Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Τις αγόρασες τελικά ? αν οχι ακόμη να σου δώσω ένα τηλ να προσπαθήσεις και εκεί .

Πήγα την Παρασκευή και τις παρήγγειλα. Έχω δώσει και προκαταβολή. Δώσε μου όμως το τηλέφωνο να το έχω σε περίπτωση που χρειαστώ τίποτε άλλα ανταλλακτικά.

Link to comment
Share on other sites

Έχε στο μυαλό σου ότι στην τεράστια ευθεία αμέσως μετά την σπάρτη προς το στρατόπεδο έχει όριο 50 και είναι μονίμως στημένοι με ραντάρ.

Το είχα για 8 μήνες εταιρικό. 1100 κυβικά, με αρκετές χιλιάδες χλμ στην πλάτη του, άγνωστη συντήρηση από τους προηγούμενους οδηγούς και δεν έβγαλε κιχ. Του έκανα γύρω στις 5000 χλμ το μήνα και το μόνο που ζήταγε ήταν τα προγραμματισμένα του service (τα οποία ήταν λίγο τσιμπημένα στην αντιπροσωπία - αλλά τα πλήρωνε η εταιρεία)

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ήθελα ακριβώς αυτό. Κάποιον που να το έχει οδηγήσει με πολλά χιλιόμετρα ;)

Link to comment
Share on other sites

εμένα πάντως όταν με έγραψε ένας κατά τα άλλα ευγενέστατος αστυνομικός ενώ πήγαινα με 110 στην εν λόγω ευθεία, ύστερα από την σχετική κλάψα (η οποία ήταν πέρα για πέρα αληθινή καθότι ήμουν με το αυτοκίνητο της δουλειάς και έτρεχα να προλάβω πελάτη), με έγραψε ότι πήγαινα με 78 και την γλιτωσα με 50 ευρώ και 2-3 πόντους.

ειλικρινά, τι μπορεί να κάνεις εάν σε σταματήσει η αστυνομία, είναι τυπικότατοι στην συμπεριφορά τους και σε έχουν βρει να πας 3 φορές πάνω από το όριο;

Παρακαλάς από μέσα σου να μη ρίξουν βαρύ πρόστιμο και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά...

Link to comment
Share on other sites

το σκασμενο το ESP κανει θαυματα. Κλειστη δεξια ανηφορικη στροφη στον Ταυγετο, ο Tsakonas την βλεπει Solberg, ακουγονται κατι γντουπ γντουπ (μεμονωμενες φρενιες απο μια πλευρα) , αναβοσβηνει το λαμπακι, ο ροκκος κανει μια να φυγει αριστερα λιγα εκατοστα, και απλα συνεχιζει ολοισια μετα την εξοδο....

Link to comment
Share on other sites

Όπως μου είχε πει πολύ καλός φίλος πριν 9 χρόνια, που έκανα παρόμοια με το Punto, φρόντισε να κάνεις τέτοια σε στροφές που αν φύγεις, να πας να πέσεις στο βουνό και όχι στη γκρεμίλα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.