ΝTG Μάϊος 8, 2012 #8381 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 oi iθαγενεις απλα "ξερουν τους ωραιους δρομους που εχουν". Απο αλιβερι (xονδρικα) και μετα θελει ..υπομονη . (επισης εχω χρονια να παω καρυστο.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 8, 2012 #8382 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 πολυ ωραία παραλία είναι και στην εύβοια η κορασίδα (αλιβέρι κοντά).Δεν είναι πολύ μακρυά από Χαλκίδα. κάνα 45λεπτο νομίζω το είχα κάνει με νορμάλ+ ρυθμό.1.30 από αθήνα περίπου.134 χλμ από πεύκη αθήνα να πας οδικώς. άλλα τόσα να γυρίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάϊος 8, 2012 #8383 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 εβαλα σαιτ με τιμες και δρομολογια πιο πανωΤο αναφέρεις σαν "Live Camera" και το αγνόησα να μπω να δω τι και πως... Σ' ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 8, 2012 #8384 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Man with 2.6 million-mile Volvo P1800 aims for 3 million Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 8, 2012 #8385 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Προσοχή....η σελίδα δεν ενδεικνύεται για καρδιακούς!!!Highest HP 4g63 engine (from 2007) - Page 59 - evolutionm.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 9, 2012 #8386 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 προσπαθώ να μπω, δεν μπαίνει ..πρέπει να είσαι μέλος or something? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάϊος 9, 2012 #8387 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ερώτηξις για τους ειδικούς:Προσφάτως πέρασα κόκκινα koni special στο avensis mk1 99 1.6, στο οποίο έχω και ελατήρια χαμηλώματος H&R (νομίζω 30mm). Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος είναι ο γενικός κανόνας για τις αναρτήσεις; Δηλαδή αν μπροστά είναι σκληρά πρέπει πίσω να είναι εξίσου σκληρά; Σε αυτό παίζει ρόλο και η κατανομή βάρους του οχήματος φυσικά, απλά ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος γενικά. Αν είναι πίσω πιο μαλακά επηρεάζεται η υπερστροφή και το αντίθετο, right?Προς το παρόν τα έχω ρυθμίσει μπροστά σχεδόν τέρμα σκληρά, και πίσω 3/4 σκληρό, και το αμάξι πάει τρένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 9, 2012 #8388 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Φαση χθες το βραδυ σε υπεραστικο ΚΤΕΛ. Το λεωφορειο εφυγε απο την αθηνα σχεδον γεματο, ειχε μονο μια θεση ελευθερη. Στο δρομο μαζευει κ αλλα ατομα τα οποια τον παρακαλανε να τους παρει. Σε ελεγχο τροχαιας στο δρομο του βρισκουν 54 ατομα ενω η αδεια του λεει 49ατομα ΜΑΖΙ με τον οδηγο. Μπροστα μπροστα στη θεση πισω απο τον οδηγο καθοντουσαν 3 κοπελες φανταστειτε... Και το χειροτερο της υποθεσης ειναι οτι τον αφησαν να φυγει αντι να του παρουν αδειες και πινακιδες :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 9, 2012 #8389 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 (edited) δε ξερω απο ποια μερια το βλεπεις..αλλα αν ησουν σε αυτους που δε θα ταξιδευες το ιδιο θα ελεγες??Δεν τιθεται θεμα βαρους..αλλα θεμα καθισματων και γενικα προφυλαξης σε τυχον ατυχημα.Με βαση αυτο το σκεπτικο(προφυλαξη)..οταν οδηγας μηχανη τα τηρεις? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2012 από ΝTG Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 9, 2012 #8390 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Για κάποιους εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 9, 2012 #8391 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 δε ξερω απο ποια μερια το βλεπεις..αλλα αν ησουν σε αυτους που δε θα ταξιδευες το ιδιο θα ελεγες??Δεν τιθεται θεμα βαρους..αλλα θεμα καθισματων και γενικα προφυλαξης σε τυχον ατυχημα.Με βαση αυτο το σκεπτικο(προφυλαξη)..οταν οδηγας μηχανη τα τηρεις?Αν ειχα κλεισει το εισιτηριο και δεν υπηρχε θεση σε ενδιαμεση σταση δεν θα υπηρχε περιπτωση να αφησω το λεωφορειο να φυγει. Ας εφερναν ενα δευτερο λεωφορειο να μπω μονος μου δεν με νοιαζει. Αν δεν ειχα κλεισει το εισιτηριο και προσπαθουσα να μπω σε ενφιαμεση σταση και δεν ειχε θεση ναι θα ελεγα το ιδιο, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ. Τα επιπλεον ατομα που μπηκαν δεν ειχαν κανει καν κρατηση με το σκεπτικο του 'ελα μωρε σιγουρα θα βρουμε θεση" Καθοντουσαν λοιπον στο πατωμα οπου σε περιπτωση ατυχηματος θα εφευγαν ενας θεος ξερει προς ποια κατευθυνση. Αυτο που με πειραξε ηταν πως η τροχαια τον αφησε να φυγει, οπου αν γινοταν κατι θα το εκαναν γαργαρα μετα. Αν και ΟΤ οσο αφορα την μηχανη, κρανος και μπουφαν φοραω ακομα κ οταν παω για τσιγαρα που λεει ο λογος. Δεν μπαινω αναποδα σε μονοδρομους, δεν περναω κοκκινα και δεν κανω σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα και τηρω τα ορια ταχυτητας. Δεν ανεβαινω πεζοδρομια και δεν μιλαω στο κινητο οταν οδηγαω. Αυτα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2012 #8392 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 παιδια μια γρηγορη ερωτηση που μου εσκασε, σε κρανος μηχανης μπορεις να μονταρεις ηχειακια και ενα φισακι ωστε να το ενωνεις με κινητο η πηγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 9, 2012 #8393 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 το εχω σκεφτει και εγω.πρεπει να γινεται αλλα λογικα θα θελει να υπολογισεις εαν χωρανε κτλ.αλλα δεν φαινεται και δυσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάϊος 9, 2012 #8394 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Κυκλοφορουν και ετοιμα απ οσο ξερω αλλα απο τιμες θα σας γελασω!Για δες εαν σε καλυπει κατι τετοιο http://www.motorcycle-superstore.com/1/4/62/37424/ITEM/Motocomm-Thumper-1-Helmet-Speakers.aspx?SiteID=SLI|Helmet%20Speakers&WT.MC_ID=10010 Δεν το λες και ακριβο εαν σκεφτεις οτι τα ipod ακουστικα κανουν κανα 30αρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 10, 2012 #8395 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 (edited) το χαρχαλο το παπι κανει ενα μεταλλικο ηχο απο χθες.αλλαξε και το σκασιμο που εκανε η εξατμιση.για πειτε ιδεες... μην σχολιασει κανεις τον τιτλο που εβαλα στο βιντεο karbouno - YouTube Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2012 από Dant3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 10, 2012 #8396 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Ζουαν εξατμισης ? Αφου στο κλεισιμο του γκαζιου σου κανει σκασιματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 10, 2012 #8397 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Ζουαν εξατμισης ? Αφου στο κλεισιμο του γκαζιου σου κανει σκασιματα φλατζα μου μπαινει στο λαιμο λες?πριν 2-3 μερες την αλλαξα και εβαλα καινουργια γιατι πειραματιζομουν με κατι και ειχε τεμαχιστει η παλια απο τον καιρο.να εμεινε κανα κομματι απο την παλια μεσα?η να μην εχει πιασει καλα η καινουργια?αφου οταν κλεινω την εξατμιση με το χερι απο πισω δεν μου φαινεται να χανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 10, 2012 #8398 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Φλατζα κεφαλης τοτε :cry: ΕΚΤΟΣ και ΑΝ δεν πατησε σωστα το ζουαν (κανονικα θελει και φλατζοκολλα εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 10, 2012 #8399 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 θα την βγαλω παλι να τσεκαρω,τι να κανω...αμα ειναι τιποτα αλλο θα το βαζω μπλε και θα παω να παρω μια ωρα αρχητερα κανα 250αρι που ελεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 10, 2012 #8400 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 problem solved. δεν ειχε κατσει καλα η φλατσα.εβγαλα τελειως την εξατμιση και εβαλα αλλη που πηρα.εβαλα μπροστα και ολα οκ.μαρσαρα και λιγο και πεταξε και την παλια απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts