Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Σταύρο, αύριο να το φέρεις το παιδί.

Θα το φερω μαρη, αλλα μη περιμενεις πολλα.

Για πες ρε Σταύρο, πώς πάει ο νέος άγραφος που της έφτιαξες;

Με ρυθμους τετραπληγικης χελωνας. Καθε 1 βημα μπροστα ειναι 4 βηματα πισω. Τωρα, απο το πουθενα, μιζαροντας με το που περνει μπροστα σηκωνει 3xxx rpm και δεν πεφτει, και ταυτοχρονα κανει και διακοπες. Other than that, περνει μπροστα, τσουλαει υποτυπωδως και ειμαι στο σταδιο που πρεπει να κανω βολτες με datalogs για να ραφιναρω χαρτες, αβανς, enrichments κλπ. Τουλαχιστον δουλευει στοιχειωδως με το μαμα εγκεφαλο και μπορω να το τσουλαω.

Το καλο ειναι οτι εχω μπει σε σειρα να αλλαξω ολα τα εγκληματα που εχει κανει οποιος εφτιαξε το αυτοκινητο, εχω μαζεψει ολα τα ανταλλακτικα, και τωρα μενει η δικη μου δουλεια να τα μονταρω ολα πανω (φτιαχνω καινουριο χταποδι, τουρμπινα, downpipe, εξατμιση, μεταλλικο plenum, σωληνωσεις με intercooler κλπ). Αυτος ειναι ο συλλεκτης που παιδευα μερες, το κυριοτερο (και πιο δυσκολο) κομματι για το νεο χταποδι.

DSC_8791.jpg

Link to comment
Share on other sites

εγω προχθες πηγα ηρθα κορωνι, 4 ατομα,πορτπαγκαζ τιγκα, a/c στα 3/4 της διαδρομης, στο πηγαινε 60-80 km/h στο ελα 80-120 km/h με 7.2l/100km

(audi a3 1.2 tfsi)

το αμαξι παντως το γονατιζει το a/c.. και εκτος αυτου μεσα στη πολη μου πηγαινει την καταναλωση πανω απο 10λ/100

Έγινε επεξεργασία από performer
Link to comment
Share on other sites

Με τι ταχύτητα; 130;

110-120

... ε για 4 ευρω /100 χλμ παραπανω απο το ... 1.200αρι πιστευω δεν ειναι πολυ τραγικο σε καταναλωση...

Τα φιμε παντως κανουν αποδοτικοτατη θερμομονωση, οποιος θελει οικονομια στην βενζινη πιστευω αξιζει να επενδυσει σε τετοια. Νταλα μεσημερι με 40 βαθμους εξω, το κλιματρονικ ρυθμισμενο στους ~23 c , την περισσοτερη ωρα λειτουργουσε σε χαμηλο ρυθμο (1 λαμπακι)..Ισως να βοηθα και το οτι ο ροκκος εχει πολυ μικρες επιφανειες τζαμιων.

Το ψηνω τρελλα παντως να βαλω μεμβρανη UV μπροστα, ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το ποση ηλιακη ακτινοβολια περνα απο εκει, ενω απο τα πλευρικα τζαμια που ειναι με φιμε μετριαζεται το "καψιμο". Βεβαια φοβαμαι οτι αν γινει η στραβη δεν θα μπορουν να με απεγκλωβισουν λιεκ με τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Όντως, τα έχω καταχαρεί κι εγώ τα πλαϊνά μου με τις μεμβράνες. Θέλω να βάλω και μπροστά, αλλά δεν έψαξα τι παίζει με βαθμούς, αστυνομία κλπ.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Tsako, μεμβράνη όχι μπροστά. Είχα σε Leon και ξέρω.

Κόβει πολύ από την ορατότητα, ειδικά το βράδυ.

διαφανη λεω ρε, να κοβει μονο UV οχι σκουρα...

απλα σκεφτομαι πως αν εχω μεσα μπιατς συναδελφο (αρκετα συχνο) και γινει η μλκια και δεν μπορει να απεγκλωβιστει θα μου παρει μετα σε αποζημιωση μεχρι και τους τσοντοσκληρους...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.