k_ardu Αύγουστος 5, 2012 #9781 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Στην μπανανία μας ο αστυνομικός θα έχανε την δουλεία του εάν τολμούσε να πλησιάσει το αυτοκίνητο.Ακριβό αμάξι στο ελλάντα=λεφτά,γνωριμίες/άκρες,μαμάω και δέρνω και δεν με αγγίζει κανείς οπότε και δεν αγγίζουν οι officers....Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον ισχύει το παραπάνω, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση.Πολλά μπράβο στον officer που δεν τον άφησε να φύγει έτσι απλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 5, 2012 #9782 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Πόσο τα σπάνε τα νέα LED.. :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Αύγουστος 5, 2012 #9783 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 εκτός των άλλων παίζει να κατηγορηθεί και για τραυματισμό αστυνομικού...Μπράβο στον μπατ.. εεε αστυνομικό... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 5, 2012 #9784 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Τελικά το DIY Cold Air Intake έκανε δουλειά. Το μαύρο υλικό όμως τρίβεται και θα το αντικαταστήσω με κανονική σιλικόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 5, 2012 #9785 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Τελικά το DIY Cold Air Intake έκανε δουλειά. Το μαύρο υλικό όμως τρίβεται και θα το αντικαταστήσω με κανονική σιλικόνη. Patend pending? Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 5, 2012 #9786 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Όχι, το σκέφτηκε η BMC πριν από μένα!Αύριο θα σκεφτώ και κάποιο υλικό να το ντύσω για να μη ζεστάινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 5, 2012 #9787 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Σκεφτόμουν να ξαναβάλω το CDA της BMC που είχα και είχε ραγίσει, αλλά το είχα αφήσει. Μου το θύμησες πάλι τώρα και δεν είναι καιρός για έξοδα!!! Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 5, 2012 #9788 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Να το βάλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 5, 2012 #9789 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Όπως λες κι εσύ, είναι λίγο πολλά τα χρήματα για να τα διαθέσω αυτή τη στιγμή. Ήταν στα ~220€ την τελευταία φορά που κοίταξα, αν θυμάμαι καλά. Από την άλλη, τώρα πνίγεται το καημένο το λιονταράκι. Κάποια στιγμή θα το πάρω πάλι, να αναπνέει άνετα Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 5, 2012 #9790 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Εκτός από τα χρήματα, σκέψου και την ευχαρίστηση να δημιουργήσεις κάτι με τα χέρια σου, από απλά υλικά που βρίσκεις γύρω σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 6, 2012 #9791 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Πετρο βαλε τη γνωστη ασημενια ducktape εχει μεγαλη ανοχη στη θερμοτητα νομιζω θα κανει δουλεια! Απορια τι διαφορα ειδες; Πρεπει να βαλω και εγω τετοιο σωλινα γιατι ειχε σπασει και ο μηχανικος τον εβγαλε ολονΑπορια 2, γιατι φιλτροχωανη και οχι το "κλασικο" σφουγγαρι;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2012 #9792 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Άμα θυμηθώ πού την έχω βάλει τη ρημάδα!Είδα μια ελάχιστη διαφορά προς το καλύτερο, στο τράβηγμα από χαμηλές στροφές. Επειδή πλέον ο αέρας δεν είναι στους 60 βαθμούς μέσα από το μηχανοστάσιο αλλά στους 35 απ' έξω.Περισσότερα, όταν πάω συνεργείο και συνδεθεί το διαγνωστικό που αναφέρει θερμοκρασία αέρα εισαγωγής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2012 #9793 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Απορια 2, γιατι φιλτροχωανη και οχι το "κλασικο" σφουγγαρι;Το ποιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 6, 2012 #9794 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Όπως λες κι εσύ, είναι λίγο πολλά τα χρήματα για να τα διαθέσω αυτή τη στιγμή. Ήταν στα ~220€ την τελευταία φορά που κοίταξα, αν θυμάμαι καλά.Από την άλλη, τώρα πνίγεται το καημένο το λιονταράκι. Κάποια στιγμή θα το πάρω πάλι, να αναπνέει άνετα Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Όταν λες λιονταράκι, για ποιο ακριβώς μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 6, 2012 #9795 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Leon 1M (2001) 1.6 16V. Το ότι εξωτερικά μοιάζει (και γράφει) με το Cupra, δυστυχώς είναι μόνο από το κόλλημα του προηγούμενου. Τότε βέβαια, θα ήθελα κι εγώ να είναι το Cupra!Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 6, 2012 #9796 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Leon 1M (2001) 1.6 16V. Το ότι εξωτερικά μοιάζει (και γράφει) με το Cupra, δυστυχώς είναι μόνο από το κόλλημα του προηγούμενου. Τότε βέβαια, θα ήθελα κι εγώ να είναι το Cupra!Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Του club κι εσύ... Επειδή έχω δοκιμάσει βαρελάκι BMC carbon, φίλτρο Κ&Ν στο φιλτροκούτι, φιλτροχοάνη σκέτη και σκούπα, η καλύτερη απόδοση ήταν με σκούπα carbon ή οποία φυσικά μπήκε με πατέντα. Το βαρελάκι κόβει πολύ στα ψηλά. και μερικές φωτό από το πάλαι πότε Leon 1.6 16V που είχα... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 6, 2012 #9797 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 (edited) Ομορφο [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] η φιλτροχωανη δεν ειναι το φίλτρο του αερα ενα σφουγγαρι μεσα σε κουτι? ή το μπερδευω με αυτο για το AC ? Sorry ειμαι noob ακομα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2012 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2012 #9798 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 (edited) Φιλτροχοάνη είναι αυτό που έβαλα πριν μερικά ποστ: Τοποθετημένη: Καινούρια: Το ελεύθερο φίλτρο μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι, μοιάζει κάπως έτσι: Αν εσύ σφουγγάρι εννοείς αυτό: τότε ξέχασέ το, μετά από καιρό πολυμερίζεται και τρίβεται. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2012 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 6, 2012 #9799 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Ρε συ Πετρο, εχει προβλημα το μοτερ σου, και μαλιστα εξωφθαλμο. Λειπουν 5 πεταλουδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2012 #9800 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Το ξέρω. Κάθε μέρα το μετανιώνω που δεν το πήρα Μ3 3,2. Άλλοστε είχαμε κάνει και στο παρελθόν την ίδια κουβέντα, είχες κάτι διπλές del orto αν θυμάμαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts