Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Όταν λέμε κορμό μοτέρ, τι εννοούμε; Το μέρος του μοτέρ που είναι ο στροφαλοφόρος οπου κουμπώνουν τα κουζινέτα και πιο κάτω είναι και το κάρτερ, ή τους κυλίνδρους; :nothing:

n1block.jpg

Αυτος ειναι ο κορμός, επάνω του μπαίνουν ολα τα κινουμενα μερη του κινητηρα. Πιστονια, μπιελες, στροφαλος. Επανω απο τον κορμο μπαινει η κεφαλή.

Σωστός είναι ο αριθμός ναι, για την μία πλευρά, αλλά θέλει άλλους 6 σε σειρά, μετά μια γωνία ανάμεσα τους. Ε βουαλά! V12:p:p

Φυσικά... Βολευόμαστε και με ενα RB26DETT... :p

Τέτοιο έπρεπε να βάλεις ρε Μήτσο, πιο φτηνά θα σου ερχότανε!

Εγώ θα προτιμούσα ένα 2JZ :p

Και αυτός αγαπημένος μου! Θηριώδης ροπή!

Δε γνωρίζω τα προβλήματα των παραπάνω κινητήρων αλλά θα ήθελα να τους έχω και τους 2 στο κατάλληλο αυτοκίνητο.

Κάηκε η λάμπα στο BMW και πήρα 2 Philips X-treme Vision H1 +100%

Έβαλα τη μια πάνω και όντως είναι λίγο πιο φωτεινή από την άλλη (μια TRIFA H1U 12V 55W) που είχα επάνω. Καλή δοκιμή δεν έκανα, να δω στο δρόμο τη διαφορά, δεν έχω κινήσει το αυτοκίνητο με σκοτάδι ακόμα.

Έχουν βέβαια χαμηλή θερμοκρασία χρώματος, κάτι που δεν το προτιμώ, αλλά δεν πειράζει.

πλιζ φωτογραφια αν μπορεις γιατι ελεγα να απαλλαχθώ απο τις σαπιες λάμπες που εχει απάνω :p Θελουν μετασχηματιστη αυτες?

πλιζ φωτογραφια αν μπορεις γιατι ελεγα να απαλλαχθώ απο τις σαπιες λάμπες που εχει απάνω

Φωτό αυτές τις μέρες που θα κάθομαι.

Θελουν μετασχηματιστη αυτες?

Όχι. Καλύτερα να πάρεις τις λευκές.

Φοραει τις εργοστασιακες, τι θα πρεπει να ψαξω ωστε να βρω ιδιων χαρακτηριστικων?

Λιγο ποιο λευκο δυνατό φως αναζητω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.