμο καυσης. Οσοι εχετε βαλει βλεπετε καμμια διαφορα γενικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts