csaris Οκτώβριος 3, 2012 #10381 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Νομοθεσία Κοτσαδόρων - A.HellasΣε περίπτωση σύγκρουσης η ασφαλιστική δεν καλύπτει, όπως δεν καλύπτεται και το ρυμουλκούμενο, αν δεν έχει δηλωθεί στην ασφάλεια και δεν υπάρχει άδεια ρυμούλκησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 3, 2012 #10382 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Δηλαδή πληρώνωντας αυξημένα ασφάλιστρα μπορείς να τον νομιμοποιήσεις?Μα ναι, και εμείς αυτό κάνουμε τόσα χρόνια στο εκάστοτε τζιπ που έχουμε. τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε, απλά λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 3, 2012 #10383 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Μα ναι, και εμείς αυτό κάνουμε τόσα χρόνια στο εκάστοτε τζιπ που έχουμε. τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε, απλά λέω.ΟΚ, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 3, 2012 #10384 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 (edited) Μα συγνώμη, αν πληρώνεις επασφάλιστρο για τον κοτσαδόρο σου, από όσο ξέρω ΔΕΝ είσαι παράνομος.επασφαλιστρο για το ρυμουλκούμενο με βάση τον κατασκευαστή πάει και το μέγεθος/βάρος/φρένα κτλΜε βάση τον Κ.Ο.Κ. ο κοτσαδόρος όταν δεν χρησιμοποιείτε πρέπει να αφαιρείτε δεν πρέπει να εξέχει του αμαξώματος, γιαυτό θα δείτε και αναδιπλούμενους κοτσαδόρους για να μην χρειάζεται να τον λύνεις όποτε δεν ρυμουλκείς.Νομοθεσία Κοτσαδόρων - A.Hellasαπό το ίδιο link : "Όσον αφορα συγκεκριμένα τον κοτσαδόρο, βάσει του άρθρου 82&4 του Κ.Ο.Κ,.απαγορεύεται να προεξέχει ο κοτσαδόρος του αμαξώματος , το οποίο προβλέπει προστίμο 33 ευρώ και 5 βαθμους P/S και σε νέo οδηγό, 8 βαθμούς P/S.To ίδιο ισχύει και για τα pull bars και άλλα εξαρτήματα που δεν αναφέρονται στην άδεια κυκλοφορίας " Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2012 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 3, 2012 #10385 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 (edited) To καινούργιο 208 σε αγωνιστική έκδοση είναι όλα τα λεφτά Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2012 από alexgk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 3, 2012 #10386 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Ψάχνομαι για αγορά ηχοσυστήματος για το αμάξι... Μάλλον με βλέπω γι αυτό, αν και δεν έχω και πολλές επαφές με το θέμα.Το μόνο που θέλω είναι να παίζει μουσική από usb στικάκι, και να έχει πράσινο φωτισμό για να ταιριάζει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου.Αν έχει κανείς καμμία άλλη πρόταση ή κάποια άποψη επί του θέματος, ας βοηθήσει...Budget μέχρι 100€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 4, 2012 #10387 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 [MENTION=5733]alfa156[/MENTION]εγώ πήρα το μικρότερο αδερφάκι του, το MVH-1400 που δεν έχει CD, αλλά μόνο tuner/aux/usb και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κοίτα αν μπορεί κάποιος να το φέρει σε πράσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 4, 2012 #10388 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5rXRx4ZFw1U&feature=colike]Π Π΅ΠΌΠΎΠ½Ρ ΠΊΡΠ·ΠΎΠ²Π° - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 5, 2012 #10389 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 http://www.kitguru.net/channel/benjamin/honda-recall-820000-vehicles/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 5, 2012 #10390 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σχίσιμο! Τριφυλία: Έσπασε λάστιχο περιπολικού! Κινδύνευσαν οι αστυνομικοί! | FILIATRA-NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 5, 2012 #10391 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Μεταξυ αυτων ποιο να επιλεξω?Bridgestone T001 HMichelin Energysaver + HContinental Premium 5Η χρηση ειναι 70% μεσα πολη ,πιο πολυ μικρες αποστασεις και αρκετες φορες σε βροχηκαι το υπολοιπο 30% ταξιδια με ταχυτητες 100-120 χλμ/ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #10392 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Κάποια Michelin energy saver (δεν θυμαμαι ακριβές μοντέλο) είχαμε βάλει και στο Nissan σε πριν κάποια χρόνια.Προσωπικά μου άρεσαν, ήταν και αθόρυβα αλλά η φθορά τους ήταν πολύ γρήγορη σε σχέση με άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2012 #10393 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Καλουτσικα ειναι, τα εχουμε και εμεις, μονο δεν εχουνε πολυ grip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 5, 2012 #10394 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bS1faWKGNVs&feature=g-all-u]European Series Drift All Star (Greece) TEASER - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 5, 2012 #10395 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Τα Michelin Energy 155/80/R13 πάντως τα βρήκα χειρότερα από τα Continental EcoContact. Tώρα έβαλα Τοyo 350 και είναι κλάσεις ανώτερα από Michelin και αρκετά φτηνότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 5, 2012 #10396 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Μεταξυ αυτων ποιο να επιλεξω?Bridgestone T001 H Michelin Energysaver + H Continental Premium 5 Ανάμεσα σε αυτά τα 3, τα καλύτερα είναι τα PremiumContact 5 (ανεξάρτητα από τη χρήση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 5, 2012 #10397 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ξερει κανεις πως λενε αυτα στα Ελληνικα και που τα βρισκουμε? Μαστορα [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 5, 2012 #10398 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ξερει κανεις πως λενε αυτα στα Ελληνικα και που τα βρισκουμε? Μαστορα @Κοπρίτης? αν και μπαινω στα χωραφια του Γιαγκου που αυτα τα ξερει σαν την παλαμη του εγω τετοια ακριβως βρισκω σε διαφορες διαστασεις στη Σπυρου Πατση (και στα δυο μισα της, στα καταστηματα με ρακορ, σωληνες κτλ) ζητα τα σαν δεστρες/στηριγματα σωληνων με ελαστικη επενδυση εαν θες πρεπει να εχω στο εργαστηριο μερικα για δειγμα αν και η φωτο αυτη κανει μια χαρα για να τους δωσεις να καταλαβουν τι ψαχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Οκτώβριος 6, 2012 #10399 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Τα Michelin Energy 155/80/R13 πάντως τα βρήκα χειρότερα από τα Continental EcoContact. Tώρα έβαλα Τοyo 350 και είναι κλάσεις ανώτερα από Michelin και αρκετά φτηνότεραΓια πες γιατί έχω ένα φιατ panda και φοράει τέτοια...τι προτείνεις? θέλω να έχουν καλό κράτημα γτ με λάστιχο από ποδήλατο δεν είναι εύκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 6, 2012 #10400 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Σε Panda τα έχω και εγώ, 1.2.Τα continental ήταν τα μαμά. Όχι τίποτε εξωπραγματικό αλλά ήτανε προβλέψιμα και κρατήσανε 4-5 (!) χρόνια. Τα michelin τα είχα βάλει ως δήθεν καλύτερα αλλά ήτανε σκέτη απογοήτευση. Βυζάκι στους 8 μήνες, απρόβλεπτα και πολύ διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ χειμώνα/καλοκαιριού και φασαριόζικα. Τσιρίζανε πολύ εύκολα αλλά και σε ανοιχτό δρομο βγάζανε θόρυβο. Δεν μπορώ να πώ ότι δεν είχανε κράτημα, αλλά δυστυχώς σε μικρές ταχύτητες είναι που δεν τα εμπιστευόμουν - ακόμη και όταν ήταν καινούρια.Τα Toyo τα έβαλα 150ε (έναντι 200 που ζητούσε ο λαστιχάς για Michelin/Dunlop). Αν και πολύ νωρίς (τα έβαλα πριν ~7 μέρες) η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Ήσυχα, λίγο πιο άνετα, σε βροχή δεν τα εχω οδηγήσει ακόμη, και από κράτημα φαίνεται να έχουν καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts