PetrosD Μάϊος 13, 2012 #8461 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Άντε, μπράβο.Και δε μου λες, αν πάω να αγοράσω από ebay ένα καλωδιάκι από 21-pin (BMW) σε θηλυκό serial, μπαίνει πάνω στο διαγνωστικό σου (OBD1; ) να συνδέσουμε και το BMW;Έχει ένας φίλος διαγνωστικό OBD1 αλλά έχει καλώδιο για OPEL το οποίο ΔΕΝ αλλάζει, οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 13, 2012 #8462 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Δεν είναι διαγνωστικό universal αυτό. Αυτό είναι το πρόγραμμα για διαχείριση και προγραμματισμό του άγραφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2012 #8463 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 :baby::baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 14, 2012 #8464 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 :sick:Marchettino: Shocking Ferrari 599 GTO Crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 14, 2012 #8465 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 :baby::baby::baby: χθες ειδα ενα τετοιο απο κοντα! δεν ξερω ομως αν ειναι ακριβως το ιδιο, 450. μου φανηκε αρκετα μικρο σε μεγεθος για τα κυβικα του. αρπαζε καλα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2012 #8466 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Ναι αυτήν την στιγμή είναι απo τα σοβαρότερα enduro πιστεύω με εξοπλισμό δρόμου ( μίζα φώτα φλας σταντ κλπ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 14, 2012 #8467 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Wireless Charging - Auto Enthusiast Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 15, 2012 #8468 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Wireless Charging - Auto Enthusiast Εάν τα αγγλικά μου δεν με απατάνε, Θα πρέπει να το βάζεις μέσα στον ενδεδειγμένο χώρο για να φορτίσει ε? Οπότε όταν το έχεις στο παρπρίζ με gps πχ .. (ή ενδείξεις από obd II ), δεν πρόκειται να φορτίζει.. όπου εκεί τρώει και την περισσότερη ενέργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 15, 2012 #8469 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 ναι καλα βεβαια, δεν το συσχετιζω με gps/obd, αναφερομαι γενικα οτι η ασυρματη φορτiση γινεται πλεον mainstream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 15, 2012 #8470 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Καλά ναι εννοείται ... καλό νέο είναι ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 15, 2012 #8471 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ράγισα το κάρτερ μου! :weep: Κολόδρομοι...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 15, 2012 #8472 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 πως εγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 15, 2012 #8473 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Αλλαγες στo μωρο μου (Alfa Romeo GT '05) Παρασκευη αλλαγη αμορτισερ/ελατηρια (TA-Techniχ, κιτρινα ρυθμιζομενα καθ'ύψος μπρος-πισω) Σαββατο αλλαγη του σπιραλ εξατμισης και αλλαγης τελικου 'καζανακίου' με αλλο της Ragazzon με διπλη αποληξη. Τριτη...ΚΤΕΟ Και μαλλον σε 2 εβδομαδες λεω για filming σε μαυρο ματ. 1200€, 2 χρονια εγγυηση και αναλαμβανουν ολη την γραφειοκρατικη διαδικασια αλλαγης χρωματος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 15, 2012 #8474 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Πετρο, σε τι κοτρωνα κοπανησες ρε συ?Γιάννη, ομολογω οτι αυτα τα αμορτισερ δε τα χω ξανακουσει. Ποσο τα περνεις, αν επιτρεπεται? Ragazzon εγγυηση.- Ααααα... εχεις δει GT σε μαυρο ματ? Δε της παει ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 15, 2012 #8475 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Πήγαινα με ~40km/h σε ένα στενό στην περιοχή μου, και το ακούω να βρίσκει. Δεν φαινόταν κάτι στο δρόμο, ίσως όμως να εξείχε λίγο παραπάνω το φρεάτιο. Και να φανταστείς, έχω εργοστασιακό ύψος, δεν είμαι χαμηλωμένος. Σε 2 λεπτά ήμουν σπίτι, αράζω, βγαίνω και βλέπω λάδι να τρέχει μπροστά. Κοιτάζω από κάτω και το βλέπω να τρέχει βρυσούλα από κάτω. Έβαλα ένα δοχείο να το μαζέψω, έριξα και πριονίδι και καθάρισα το δρόμο και τώρα περιμένω την οδική βοήθεια να το πάμε συνεργείο. Είναι αλουμινένιο το κάρτερ, αυτό κολλάει με μπάλωμα με κάποιο τρόπο; Επίσης έχει κανείς για πούλημα κάρτερ BMW M50 από E34; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 15, 2012 #8476 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 έχει κανείς για πούλημα κάρτερ BMW M50 από E34;για δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 15, 2012 #8477 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Γιάννη, ομολογω οτι αυτα τα αμορτισερ δε τα χω ξανακουσει. Ποσο τα περνεις, αν επιτρεπεται? Ragazzon εγγυηση.- Ααααα... εχεις δει GT σε μαυρο ματ? Δε της παει ρε συ... Εχω οικογενειακο φιλο που εργαζεται εδω και τα προτεινει. Μαλιστα μου λεει ειναι μεν αγνωστα, αλλα φτιαγμενα 100% στην Γερμανια και ειχουν ιδια αποδοση με συνδυασμο Bilstein/koni. Επισης βασικο...Τα αγοραζω σε τιμη ξεφτιλα (<300€ ενω στην αγορα εχουν >700€) επειδη τον ξερω και εγκατασταση στα 100€ παλι σπεσιαλ για μενα Για την εξατμιση, εχω ακουσει τα καλυτερα στο Welcome to Alfisti.gr Club ! Οσον αφορα το χρωμα, δεν εχω δει, αλλα στο μυαλο φανταζεται ομορφο μιας και κουπε...Ειδωμεν ! EDIT: Γ@ΜΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 15, 2012 #8478 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1pgm8I0B8bY&feature=player_embedded]Lamborghini Crashes in Chicago Suburbs - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 15, 2012 #8479 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Εχω οικογενειακο φιλο που εργαζεται εδω και τα προτεινει. Μαλιστα μου λεει ειναι μεν αγνωστα, αλλα φτιαγμενα 100% στην Γερμανια και ειχουν ιδια αποδοση με συνδυασμο Bilstein/koni. Επισης βασικο...Τα αγοραζω σε τιμη ξεφτιλα (<300€ ενω στην αγορα εχουν >700€) επειδη τον ξερω και εγκατασταση στα 100€ παλι σπεσιαλ για μενα Για την εξατμιση, εχω ακουσει τα καλυτερα στο Welcome to Alfisti.gr Club ! Οσον αφορα το χρωμα, δεν εχω δει, αλλα στο μυαλο φανταζεται ομορφο μιας και κουπε...Ειδωμεν ! EDIT: Γ@ΜΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πως τον λενε το φιλο σου? Αν τα περνεις τοσο φτηνα, οκ (αν και με ιδια λεφτα και λιγη υπομονη βρισκεις και koni used). Εχε κατα νου οτι οσο χαμηλωνεις, τοσο σκληραινει. Σε καμια περιπτωση παντως (για AR συγκεκριμενα) δεν ειναι το ιδιο πραγμα τα bilstein με τα koni. Τα koni ειναι πρακτικα οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις για χρηση δρομου, και τα bilstein στα ιδια αυτοκινητα ειναι σκουπιδια. Οσο για το χρωμα, αμα σενα σ'αρεσει, εμενα περισσευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 15, 2012 #8480 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Συμφωνοι ,απλα αλλο το καινουργιο, αλλο το used. Ασε που δεν ξερεις το δευτερο τι του εχει κανει ο προηγουμενος. (Εκτος αν υπαρχει τροπος που απλα δεν τον ξερω εγω) Οσον αφορα τον συνδυσμο, απλα μου ειπε οτι ειτε βαλεις αυτα (ΤΑ-Technix) ειτε BILSTEIN αμορτισερ με ελατηρια χαμηλωματος της KONI, θα εχουν την ιδια οδηγικη συμπεριφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts