Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Το θέμα δεν είναι μόνο τα άλογα...

Αλλά η χαμένη ροπή στις χαμηλές στροφές που σου κάνει το αυτοκίνητο νεκρό μέχρι τις 2.000rpm

Kατάλαβα.....Αν δηλαδή έβαζα και από 175/70/14, 195/50/15 θα το σκουντούσα με ανοιχτό το aircondition. H πλάκα είναι πως από τη μαμά βγαίνει με 195.50.15 ζάντες στα 82ps. Δε σέρνονται με τον κλιματισμό ανοιχτό;

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Έχεις οδηγήσει polo 1.4 (2004) με 75hp ?

κάτω από 2.000 στροφές,αν προσπαθούσες να ξεκινήσει, έσβηνε.

Αν μένεις ΒΠ, έλα να σου δώσω να οδηγήσεις το fiat panda diesel 1.3 (71hp).

Να βάλουμε AC τέρμα, και να μπούμε 4 άτομα μέσα.

Αν σου σβήσει μάγκας.-

Ελα ρε και η κοπελλα μου ενα Panda οδηγει και το ειχα παρει και γω για κατι διαδρομες και ειναι πολυ καλο! Βεβαια ειναι το απλο και οχι το Diesel αλλα μου αρεσει πολυ σαν αμαξι! Ειδεικα με το κουμπακι City για το τιμονι ειναι λες και οδηγεις τα συγκρουομενα στο λουνα παρκ!

Βαλεντης(Valin) 1.55

AVIN(1.Θηβων κοντα στο νεκροταφειο του Ιλιον

2.Αναπαυσεως & Θηβων ) 1.57

Οι τιμες ειναι στο περιπου.Τις ειδα το πρωι στα πεταχτα οπως περναγα

Γειτονα αυτα τα 2 βενζιναδικα δυστυχως ειναι Νερουλαδικα!!

[MENTION=4805]paparoach[/MENTION] panda 4x4 multijet? :baby:

όχι.. το 4χ4 το έχει ο αδερφός της μάνας μου στο χωριό.

Σπέρνει!

Παρνασσό το έχω πάει υψόμετρο 2.312μέτρα.Τελείωσε ο "δρόμος"

Εγώ έχω το "απλό" 4χ2.

Και πάλι ψηλό είναι. Την ίδια Πο***** τρώει.

Βασικά είναι αρκετά πιο γρήγορο και πιο οικονομικό.

ειναι τρελο αυτο το μοτερ, ειχαμε παρει τοτε το panda και περιμενα στην ΔΕΘ το 2004 τον λαλακη τον Καραμανλη να πει οκ για το diesel, τελικα ειπε μονο για την αυξηση τιμης του...

Βραβευμενο μοτερ στην κατηγορια του, γραμμικο παντου και οικονομικο!

Στο 4χ2 μπορεις να βαλεις ψαλιδια απο 4χ4 αν θες...

Βρε το ξερω ότι από ποιοτητα δεν σκιζουν αλλα καποιους μπορει να εχει αναγκη τα λεφτα που γλιτωνει από την διαφορα(ασχετα μετα που αυτά τα λεφτα που γλυτωνεις θα τα δωσεις πολλαπλασια ).

Εγω εδώ και 2 χρονια περιπου εχω αφησει αμαξι στην ακρη μονο για αναγκη η απεργιες μεσων και την βγαζω χωρις το αγχος για το ποσο σαπια βενζινη το κάθε βενζιναδικο...

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Μιας και η κουβέντα είναι στο Panda, έχω ένα 1.2 του 2005 και εχω θέμα με το κλιματιστικό. έβαλα φρέον και καινούριες βαλβίδες πριν ~20 μέρες και άδειασε (πάλι). κανένας καλός μάστορας πέριξ του χαλανδρίου να το πάω να το δεί?

εκει που συμπληρώνει το φρέον, τις αλλαξε προληπτικά ο μηχανικός που πήγαινα μιας και είχε ήδη χάσει το φρέον που είχε.

Γενικότερα, αν χάνει φρέον το αμάξι ειναι κατα 90% απο βαλβίδες. Κακώς όμως σε έβαλε να τις αλλάξεις χωρίς να ελέγξει (προφανώς δεν εχει μηχάνημα). Φώσφορο βάζουν στο κυκλωμα και με ενα blacklight βλέπουν απο που υπάρχει η διαρροή.

Νομίζω 30€ ειναι ο έλεγχος και να εύχεσαι να μην ειναι απο την βαπορέτα στο ταμπλώ. Ιδανικά να είναι απο το φίλτρο ή το ψυγείο.

Μιας και η κουβέντα είναι στο Panda, έχω ένα 1.2 του 2005 και εχω θέμα με το κλιματιστικό. έβαλα φρέον και καινούριες βαλβίδες πριν ~20 μέρες και άδειασε (πάλι). κανένας καλός μάστορας πέριξ του χαλανδρίου να το πάω να το δεί?

D. Stergiou Scuderia Tecnica | Εξουσιοδοτημ*νο Συνεργε―ο Alfa Romeo - Fiat.

Εγώ εκεί το πάω, και όλη η παρέα ( έχουν όλοι ιταλικά)

Φταίει που ο πατέρας ενός φίλου φέρνει μεταχειρ. ανταλλακτικά και έχει κανει διδακτορικό στη φερράρι ... xD

οτι πει ο κυριος βουδας! πηγαινε το σε ψυκτικο οχι σε γενικο συνεργειο..δυστυχως δεν εχω καποιον υποψιν μου, περαν απο εναν που ητανε οντως στο χαλανδρι αλλα πριν 20+ χρονια..

> αφου εχεις γνωστο πηγαινε το εκει, θα σε προσεξει. (>>λαθος ατομο, sorry JaguarOne! :p)

>>>προσωπικα στον τολια το παμε, που ειναι χαλανδρι, αλλα ειναι ακριβος κ θελει το τρολλαρισμα του για να ειναι ΟΚ.

μολις γυρισα απο χαλκιδικη...

εφαγα την κινηση το πρωι.. σημειοτον στα γνωστα κομματια..

εφυγα νωρις στον γυρισμο.. και με επιασε ενα μπουρινι στον περιφειακο στην σαλονικη αλλο πραγμα..

ευτυχως ομως ο δρομος ειχε ροη και δεν κολλουσαμε.

ριπες ανεμου, που νομιζες οτι θα φυγεις στην διπλα λωριδα...

πολυς κοσμος γενικα.. αλλα ολοι εναν καφε... σαντουιτσακι απο το σπιτι. φρουτα κτλ.

ποτα, σφηνακια και κακο.. τιποτα..

Ισχύει ότι ο Renesis του RX-8 θέλει rebuild στα 100k KM; Και αν ναι, για πόσα λαλά μιλάμε;

Βρε το ξερω ότι από ποιοτητα δεν σκιζουν

Για γίνετε και οι 2 πιο συγκεκριμένοι. Άμα είναι, να σταματήσω να βάζω από εκει.

Ισχύει ότι ο Renesis του RX-8 θέλει rebuild στα 100k KM; Και αν ναι, για πόσα λαλά μιλάμε;

Απο τα λιγα που γνωριζω, πολυ λιγοι ειναι αυτοι που δεν θελουν. Κατι εχει παρει το αυτακι μου και για 1.5κ για νεο μοτερ αν ψαχτεις λιγο, ας μας πει ο [MENTION=555]AN7 OverClocker[/MENTION]

Εβαλα Πειραια με 1.577 20€ ~12.6λιτρα.

Επρεπε να κανω 120-160κμ εκανα με το ζορι 110κμ. Νομιζα οτι εβαλα βενζινη οχι μειγμα βενζινης/αερα (airanol...) 9:1. Ασε που δε τραβαγε, το ριξα στη ζεστη (39οC).

Πολυ απατη τουλ στο 1.68 που βαζω σε ενα shell βγαζω σταθερα τα χιλιομετρα που περιμενω.

Fingertyped on Samsung galaxy tab 10.1" 32GB WiFi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.