Tsakonas Μάρτιος 7, 2012 #7682 Μάρτιος 7, 2012 άσχετο-σχετικό.....για μένα οδηγός που πίνει και το μηχανάκι δείχνει 0.90 (και τον έχουν πιάσει 2φορες και επιμένει) θα προκαλέσει δυστύχημα μέσα στα επόμενα 2χρόνια στατιστικά αποδεδειγμένο....like a boss. για μενα ποστερ που διαβαζει ποστς σαν να ειναι πινακιδες κυκλοφοριας ,δεν θα καταλαβει τιποτα μεσα στα επομενα 2 δευτερολεπτα,στατιστικα αποδεδειγμενο like a bawss... ...πάσχει από καταβολή -«ικτεροηπατική» ανεπάρκεια και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και ειδική ανοσοθεραπεία, η οποία προκαλεί στον οργανισμό του «γαλακτική οξέωση», εξαιτίας της οποίας εκπνέει «κετόνες», οι οποίες ως «πτητικές» χημικές ουσίες θετικοποιούν ψευδώς το αλκοτέστ.
greekfragma Μάρτιος 7, 2012 #7683 Μάρτιος 7, 2012 που ήταν αυτό κρυμμένο....παω να δω edit: να τα κάνεις και αυτά bold next time σαρδανάπαλε! ορίστε μας
greekfragma Μάρτιος 7, 2012 #7685 Μάρτιος 7, 2012 ^^αφού κάθε φορά τα σημαντικά μας τα βάζει σε bold ρε δικηγόρε του δικηγόρου του διαβόλου και συ.....αυτή τη φορά τα παρέλειψε.
gbak Μάρτιος 7, 2012 #7686 Μάρτιος 7, 2012 για μενα ποστερ που διαβαζει ποστς σαν να ειναι πινακιδες κυκλοφοριας ,δεν θα καταλαβει τιποτα μεσα στα επομενα 2 δευτερολεπτα,στατιστικα αποδεδειγμενο like a bawss......πάσχει από καταβολή -«ικτεροηπατική» ανεπάρκεια και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και ειδική ανοσοθεραπεία, η οποία προκαλεί στον οργανισμό του «γαλακτική οξέωση», εξαιτίας της οποίας εκπνέει «κετόνες», οι οποίες ως «πτητικές» χημικές ουσίες θετικοποιούν ψευδώς το αλκοτέστ. τι σχεδιο ειναι αυτο? πακετο και δεν τα πινεις και τον πινεις
sotiris Μάρτιος 7, 2012 #7687 Μάρτιος 7, 2012 Το θέμα είναι το είχε όντως το πρόβλημα ή έδωσε φακελάκι σε κάνα νοσοκομείο και οδηγάει τύφλα?Γιατί ντάξει ο καθένας επικαλείται την πιο άκυρη ασθένεια του κόσμου, αλλά αν έχεις Τσάκωνα δικηγόρο και είσαι και λίγο λαμόγιο όντως έχεις πιθανότητες αθώωσης.
Shadow Keeper Μάρτιος 7, 2012 #7688 Μάρτιος 7, 2012 Το καλύτερο combo είναι μαφιόζος-μάρσιαλ άρτιστ-δικηγόρος:p:p Unstoppable! edit Τώρα πάτρα που έριξε ένα ψιλόβροχο, είδα 2 αμάξια μουτρωμένα και εκτός. Ένα saxo έφυγε ευθεία στην τροχαία απ' έξω στην πανεπιστιημιού πάνω στην πόρτα μιας άλφας. Και ένας γαμάτος με ενα τογοτάκι νομίζω, έσκασε με τα μούτρα πάνω απο πεζοδρόμιο σε κολώνα στο πανεπιστήμιο πάνω, πιτσηρικάς με το οικογενειακό αμάξι του μπαμπά...Πάντως η μόνη δικαιολογία είναι η τραγική πρόσφυση, με 3η και μισό γκάζι και πάνω πάντιαζες...μόλις ρίξει το ψιλόβροχο θέλει άπειρη προσοχή με τους κωλόδρομους..
