PetrosD Δεκέμβριος 28, 2012 #11201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Και πως μιλας για ενα αυτοκινητο ρε αρκουδεα χωρις ναχεις διαβασει για αυτο? Γκουγκλαρες πριν ποσταρεις η λες ο,τι σου κατεβει? Δηλαδη ξερεις εσυ παραπανω απο τους δημοσιογραφους η επειδη νομιζεις το οδηγουσες 5-6 χρονια ξερεις παραπανω? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...Σε παρακαλώ...Aluminium engine guard in da house !!!Πού μπαίνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 28, 2012 #11202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...Μου θυμιζεις κατι καθηγητες νομικης. Εχουν διαβασει ενα σκασμο βιβλια με θεωριες επι θεωριων και μπορουν να αρλουμπολογησουν 5-6 ωρες και σε πραγματικη δικη εχουν βρεθει 5-6 λεπτα στην ζωη τους, φυσικα λενε τους μαχιμους δικηγορους ασχετους/αμορφωτους/ χωρις αντιληψη κλπ.k thanx k bye:daisy::daisy::daisy::daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 28, 2012 #11203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 28, 2012 #11204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Πού μπαίνει αυτό; Η λεγομενη 'ποδια'. Προστετευει την μηχανη απο κατω, απο πετρες και αλλα που μπορουν να κανουν ζημια. Το εργοστασιακο ηταν ενα πλαστικο το οποιο ειναι σε αρκετα ασχημη κατασταση κ ωρες ωρες ακουμπαει κατω και κανει χρουτς-χρουτς. Αυτο ειναι πιο καλο πιο "ψηλο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 28, 2012 #11205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Είχε και το δικό μας τέτοιο (το Μ3, όχι το απλό) και βοηθούσε και στην αεροδυναμική. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω κάτι παρόμοιο στη γριά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 29, 2012 #11206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Δειτε τα ολα αξιζουν. Ενας πελατης μας εχει μια Agusta.Οταν την ειχε παρει τον δωσανε και ενα συλλεκτικο Arai που ταιριαζε με τα χρωματα της μηχανης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 29, 2012 #11207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω κάτι παρόμοιο στη γριά κυρά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 29, 2012 #11208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο. 140€ +20€ μεταφορικα απο Γερμανια μου πηγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 29, 2012 #11209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Και πως μιλας για ενα αυτοκινητο ρε αρκουδεα χωρις ναχεις διαβασει για αυτο? Γκουγκλαρες πριν ποσταρεις η λες ο,τι σου κατεβει? Δηλαδη ξερεις εσυ παραπανω απο τους δημοσιογραφους η επειδη νομιζεις το οδηγουσες 5-6 χρονια ξερεις παραπανω? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 30, 2012 #11210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 2011 Mid Ohio Craig Vetter Fuel Economy Challenge resultsCraig Vetter MPG contest 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 30, 2012 #11211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Eμένα στο Cordoba αποφάσισε μαλλον ο πολλαπλασιαστής να πεί το ποίημα. Αναβοσβήνει το check και στο ρελαντί κάνει ένα τρέμουλο το αμάξι.... Πφφφφ χαζά έξοδα χριστουγεννιάτικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 30, 2012 #11212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Αν οντως ειναι πολλαπλασιαστης το τρεμουλο σημαινει οτι δουλευειμε ενα κυλινδρο λιγοτερο και ακαυτο μειγμα παει στο καταλυτη.Μην το κυκλοφορεις (αν μπορεις) γιατι και επιβαρυνεις τον κινητηρα αλλα και τονκαταλυτη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 30, 2012 #11213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Έχω αρχίσει και ψιλο-ψάχνομαι για το πρώτο πραγματικά δικό μου αυτοκίνητο. Για καινούριο μιλάμε. Έπεσε το μάτι μου στο νέο clio. Για πείτε γνώμες γενικά από renault. Είδα δίνει 5 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά. :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Δεκέμβριος 30, 2012 #11214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Έχω αρχίσει και ψιλο-ψάχνομαι για το πρώτο πραγματικά δικό μου αυτοκίνητο. Για καινούριο μιλάμε.Έπεσε το μάτι μου στο νέο clio. Για πείτε γνώμες γενικά από renault. Είδα δίνει 5 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά. :nada: I am in the same boat. Από κοντά που το είδα και το οδήγησα (1.5 dci) μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2012 #11215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Σήμερα το βράδυ άρχισε να "τρίζει" ο συμπλέκτης του αυτοκινήτου. Σε κάθε αλλαγή κάνει ένα ενοχλητικό "squeek". Το αυτοκίνητο είναι ένα Honda HR-V '02.Βάζω λίγο WD-40 στον συμπλέκτη ή μπορεί να είναι τίποτα άλλο και πρέπει να το δει ειδικός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 31, 2012 #11216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Στο κανει στο συμπλεκταρισμα, η σε συνδυασμο με φρενο?(Εχει περασει απο τα χερια μου ενα HRV, και τελικα κατεληξε να ειναι αισθητηρας ABS...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2012 #11217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Όχι στο φρένο, μονάχα κατά την αλλαγή ταχυτήτων στο "συμπλεκτάρισμα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 31, 2012 #11218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Ολο χαρα χτες λε τσακωνας με την τρελλη βροχη φορτωνει κοσμο στο τσακωναμαξο για εκδρομη. Τα μπροστινα 050Α ειναι αρκετα φθαρμενα , οχι επιπεδα αλλα ενα μερος της χαραξης εχει σβησει, και τραιναρω την αλλαγη να την κανω μαζι με 5-6 αλλες μετατροπες (ψαλιδια κλπ) μην παω καθε 3 και λιγο συνεργεια.Χαλαρα στην εθνικη με 120 5-6 φορες γλιστρησε λιγακι αριστερα δεξια, και ισα που το καταλαβα το γλιστρημα, το σκασμενο διορθωνε μονο του αμεσως, ουτε μισο ποντο απο την λωριδα δεν βγηκε, και δεν θυμαμαι να ειδα λαμπακι ESP -ισως να μην παρατηρησα, ισως να ταν και το xds, δεν ξερω-... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Δεκέμβριος 31, 2012 #11219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Σήμερα το βράδυ άρχισε να "τρίζει" ο συμπλέκτης του αυτοκινήτου. Σε κάθε αλλαγή κάνει ένα ενοχλητικό "squeek". Το αυτοκίνητο είναι ένα Honda HR-V '02. Βάζω λίγο WD-40 στον συμπλέκτη ή μπορεί να είναι τίποτα άλλο και πρέπει να το δει ειδικός; Το ίδιο μου έκανε εμένα πέρυσι,Civic '02.Τσάμπα το πήγα και το κοιτάξανε. Με λίγο WD-40 θα είσαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 31, 2012 #11220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 που ακριβώς ψέκασες wd40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts