Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Πιο ρε παιδιά; Μένει η κοπέλα μου Περιστέρι και έρχομαι συνέχεια αλλά δεν έχει τύχει να το δω.

Βαλεντης(Valin) 1.55

AVIN(1.Θηβων κοντα στο νεκροταφειο του Ιλιον

2.Αναπαυσεως & Θηβων ) 1.57

Οι τιμες ειναι στο περιπου.Τις ειδα το πρωι στα πεταχτα οπως περναγα

Άστα Γιάννη... Ακούω το flutter της τουρμπίνας και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. On the good side, συμπλήρωσα αισίως τα πρώτα 400km. Δευτέρα έχει αλλαγή φίλτρων και λαδιών με Castrol Edge 10w-60, κάνω τα υπόλοιπα 600 και στρώσιμο τέλος.

8.5:1

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Motul 10w-60 300V έβαζα και Selenia Racing. Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο, και το Torco SR1. Διαβάζω ομως τα καλύτερα για το Castrol Edge 10w-60, ειδικά για Nissan κινητήρες και για τις M Series (υπαρχει ειδικό formulation για M Series με επιπλέον φώσφορο). Μάλλον αυτα θα δοκιμάσω και θα κατασταλάξω.

Έγινε επεξεργασία από LevelOne

selenia 10-60 είναι τα μαύρα. αρκετά καλό τουλάχιστον στα ιταλικά. Αν και εγώ άφησα τα selenia για Castrol edge sport 10-60 (τα παλιά rs).

motul δεν τα είχα σε εκτίμηση ποτέ. οκ μπορεί να είναι καλό λάδι αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. Πολύ που υποστήριζαν motul και μιλάω και για μηχανικούς ξαφνικά βάζουν eneos και βγάζουν τα Motul σκάρτα, οτι χάλασαν κτλ.

νομιζω οτι αυτο οφειλεται στο σκανδαλο κ καλα απο γνωστο μαγαζι που τα επανασυσκευαζε. Τα castrol ειναι κλασικη αξια. Motul 8100 εβαζα αλλα θα παω σε liqui moly να δοκιμασω διοτι τα παιρνω καλα!

Παιδιά... ιστορία από στρώσιμο αγροτικού σε ορεινό χωριό της Κρήτης...

Πιάνει ο βοσκός και σηκώνει τις πίσω ρόδες με μπλόκους-δοκάρια-ό,τιβρει, βάζει πρώτη, βάζει μια πέτρα στο γκάζι και πάει και συμπληρώνει πετρέλαιο όποτε χρειαστεί, ανά μερικές ώρες.

Όχι δεν το έσκασε το αυτοκίνητο. Στρώσιμο αστραπή σε 2 μέρες :crazy_pilot:

Τσάκ-μπαμ

Έγινε επεξεργασία από bezdim

8.5:1

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Motul 10w-60 300V έβαζα και Selenia Racing. Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο, και το Torco SR1. Διαβάζω ομως τα καλύτερα για το Castrol Edge 10w-60, ειδικά για Nissan κινητήρες και για τις M Series (υπαρχει ειδικό formulation για M Series με επιπλέον φώσφορο). Μάλλον αυτα θα δοκιμάσω και θα κατασταλάξω.

το φωσφορο νομιζω ειναι και Γ@μω τα αντιτριβικα, αλλα βρωμιζει πολυ τους ρυπους , οποτε στα λε συγχρονα λιπαντικα που λενε "μπλα μπλα καθαρα καυσαερια" ειναι μειωμενο...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.