spresv Μάρτιος 7, 2012 #7689 Μάρτιος 7, 2012 Εμεινα με την GTV σημερα, 10 λεπτα αφ'οτου εφυγα απο το συνεργειο που ειχα παει να βαλω το νεο δισκο, προφανως στραβομπηκε μια απο τις ντιζες οταν μονταριζαν το κιβωτιο και στην πρωτη ψιλοαποτομη αλλαγη ξεκουμπωσε και εμεινα χωρις λεβιε. Ατακα του οδηγου της interamerican, πριν καν μου πει γεια: "Αντε να φορτωσουμε και κανα σοβαρο αυτοκινητο, εχω βαρεθει ολο golf και polo, τα χει σιχαθει η ψυχη μου". No comments.
PetrosD Μάρτιος 7, 2012 #7690 Μάρτιος 7, 2012 ^ τι να μαθεις ρε? μην μου πεις οτι αφησες 343 πισωκουνα για μπρερα θα τρελαθω Δε διάβασα ακόμα τις επόμενες σελίδες, αλλά ΝΑΙ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ.... edit: Noble M12 δαγκωτό!
PetrosD Μάρτιος 7, 2012 #7691 Μάρτιος 7, 2012 Το βίντεο ξεκινά καταπληκτικά με τα 2 πρώτα αυτοκίνητα και φτάνει στο πρώτο peak με το τρίτο, το Μ3 Ε30 στο 0:18:man_in_love::man_in_love::man_in_love: (και αλλαγή ταχύτητας στο 0:22). Επίσης προσέξτε πώς κάνει να μπει στη στροφή με τη μούρη αλλά στο πάτημα του γκαζιού ανοίγει ο κώλος. Και το δικό μου έτσι κάνει:clap: Στη συνέχεια έχει μερικά αυτοκίνητα και ξανακάνει peak στο 3:22.:man_in_love::man_in_love::man_in_love: ΚΑΙ τέλειος ήχος το 4κύλυνδρο με το 4πετάλουδο ΚΑΙ ομορφιά για ατελείωτο χάζι. Ναι, ξέρω, είμαι κολλημένος...
Alexgk Μάρτιος 8, 2012 #7692 Μάρτιος 8, 2012 Σωστός ο Ιάπωνας. Στην Ιαπωνία η προσπέραση είναι από δεξιά. χεχε έτσι είναι Το s2000 είχε μοτέρ διαμάντι. 250ps ατμόσφαιρα στα 2000cc με αξιοπιστία γιαπωνέζικη.
Dant3 Μάρτιος 8, 2012 #7693 Μάρτιος 8, 2012 Πριν περιπου ενα τριμηνα και 1700 χλμ φορεσα στο παπι τα ΜΕ22 με ημερομηνια παραγωγης του μπροστινου(που μας ενδιαφερει) μεσα του 10.παω σημερα βενζιναδικο και λεω,δεν κοιταω και αερα και παρατηρω αυταΤωρα τι γινεται?παω σε αυτον που μου τα εβαλε και του ζηταω αλλαγη?Ενημερωση...Του το πηγα σημερα.το ειδε και πηρε το αφεντικο του που λογικα του ειπε να τσεκαρει πιεση κτλ.αφου ειδε οτι ηταν ενταξει και με ρωτησε αν το εχω αφησει ποτε ξεφουσκωτο μου ειπε να παω απο δευτερα να μου το αλλαξει ως αποζημιωση απο metzeler.μου ειπε βεβαια οτι δεν θα εχω προβλημα και του ειπα οτι το ξερω αλλα αμα εγινε ετσι σε 3 μηνες τοτε σε 1,5 χρονο που σκοπευα να τα αλλαξω θα ειχε ανοιξει τελειως.αρα παω απο δευτερα και βλεπουμε...
gbak Μάρτιος 8, 2012 #7694 Μάρτιος 8, 2012 χεχε έτσι είναι Το s2000 είχε μοτέρ διαμάντι. 250ps ατμόσφαιρα στα 2000cc με αξιοπιστία γιαπωνέζικη. εχω στριμωξει κανα δυο,εκει καπου βαρης κορωπιου,τα ειχα αχτι τα ατιμα δυνατο μοτερ,αλλα σε εκκινηση με τον tfsi και τετρακινηση χανουν. μιλαμε για στοκ παντα,μην αρχισετε τωρα εξατμισεις καταλυτες,ριμαπς και παπαδες τα χουμε ξεπερασει αυτα..
o polonos Μάρτιος 8, 2012 #7695 Μάρτιος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BG6agfShsF4&feature=share]Z1000R&Z1100R.mpg - YouTube[/ame] [ame] [/ame]
LevelOne Μάρτιος 10, 2012 Author #7698 Μάρτιος 10, 2012 Καπου εδώ να ευχαριστήσω το Evo VIII που μου έδωσε τα μπέκ του και ενα 300ZX Twin-Turbo που μου έδωσε το gargantuan 80mm AFM του... Ο Θεός ([MENTION=9387]victor[/MENTION]) να βάλει το χέρι του μπας και δουλέψει ποτέ αυτο το πράγμα..
colt3003 Μάρτιος 10, 2012 #7699 Μάρτιος 10, 2012 για μενα ποστερ που διαβαζει ποστς σαν να ειναι πινακιδες κυκλοφοριας ,δεν θα καταλαβει τιποτα μεσα στα επομενα 2 δευτερολεπτα,στατιστικα αποδεδειγμενο like a bawss......πάσχει από καταβολή -«ικτεροηπατική» ανεπάρκεια και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και ειδική ανοσοθεραπεία, η οποία προκαλεί στον οργανισμό του «γαλακτική οξέωση», εξαιτίας της οποίας εκπνέει «κετόνες», οι οποίες ως «πτητικές» χημικές ουσίες θετικοποιούν ψευδώς το αλκοτέστ.Μάαααιστα.... ''κετόνες'' οι οποίες παρόλο που προέρχονται απο ασθένεια, παρουσιάζουν μείωση σε διαδοχικές μετρήσεις... δηλαδή αν τον ξαναμετράγανε μετα απο 2 ώρες θα είχε γιατρευτεί κιόλας (θαυμα !!) αυτό που χρειάζεται είναι ένας τέτοιος ''ασθενής'' να θερίσει τις φαμίλιες του γιατρού και του δικηγόραρου, και μετά στο δικαστήριο να αθωωθεί ως ''ασθενής''δηλαδής τόσο μαθηματικά είναι να διαλέξει κανένας ανάμεσα στο τιμόνι και το ποτήρι ??
Tsakonas Μάρτιος 10, 2012 #7700 Μάρτιος 10, 2012 Μάαααιστα.... ''κετόνες'' οι οποίες παρόλο που προέρχονται απο ασθένεια, παρουσιάζουν μείωση σε διαδοχικές μετρήσεις... δηλαδή αν τον ξαναμετράγανε μετα απο 2 ώρες θα είχε γιατρευτεί κιόλας (θαυμα !!) αυτό που χρειάζεται είναι ένας τέτοιος ''ασθενής'' να θερίσει τις φαμίλιες του γιατρού και του δικηγόραρου, και μετά στο δικαστήριο να αθωωθεί ως ''ασθενής''δηλαδής τόσο μαθηματικά είναι να διαλέξει κανένας ανάμεσα στο τιμόνι και το ποτήρι ??δεν το γνωριζα αυτο που λες.Καλα το μυριστηκα πως παιζει κατι με το πιστοποιητικο που βγηκε μολις 9 μερες πριν την μετρηση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.