Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Άραξε ρε. Δεν τρέχει και να μην βρούμε :p

Αραχτος ειμαι αλλα θελω πολυ να δω πως θα δουλευει το mazdaκι παιζει να ριχνει πολυ ανυποψιαστο ξυλο!

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Άμα δε σκορπίσει το μοτερ και βγάλει τα άλογα που θέλω, με 1030 κιλά που θα πάει με τα επιπλέον πράγματα, θα πηγαίνει καλά για αυτά που θα είναι. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Θα παρεις αυτοκινητο 8ετιας με 180.000 χμ;;;

Ένα linkzor έβαλα μπρε πολυχρονεμένε, παράδειγμα είναι.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ. Δε φαντάζεστε τι shitty δρόμοι παίζουν εδώ, ναι χειρότεροι από Ελλάδα κατα πολυ, καινούρια αμάξια αρχίζουν τα τριξίματα πάνω στον χρόνο.

ποσο βγαινει σε γιουρια??13Κ??

Τυλιξε μου 2 να ρθω να τα παρω..Συντηρηση my a$$ ...αμα χαλασει το ενα ..θα παρω το αλλο:hehe:

ποσο βγαινει σε γιουρια??13Κ??

Τυλιξε μου 2 να ρθω να τα παρω..Συντηρηση my a$$ ...αμα χαλασει το ενα ..θα παρω το αλλο:hehe:

12.7k :hehe:

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Άμα χαλάσει το πετάω και παίρνω κάνα moskvich ή κάνα wartburg... :hehe:

παιδια παντως το λεω ξανα για οποιον τον ενδιαφερει, στην Ελλαδα παιζουν πολυ φτηνα porsche, μην βλεπετε τιν τιμη που ζητανε, με αλλη τιμη το αγοραζουν. Τσεκαρετε και boxsterS που τα δινουν σκοτωμα!

παιδια παντως το λεω ξανα για οποιον τον ενδιαφερει, στην Ελλαδα παιζουν πολυ φτηνα porsche, μην βλεπετε τιν τιμη που ζητανε, με αλλη τιμη το αγοραζουν. Τσεκαρετε και boxsterS που τα δινουν σκοτωμα!

Τι τιμές παίζουν ξέρεις Φίλε μου;

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

μιας και ειπατε για ταμπλο...

αυτο εδω το ψαχνω παντου και δεν το βρισκω... μπορω να το βρω καπου και να το αλλαξω μονος μου?

sY8z6l.jpg

βασικα βλακεια μου :p ξεχασα να το γραψω.. αυτο ειναι απο R170 SLK του 2000

@AN7 , κατσε γιατι τωρα αρπαξα, διπλα απτην σκαστρα ειναι πεταλουδα ή βλεπω οτι ναναι απτις αντιβιωσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.