AN7 OverClocker Απρίλιος 3, 2012 #8001 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Κόκκινος?Θερμοκρασία στα τέρματα και καπνός γενικά δείχνουν προς καμμένη φλάντζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 3, 2012 #8002 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 sos!θερμοκρασια στα τερματα και κοκκινος καπνος, τι να ειναι?80s Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 3, 2012 #8003 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Σαφώς και δεν είναι πλεονέκτημα το χαμηλό HTHS.Απλά λέει Number=2385396'>εδώ ότι δεν χρειάζεται να ξεπερνάει πολύ το 3.0. Τώρα, άμα λένε βλακείες σε εκείνο το φόρουμ, θα πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου που τόσο καιρό δεν έπαιρνα κατευθείαν τα Mobil1 ESP Δεν βλέπω τι λένε εκεί γιατί το λινκ που έδωσες θέλει registration. Αν κατάλαβα, αυτό που κάνεις, είναι να παίρνεις ένα 5-30 που σπάει εύκολα ώστε να έρχεται κοντά στα επίπεδα ιξώδους του 0-30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 3, 2012 #8004 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 sos!θερμοκρασια στα τερματα και κοκκινος καπνος, τι να ειναι? Ιταλικο αμαξι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 3, 2012 #8005 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Κόκκινος?Θερμοκρασία στα τέρματα και καπνός γενικά δείχνουν προς καμμένη φλάντζα κοκκινο ειναι το ψυκτικο υγρο.... 80s λολ Ιταλικο αμαξι ! α3 ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 3, 2012 #8006 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 http://www.motul.com/system/product_descriptions/technical_data_sheets/48/8100%20Eco-clean%20%205W-30%20(GB).pdf?1323960068(αν δε το διαβασετε ..scrollαρετε τερμα κατω)Aυτα ειχα σταμπαρει..(τα + (plus) )Μου αρεσει στη motul που δεν χρειαζεται να λιωσεις στο google για να βρεις προδiαγραφες.Αν εχει κανεις εμπειρια για τα συγκεκριμενα ή παραπλησια...καλοδεχουμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 3, 2012 #8007 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 (edited) βλεπεις απο που βγαινει καπνος? μπορει να εχει τρυπησει ψυγειο. το βεντιλατερ δουλευει? μηπως εχει καει ασφαλεια ή βραχυκυκλωμα και δεν δουλευει. Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? μπορει να ειναι φλατζα. @ntg εγω εχω τα 5-40, πολυ ευχαριστημενος, πολυ καλο και για λαδωμα αλυσιδας ποδηλατου! (σοβαρα καμια σχεση με κατι bp 10-40 στην υφη). Τα βαζουν σε s2000 και εχουν παρει πιστοποιηση απολες τις μαρκες, αν προσθεσεις τα θετικα σχολια που τους ακολουθουν νομιζω οτι ειναι λαδι-benchmark, σιγουρα δεν ειναι τα μονα, απλως η ευκολια διαθεσης και τιμης ειναι αλλο ενα ατου. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2012 από fotme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 3, 2012 #8008 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 βλεπεις απο που βγαινει καπνος? μπορει να εχει τρυπησει ψυγειο. το βεντιλατερ δουλευει? μηπως εχει καει ασφαλεια ή βραχυκυκλωμα και δεν δουλευει. Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? μπορει να ειναι φλατζα.ειναι στα 100.000 και κατι ψιλαδεν το εχω δει ακομα απο κονταγιατι το εδωσα να πανε για δουλειεςτωρα το παρκαρανε σε ενα μεροςτο χειροτερο ειναι οτι ειμαι εκτος της πολης μου(και το καρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 3, 2012 #8009 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Αφου πιασατε τα λαδια, αρκετα ενδιαφερον αρθρο για τα φιλτρα Christian DeGraaf: Oil filter differences Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 3, 2012 #8010 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 ειναι στα 100.000 και κατι ψιλαδεν το εχω δει ακομα απο κονταγιατι το εδωσα να πανε για δουλειεςτωρα το παρκαρανε σε ενα μεροςτο χειροτερο ειναι οτι ειμαι εκτος της πολης μου(και το καρο)πρεπει να το πας σε ενα συνεργειο, μαλλον φλατζα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 3, 2012 #8011 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 [MENTION=555]AN7 OverClocker[/MENTION], δεν ξέρω να σου απαντήσω ειλικρινά Λοιπόν, τα έβαλα. Καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Το παλικάρι στο συνεργείο μου είπε ότι πριν λίγο καιρό σε 2 Yaris βάλανε Eneos 0W-30. Μετά από κανά μήνα, γύρισαν και τα δύο με κροτάλισμα στο μοτέρ επειδή ήταν πολύ λεπτό. Επίσης άλλο ένα έβαλε Motul ή Castrol (δεν θυμόταν) 0W-30 και είχε το ίδιο πρόβλημα. Μου έβαλε έννοιες στο μυαλό, αλλά βέβαια τα Redline δεν είναι σαν τα Eneos. Ελπίζω να βγάλω μία χαρά το καλοκαίρι με αυτά και μετά θα χώσω τα ESP, once and for all.- Thanks for the tips @ all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 3, 2012 #8012 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 [MENTION=555]AN7 OverClocker[/MENTION], δεν ξέρω να σου απαντήσω ειλικρινά Λοιπόν, τα έβαλα. Καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Το παλικάρι στο συνεργείο μου είπε ότι πριν λίγο καιρό σε 2 Yaris βάλανε Eneos 0W-30. Μετά από κανά μήνα, γύρισαν και τα δύο με κροτάλισμα στο μοτέρ επειδή ήταν πολύ λεπτό. Επίσης άλλο ένα έβαλε Motul ή Castrol (δεν θυμόταν) 0W-30 και είχε το ίδιο πρόβλημα. Μου έβαλε έννοιες στο μυαλό, αλλά βέβαια τα Redline δεν είναι σαν τα Eneos. Ελπίζω να βγάλω μία χαρά το καλοκαίρι με αυτά και μετά θα χώσω τα ESP, once and for all.- Thanks for the tips @ all εχω κανει την ιδια διαδρομη με τον ιδιο καιρο με ENEOS 5W30 (με ~4Κ χμ) και φρεσκα mobil1 5w30..Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος με τα λαδια και φθειρονται πιο ευκολα (πχ παραταω το αυτοκινητο για 10ημερα ακινητο και οξειδωνονται????? δεν ξερω) αλλα υπηρχε ΧΟΝΤΡΗ διαφορα στις θερμοκρασιες με τα mobil..Τωρα βεβαια πουχω κλεισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 3, 2012 #8013 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 με ποιο απο τα 2 να έχει χαμηλότερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 3, 2012 #8014 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 με ποιο απο τα 2 να έχει χαμηλότερες?mobil1..Λεμε για ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.εντελως ενδεικτικα,ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου παιρνει σημα στους 50 βαθμους.Με το ενεος εδειχνε 50 4 τετραγωνα κατω απτο σπιτι μου ,με το mobil1,σε αποσταση που για να την καλυψεις με τα ποδια θες... 25 λεπτα...εγινε με διαφορα 2-3 ημερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 3, 2012 #8015 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 http://www.dealin.gr/deal/default/injection-katharismos-mpek-peiraiasλεει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 3, 2012 #8016 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 (edited) mobil1..Λεμε για ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.εντελως ενδεικτικα,ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου παιρνει σημα στους 50 βαθμους.Με το ενεος εδειχνε 50 4 τετραγωνα κατω απτο σπιτι μου ,με το mobil1,σε αποσταση που για να την καλυψεις με τα ποδια θες... 25 λεπτα...εγινε με διαφορα 2-3 ημερωναυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα.... είτε το ενεος εχει πολύ καλύτερες θερμαπαγωγηκες ιδιότητες, είτε απλά είναι πιο χοντρό το Mobil Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2012 από AN7 OverClocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 3, 2012 #8017 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Το περίμενα κι αυτό Κοίτα: Λάδια-φίλτρο-εργασία κάνουν 70-80 ευρώ (αναλόγως το λάδι). Ε, δεν είναι κι εύκολο, φοιτητής είμαι. Υπάρχουν ένα σωρό άλλα Yaris εταιρικά, που μένουν κάθε φορά με το ίδιο λάδι για πάνω από 15.000 km (και βάζουν λαδάκια Toyota, όχι Redline). Είναι εγγυημένο ότι δεν θα καταλάβει τίποτα, αν μία φορά δεν μπορέσω να πάω για ενδιάμεση και αφήσω τα λάδια παραπάνω. Ούτε τούρμπο είναι, ούτε το σκίζω. Όταν πάρω αμάξι της προκοπής, θα βγάζω και λεφτά να το συντηρώ, και τότε, i promise, θα αλλάζω κάθε 5k. Ως τότε, πλιζ don't bug me, πρώτο μου αμάξι είναι και ούτε κι εγώ ξέρω πόσο χρήμα και χρόνο έχω αφιερώσει για να είναι μετά από 3 χρόνια όπως τη μέρα που το πήρα 1)Σωστα. 2)Δεν το ηξερα( οτι εισαι φοιτητης) με το ανεφερες τωρα.Οπωτε πασο. 3)Τα εταιρικα δεν τους νοιαζει γιατι συνηθως το λιζινγκ η η εταιρεια τα πληρωνει + το παιρνει ο καθε πυραυλοκινητος πωλητης που με το δικο του (εαν εχει) δεν κανει μ....ιες και βγαζει τα απωθημενα του στο αμαξακι. Οσο για τα λαδακια της Toyota τι σε κανει να λες οτι ειναι τοσο χαλια?Ξερεις οτι πχ η Toyota δεν εχει ζητησει απο την Castrol να τους συσκευαζει λαδια σε κουτι Toyota και με τις προδιαγραφες που θελει η Toyota? Τα Redline συγνωμη κιολας αλλα πρωτη φορα τα ακουω.Και το λεω αυτο γιατι στην δουλεια μου εχουμε αντιπροσωπεια λαδιων οπωτε πρεπει να γνωριζω τι γινεται.Τα Eneos αντιθετα τα γνωριζω Μπορει να ειναι τελεια αλλα δεν τα γνωριζω και μεχρι να μαθω δεν εκφερω γνωμη. 4)Σε καταννοω και εγω απολυτως για το θεμα της μιας στο τοσο.Και στο δικο μου αρκετες φορες ξεχαστηκα και τα αφησα (μην φανταστεις τπτ τρελο ε? 200~300 χλμ παραπανω).Απλα ετσι πως το διαβασα καταλαβα οτι κανεις συχνα εως συνεχεια και λεω wtf ? Στα τοσα αλλαζα στην μοτοσυκλετα ανεβηκαν και τα αμαξια τοσο? Οσο για το αμαξι προκοπης μια χαρα ειναι στην χωρα που ζουμε..εαν ειχαμε αλλες συνθηκες θα πετουσα και εγω το δικο μου και εσυ σε ευχομαι να ειχες κατι καλυτερο. 5)Δεν σε κολλαω ουτε σε τσιμπαω.Ισως να το εδειξα ετσι με το τροπο που το ρωτησα. Καλα κανεις να το εχεις ετσι και μπραβο σου γιατι χαιρομαι ανθρωπους που προσεχουν ,σεβονται και εκτιμανε το αυτοκινητο τους.Απο εκει και περα εαν σε εθιξα sry ληγει το θεμα εδω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 3, 2012 #8018 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 εαν σε εθιξα sry ληγει το θεμα εδω . Όχι ρε μαν, σιγά μην παρεξηγηθώ με άνθρωπο μέσα από τα φόρουμς Καλά τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 3, 2012 #8019 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 @2cpuΓια μάθε πληροφορίες για τα λάδια Redline γιατί τα διαβάζω σε forums που τα συστήνουν για BMW, ειδικά για σασμάν και διαφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 3, 2012 #8020 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 (edited) DealiN Πάσχα/Αγίου Πνεύματος: 3ήμερη απόδραση για Πάσχα ή Αγίου Πνεύματος στην Πάρο!λεει τιποτα?4 ευρω οσο γνωριζω ειναι εκαστο μπεκ.Για καθαρισμο πεταλουδας ΟΚ οσο για τον επαναπρογραμματισμο?Δεν νομιζω να χρειαζεται γιατι δεν αλλαζεις κατι σημαντικο.Αν εχει πιασει κασερι η πεταλουδαισως το ξαναλεω ισως εχεις υψηλο ρελαντι μετα τον καθαρισμο και αυτο θα στρωσει το αργοτερο 3 ~4 ωρες μεχρι ο σερβομηχανισμος να καταλαβει τι εχει γινει αρχισει να κλεινει και να ανοιγει σωστα.[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]Θα ρωτησω αλλα οσο γνωριζω καλυτερα λαδια για διαφορικα και κιβωτιαιδιως αυτοματα καλυτερα απο τα εργοστασιακα δεν εχει.Το εχω δει ιδοιος ομασι το Ε34 του κολητου οταν εβαλε after markeτ βαλβολινες στοαυτοματο κιβωτιο και ειχε βγαλει τρελλες φρικες.Οπως επισης εχω δει Mini CooperS να το εχουνε βαλει παλι αλλες βαλβολινες και να μην πηγαινει πανω απο 50.. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2012 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts